Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולי 10,000 ב120-150 שח הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני נתקלתי בכמה גרופונים למיניהם שמציעים טיפול לרכב שכולל: החלפת שמן מנוע, מסנן שמן מנוע, פילטר אוויר ,פלאגים(לא תמיד) ובדיקות בטיחות וכו.. במחירים שבין:120-150 שח.

רציתי לשאול עם מישהו התנסה במימוש גרופון כזה? איפה הקאץ'? הרי לקנות את החלפים האלו בכל חנות חלפים רגילה יעלה יותר ממ150 וזה לא כולל עבודה.

פורסם

מרכיבים את האיכות הסינית הזולה ביותר שיש, שמן מנוע של פרסטון או אמריקן איגל וחלפים סיניים והנה הנוסחא לקבלת רכב עם מנוע מושבת כתוצאה מבוצה.

לא להתפתות לזול! אפשר לטפל במחירים סבירים ללא הקופונים והחלקים הסיניים, ויש מספיק בעלי מקצוע נכבדים בפורום שיוכלו לסייע לך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

זה המחירים שהמוסך קונה את החלקים בעצמו ועושה עליך כמה גרושים אבל המשמעות מכל העניין הזה שהוא רוכש לקוח שאחרי טיפול שכזה ייצא מבשוט ויחזור בפעמים הבאות רק שאז לא יהיו גרופונים.

פורסם
מרכיבים את האיכות הסינית הזולה ביותר שיש, שמן מנוע של פרסטון או אמריקן איגל וחלפים סיניים והנה הנוסחא לקבלת רכב עם מנוע מושבת כתוצאה מבוצה.

לא להתפתות לזול! אפשר לטפל במחירים סבירים ללא הקופונים והחלקים הסיניים, ויש מספיק בעלי מקצוע נכבדים בפורום שיוכלו לסייע לך.

לא צריך להגזים ולהיות דרמטי, הרווח שלו הוא אח"כ, לקוח חדש, עבודה פוטנציאלית חדשה, הלקוח מבסוט מספר למשפחה, והנה עוד 2 לקוחות וכל זה מקופון של 150 שקל.

פורסם

כן עדיף לשלם 140 שקלים כי הם פראיריים, טיפול של כמעט בחינם אה?

אף מוסך לא יפסיד על לקוח כסף אלא אם הוא גרם לו נזק, גלון פרסטון עולה למוסך 30, עוד פילטר אוויר ושמן 20 שקלים יחד, קיבלתם 70 רווח על עבודה וזמן, עושה 10 כאלה כבר לקח 700.

אל תדאגו אתם תחזרו אליו גם עם מנוע גמור או כזה שצריך לעשות לו ראש ואז את ה200 שחסכתם בטיפול תוציאו בצורה של 4-5 אלף ש"ח כשתעשו ראש מנוע או מנוע מפירוק מקומי.

איך אומרים הבריטים אני לא מספיק עשיר כדי להכנס להרפתקה הזאת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קניתי כזה גרופון לפני שנתיים לרנו 19 הישנה שהייתה לי בצבא, המכונאי הגיע עד הבית, שאב את השמן דרך צינורית המדיד, ועשה את עצמו כאילו החליף פילטר שמן מתחת לאוטו למרות שברנו 19 הפילטר נמצא באיזור תא המנוע מעל מרכב הרכב, ידעתי שהוא רמאי אבל הוא היה כזה ערס שהעדפתי לא להיכנס לוויכוח סתמי איתו, הרשתי לעצמי לרכוש קופון בגלל שזה היה רכב ישן, אבל לא הייתי רוכש אותו לרכב חדש.

• תוכן חדש...