Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטו דיפו אני לא מצליח למצוא משום מה וגם מה שיש להם עולה 400 שקל וזה רק שתי ברזלים ששמים על הגג, כמו גגון אונברסלי.

אם מישהו מתעסק עם זה או יודע איפה אני יכול למצוא מישהו שיעשה לי גגון טוב יותר במחיר סביר אני אשמח לדעת

פורסם

ההבדל בגגונים שמוכרים באוטו דיפו (בין זה שעולה 400 לבין זה שעולה 250 עם מוטות אלומיניום [היה שבוע שעבר במבצע ב 200 שח]) זה בסה"כ חור עם מקדח שעושים בתושבת פלסטיק האוניברסלית שלהם.

אם אתה מרכיב לבד אתה צריך לוודא שיש לך 4 ברגים עם מרווח הברגה מילימטרי - כי זה הברגים שמתאימים לגג (אם תשים הברגה אינצ'ית אתה תצליח לעשות סיבוב או סיבוב וחצי אבל אחכ אתה דופק את ההברגה של הגג).

יש גגונים יקרים בהרבה, הכל שאלה של תקציב.

אם תעשה בגוגל "גגון לקנגו" תמצא הרבה מאוד תוצאות. הפשוטים (2 מוטות) עולה כמה מאות בודדות, היקרים יותר (2 מוטות עם 4 צינורות מקשרים בינהם) זה עניין של 900-1000 שח ומעלה.

מה אתה עומד להעמיס שם ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק,

בנתיים רק סולמות אולי עוד דברים פה ושם.

באמת ביום שישי יצא לי לנסות להכניס איזה בורג 8.8 היה כתוב עליו אבל הוא נכנס בדיוק סיבוב וחצי ונעצק, זה היה נראה לי מוזר ההסבר שלך עזר

• תוכן חדש...