Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המצבר שבק חיים !?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי סיטרואן קסרה -2002. הוחלף מצבר לפני כמה חודשים למשומש (לא ידוע בן כמה אבל עבד טוב)

הבעיה התחילה לאחר שהשארנו את האורות דלוקים והאוטו לא הניעה, השארנו את הרכב בחניה איזה חודשיים בערך עומד

חזרנו להניע אותו עם כבלים הרכב נדלק נסעתי עם הרכב איזה חצי שעה כדי שיטען. חזרתי לבית כביתי ניסיתי להניע כלום אין חשמל.

האם הוספת מים מזוקקים תעזור? או המצבר מת ? תודה מראש !8)

פורסם

כדי להיות בטוחים אם הוא גמור עדיף לטעון אותו בעזרת מטען מצברים רציני (תמצא אצל חשמלאי רכב) ולאחר מכן לבדוק אותו במכשיר ייעודי. לפני שבוע קרה לי מקרה דומה- נסיעה של שעתיים ברכב לא הטעינה את המצבר שהיה פרוק לגמרי אפילו במעט, אבל 3 שעות במטען היעודי החיו אותו ועד עכשיו הכול תקין :-D

פורסם

תודה לכולם, אבל שמעתי שמצברים ישנים שלא עובדים תקופה אין להם יכולת להיטען מחדש.

ידוע למישהו מחירי מצברים באוטו דיפו מחפש משהו לא יקר ? וכמה אמפר אני צריך ?

תודה רבה !

פורסם

הנתונים הללו בדרך כלל נמצאים בספר הרכב . שיחת טלפון לאוטו-דיפו והמחיר בדרך ...

ברור שהתקשרתי לברר קודם מחיר, הקטע שהם לא נותנים מחירים בפון 8)

טוב להציל את המצבר לא נראה לי שאפשר נקנה מצבר חדש !

תודה רבה לכולם על התשובות !:-D

פורסם

מצבר באוטו דיפו??

ממליץ לך על איציק מצברים, תבקש מצבר ורטא כחול או power up או start up. הוא גם מגיע אליך ומתקין את המצבר תמורת תשלום.

פורסם
55 אמפר תוצרת שנפ זה בערך 450 ש"ח באוטו דיפו.

בהצלחה

רוני שלום רב !

בחוברת של אייס, שצורפה היום לעיתון ישראל היום, מחיר מצבר שנפ ,"סופר סטרונג",46/55/60 אמפר 600 שקל אחריות 12 חודש.

לדעתי המחירים באייס זהים לאוטו דיפו, שהיא חברת האם של אוטו דיפו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
רוני שלום רב !

בחוברת של אייס, שצורפה היום לעיתון ישראל היום, מחיר מצבר שנפ ,"סופר סטרונג",46/55/60 אמפר 600 שקל אחריות 12 חודש.

לדעתי המחירים באייס זהים לאוטו דיפו, שהיא חברת האם של אוטו דיפו.

בברכה

צביקה

תיקון טעות של, ואני מתנצל!!

מחיר המצבר המדובר הוא 500 שקל ולא 600, ואני מתנצל על ההטעיה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום,ברשותי סיטרואן קסרה -2002. הוחלף מצבר לפני כמה חודשים למשומש (לא ידוע בן כמה אבל עבד טוב)

הבעיה התחילה לאחר שהשארנו את האורות דלוקים והאוטו לא הניעה, השארנו את הרכב בחניה איזה חודשיים בערך עומד

חזרנו להניע אותו עם כבלים הרכב נדלק נסעתי עם הרכב איזה חצי שעה כדי שיטען. חזרתי לבית כביתי ניסיתי להניע כלום אין חשמל.

האם הוספת מים מזוקקים תעזור? או המצבר מת ? תודה מראש !8)

אם השארתם למשך חודשים מצבר במצב פרוק רוב הסיכויים שהמצבר הזה סיים את החייו ולא יעזור הוספות מים ונסיעות נוספות רק בשביל לשרוף דלק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים,

ברצוני לעדכן אתכם.כמובן הבעיה היית מצבר אז רכשתי מצבר varta מאלי שרותי רכב, אזור ים. במחיר של 450 ש"ח (שילמתי 500 קיבלתי עבור המצבר הישן זיכוי 50 ש"ח) כולל אחריות ל-12 חודש. שוב תודה לכולם !:-P

• תוכן חדש...