Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום! :-P

לא ממזמן קניתי גולף mk4 (שנת 2000) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת. מה שמורכב כרגע על הרכב זה דאבלין דין pioneer avhx2550bt שנשאר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844762

ורמקולים 6.5 ו6X9 פשוטים שאני מעיף.

התקציב שלי למערכת הוא בסביבות ה3000 שקל. בגלל שיש לי החזרים של מע"מ אני מעדיף לקנות הכל חדש.

יש שתי קומבינציות שהרכבתי לפי הידע שלי מקריאה פה בפורום:

אופציה א': מגבר 4 יציאות jbl gto1004 שיוציא 100W rms לזוג מורל דוטק או וירטוס (שניהם 6.5) ובגישור משתי היציאות הנוספות (284W rms) לסאב מורל פרימו 8 או 10 אינץ (250W או 300W בהתאמה). אשמח לדעת האם לדעתכם הוירטוס שווה תוספת של 345 ש"ח, או שאפשר להסתפק בדוטק?.

עלות הרכיבים: מגבר- 979, מורל דוטק אוביישן- 770 או וירטוס- 1115, סאב מורל פרימו 8\10- 830\885. סה"כ: 2580 או 2910 ש"ח, בהתאמה.

אופציה ב': מגבר 5 יציאות jbl gto53550 שיוציא לשתי זוגות מורל טמפו (דלתות קדימה+דלתות אחורה) 55W rms וביציאה הנוספת של המגבר 225W rms לאותם סאבים מהאופציה א'.

עלות הרכיבים: מגבר- 1200, 2 זוגות מורל טמפו- 559, סאב מורל פרימו 8\10- 830\885. סה"כ: 3150 ש"ח.

לפני ההתלבטויות בין שתי הקומבינציות אשמח לחו"ד, הערות בקשר למחירים\איכות והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים (ברכישה של מוצרים חדשים).

בקשר להתלבטות בין שתי הקומבינציות אז אני יודע שהמגבר הרבה יותר חזק באופציה א' וגם הקומפוננט הרבה יותר איכותי!, מצד שני אני לא רוצה לוותר על הבמה האחורית כי הקומפוננטים בדלת האחורית (ולא במגש), והמיקום של הנהג בדיוק באמצע בין 4 הרמקולים, ונראה לי שעדיף סראנוד מאשר סטיראו. אשמח אם תייעצו לי גם בדילמה הזאת 8) .

מצטער על החפירה, תודה רבה לעוזרים! :-P

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

אני לא יכול להגיד לך איך לשמוע מוזיקה

זה עניין של טעם אישי ,אני אגיד לך מה אני הייתי עושה עם הכסף.

הייתי הולך על :

מורל הייבירד 602

מגבר JBL GTO1004

סאב DLS KW10 בתיבה אטומה לפי הוראות היצרן.

אם אתה מעוניין ברמקולים אחוריים

אתה תמיד יכול להוסיף 6X9 מאחור ולחבר אותם להגברה של הרדיודסיק.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

בקשר ל6X9 אני חושב שזה מיותר ברגע שיש סאב, אפשר במקום קומפוננט כמו שאני מתלבט.

בקשר למורל הייבריד 602, המגבר יצליח לנצל את הסט הזה עד הסוף? לדעתי זה סט ברמה הרבה יותר גבוה ממה שהמגבר יכול לספק. יש טעם להוסיף עוד 900 שקל מהדוטק או 600 מהוירטוס?

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

בהחלט כן ,היתרון שבסט איכותי יותר כמו המורל הייבירד 602 יתן לך תוצאה טובה יותר

מאשר היתרון שבסאב טוב יותר כמו המורל פרימו על פני ה-DLS KW10 ,ה-DLS הוא סאב זול וטוב

שבנוי לעבודה בתיבה אטומה בנפח של 20-25 ליטר כך שהוא לא תופס הרבה מקום בתא המטען זה סאב

שנותן השלמה יפה של באס ומשתלב עם המוזיקה.

• תוכן חדש...