Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב..... מכוער אבל יקר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

there might be a very rare case where the body of the car itself flexes and cracks a window but you can bet that is more often folklore than reality since all cars flex greatly when going around sharp turns and crossing potholes................RC

you can be certain that a strong laminated safetyglass windshield can handle more pressure than is ever gonna be produced by a cardboard or poly woofer cone------

איל מצטער אין לי ידע בחישובי כוחות, אני לא יודע עד כמה זה עינייני, אך אם אתה סבור שכן .. אשמח לקבל קצת אינפורמציה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יודע אם זה יכול לשבור או לא. אני מניח שזה תלוי גם בתדר שיופק ואם הוא למשל קרוב או בדיוק בתדר הרזוננס של הזכוכית וכמובן שיש עוד גורמים שישפיעו אבל אני סבור שלתת תשובה כמו זו שהאגרוף שלך לא שובר חלון ולכן עוצמה של 180DB לא יכולה, זה לא רציני.

פורסם

חח, והתשובה של RC , יותר רצינית ?

if your head was gonna hit something at 70 miles an hour what would you rather hit???? a piece of safetyglass or a poly woofer cone?????think about that for a few minutes--------if it doesn't make sense think about it a little longer

בכל אופן, ניסיתי להסביר שמדובר בחומר מאוד חזק, ולחשוב שתנודות אויר ברמות שכאלו מספיק בשביל לגרום לו לשבירה, זה דיי לא ריאלי .. (במיוחד כשהתחילו לדבר עם משחקי כוחות, "לא 150, 160, לא 160, 170"

וכו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

RC כבר הוכיח את הידע שלו לא אחת ולא פעמיים, הוא יכול להרשות לעצמו להיות פחות רציני ;)

אני דווקא קראתי לא פעם ולא פעמיים על זכוכית שנסדקה וגם ראיתי תמונות, אבל זה לא ממש עניין אותי בשביל לחקור הלאה בנושא.

פורסם

במכוניות, שבהן האיטום הוא מעולה, יהיה הרבה לחץ על הדפנות (בעוצמה גבוהה מאוד)

וכך יש סיכוי לסדקים.

וזאת מדוע ברכבים שעוברים לרוב את מחסום ה 165DB והלאה, ישימו חלונות משוריינים

כי החלונות הרגילים לא יעמדו בעומס/לחץ.

אבל הם לא נשברים מהעוצמה של הסאב, אלא הלחץ שהוא ייצור בתוך "תא לחץ" שכזה...

פורסם
במכוניות, שבהן האיטום הוא מעולה, יהיה הרבה לחץ על הדפנות (בעוצמה גבוהה מאוד)

וכך יש סיכוי לסדקים.

וזאת מדוע ברכבים שעוברים לרוב את מחסום ה 165DB והלאה, ישימו חלונות משוריינים

כי החלונות הרגילים לא יעמדו בעומס/לחץ.

אבל הם לא נשברים מהעוצמה של הסאב, אלא הלחץ שהוא ייצור בתוך "תא לחץ" שכזה...

קצת התבלבלת פה.

אלה שמחליפים את החלונות באוטו לא שמים שום חלונות משוריינים ושום נעליים... הם לא נוסעים עם המכוניות לעזה.

הזכוכית שהם שמים זה זכוכית פלקסיגלאס שמחוברת באופן שונה לרכב על מנת למנוע בריחת אוויר, וזה לא בגלל שהחלונות הרגילים לא חזקים מספיק, אלא על מנת לעזור לרמקולים לבנות יותר לחץ.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אנמי ראיתי סרטון שלא זכוכית נשברה (כי היתה משוריינת) אלא דלת נשברה זה קרה מסאב BARHAMA (אני חושב כמה כאלה) בתוך GMC

דרך אגב חזרתייייי

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
קצת התבלבלת פה.

אלה שמחליפים את החלונות באוטו לא שמים שום חלונות משוריינים ושום נעליים... הם לא נוסעים עם המכוניות לעזה.

הזכוכית שהם שמים זה זכוכית פלקסיגלאס שמחוברת באופן שונה לרכב על מנת למנוע בריחת אוויר, וזה לא בגלל שהחלונות הרגילים לא חזקים מספיק, אלא על מנת לעזור לרמקולים לבנות יותר לחץ.

אין לי כוחות... ;)

צודק...

לילה טוב :)

פורסם

ציוד סטריאו לרכב הוא כחומר ביד היוצר.בודאי שתוצאה של 140 db היא לא תוצאה טובה(בהתחשב שהסאב המדובר הוא סטרוקר 18 אינץ)בפרט שהצלחנו להגיע ל 141 db עם ווגה 124.הכל תלוי במקצועיות המתקין,בעבודת ההכנה ובידע.הפיגו עם הסטרוקר לא הוכנה כראוי,לא נעשה עבודת בידוד ואיטום עם דינמאט,והקונספט שם לא מושלם לטעמי,ומצד שני מוזמן כל מי שרוצה להוציא תוצאה יותר גבוהה עם סאב אחד.

• תוכן חדש...