Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפול בגולף 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הייתי היום במוסף מורשה טל נוע של פולקסווגן לקבלת הצעת מחיר למספר תיקונים ברכב..

לאחר בדיקה נמצאה רצוית טיימינג כמעט קרועה, משאבת מים, צינור מים, נזילת שמן משסתום מנוע, נזילה מהגה כוח, מצבר משוחרר לגמרי בלי שום תופסן ופנסים האחוריים לא עובדים.

הצעת מחיר שהציעו במוסך עומדת על 5000 שקל כולל מעמ ועבודה.

רציתי לדעת אם המחיר הזה הגיוני בכלל ועל כמה יעמוד המחיר אם אני אפנה למוסך טוב אחר שהוא לא מורשה?

תודה לעוזרים!

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך טל נוע באשדוד?

לא ציינת באיזה דגם מנוע של גולף מדובר אז אי אפשר להתייחס למחיר שציינת, יש מנועים בהם הטיימינג יקר יותר ויש כאלו שהטיימינג יקר פחות.

בכל מקרה אתה מוזמן לפנות אל מוסך אטמור שמתמחה ברכבי פולקסווגן (אך אינו מוסך מורשה יבואן). שם תוכל לקבל הצעת מחיר נוספת שתהיה, להערכתי, נמוכה יותר.

פורסם

בהמשך לדבריו של רועי, אני ממליץ לך את כל התיקונים הפשוטים לעשות לבד. נורות ושאר הדברים זה עבודה של כמה דקות.

בקשר לדברים הרציניים יותר, גש לקבל חוות דעת ממוסך אחר. אמליץ לך לטפל אצל רון - גם לי יש גולף והיא נשבעה לו אמונים.

בהצלחה!

פורסם

תודה לכולם על העזרה.. אני אברר את הנושא עם רון.

יש לי עוד שאלה.. אם קיים קרע בצינור אוויר האם יש אפשרות לסגור אותו עם איזולירבנד או כל דבר אחר או לאטום את הקרע בצורה אצמעית כלשהי או שחייב להחליף את הצינור?

ומה ההשלכות של נסיעה עם קרע בצינור אוויר? חוץ מזה שלאוטו יהיה קשה "לסחוב" ומצריכת דלק גבוה מהרגיל יש עוד משהו?

• תוכן חדש...