Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן מפורטת החוויה והשירות שקיבלתי ב'וילי סטריאו' שנמצא ליד הביג.

לא מומלץ בכלל!

שילמתי 600 שקל על רדיו שבדיעבד הסתבר ששוה 400

הותקנו גם רמקולים אחוריים

מערכת הBT נתקעת לפרקים. הדיבורית בכלל לא עבדה. לפי החשד שלי המוצר שנמכר לי היה משומש, כיוון שלא קיבלתי ספר הוראות ותעודת אחראיות.

חזרתי למחרת, ניתקלתי בפנים חמוצות. לא קיבלתי שירות אדיב. הבחור עשה טובה שהוא התייחס אליי. טען שאין לו כרגע במלאי רדיו להחלפה ושאחזור כעבור כמה ימים.

חזרתי אחרי שבוע. המוכר טען שהוא עסוק ואינו יכול לטפל בי ושאחזור בשעות הערב. חזרתי בערב אך המקום היה סגור.

חזרתי שוב כעבור כמה ימים ונתקלתי באותה תגובה. הוא עסוק ולא יכול לטפל.

יש לציין שהמוכר לא התנצל אפילו פעם אחת על השירות הגרוע ועל עוגמת הנפש שנגרמה לי. להיפך, הוא בא אליי בטענות...

סה"כ שילמתי 1000 שקל על מערכת עם בעיות בBT.

חזרתי 4 פעמים למקום ועדיין לא קיבלתי שירות.

לא מומלץ בכלל

פורסם

מזעזע! יש להם דף בפייסבוק? אם כן תיכנס לשם ותרשום שם גם את הסיפור שלך... זה בטח יגרום להם נזק תדמיתי ששווה יותר מהרדיו שהם מכרו לך).

לא יודע מי הבעלים של המקום (נקווה שלא איזה ראש ארגון פשע שמלבין שם כספים :p) אבל אתה יכול גם ללכת לשם, בליווי אבא/סבא/חבר או לבד, ולהגיד לו שעד שהוא לא פותר לך את הבעיה או מחזיר לך את הכסף אתה לא זז משם. אם הוא עושה לך פרצוף חמוץ תעשה קצת רעש (תצעק בחנות הזו מוכרים מוצרים משומשים כחדשים) וכו.. :)

יש לך גם אופציה של תביעה בבית דין לתביעות קטנות, אבל זה טרטור שלא שווה לעבור בשביל סכום כזה לדעתי. בכל זאת אולי בתור איום זה יזיז משהו.

בהצלחה!

(ותעדכן מה נסגר)

פורסם

https://www.facebook.com/pages/%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%99-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D/205112642862036

יש להם פייסבוק.

אבל כמובן שאי אפשר לסמוך על פות"ש כיוון שהוא משתמש חדש וככל הנראה נרשם רק בכדי לכתוב את הסיפור, יכול מאוד להיות שזה מתחרה שבא להכפיש את שמו של "וילי סטריאו", אבל מצד שני יכול מאוד להיות שאני טועה, וזו חווית שירות אמיתית.

לכן עד שאין הוכחות, מבחינתי אין שום סיבה לקחת ברצינות את דבריו של פות"ש.

יום מצויין!

JL Audio

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ראשית, גילוי נאות: נרשמתי לפורום בין השאר ע"מ שאוכל לשתף אתכם בחוויה שלי היתה בוילי סטריאו (אתמול). זאת מאחר והיו לי היסוסים רבים לפני שהלכתי אליהם.

י

הרקע: צורך להחליף את מערכת המולטימדיה הזוועתית ( 2din ) ששבקה חיים אצלי ברכב.

הבעיה: הייתי מעוניין בסינגל דין בינוני פלוס. כאשר מי שהרכיב את את הדאבל הזוועתי אצלי ברכב ביצע עבודה זוועתית שכללה חיתוכים לא ישרים וכו'.

אז הלכתי למספר מקומות בבאר שבע לבדוק מה ניתן לעשות וקיבלתי אוסף של הצעות שנעו בין "תשלים עם גורלך המר תאלץ להשתמש בדאבל דין ועדיין יהיו חריצים" לבין "תשמע, זאת לא התקנה סטנדרטית. זה יעלה לך הרבה יותר בעיקר בגלל כל המתאמים, והמגירה שצריך להתקין לך ע"מ לא להשאיר חלל ריק..."

ברוב תסכולי (הרי קראתי את הודעת ה"לא מומלץ!" הנוכחית ) הלכתי אל וילי. קיבלתי הצעה שאומנם לא זולה כמו מה שניתן למצוא באינטרנט, אבל בהתחשב שהיא כללה את ההתקנה ובהחלט סבירה ולעיתים אף זולה משלל ההצעות שקיבלתי בבאר שבע- סגרתי עם וילי.

אני חייב לציין שהפתרון שוילי הציע וביצע ללבעיה שלי היה פשוט, מהיר, אלגנטי ובביצוע יפה. וכמובן מקצועי ( לפחות ע"פ מה שאני יכול לשפוט )

התוצאה: הרבה יותר יפה ממה שכבר חשבתי שניתן להשיג בתנאים הנוכחיים.

בגלל הרושם המאוד חיובי, הפוך למה שמתואר כאן למעלה, יחד עם היחס החיובי שקיבלתי בוילי סטריאו, החלטתי להירשם ולרשום את ההודעה. כל אחד, שיישפוט ויעריך את ההודעות לפי ראות עיניו.

בכלל צריך לזכור שסביר להניח שלמקום שיש עליו ביקורת שלילית. יש גם לקוחות מרוצים. אני נמנה על אחד מהם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום חברים, זאת התגובה הרשמית של וילי דבש הבעלים של "וילי סטריאו" בבאר שבע - מרכז ההתקנות שלנו פועל כבר למעלה מ-15 שנים והוא בעל מוניטין רב עקב השירות והיחס שמקבל אצלנו כל לקוח (ועל זה יעידו אלפי לקוחות מרוצים) כמו כן החברה הינה מרכז התקנות מורשה של גופים מובילים בעולם הרכב כגון אורנג' ופויינטר וכפי שאתם יודעים חברות אלה בוחנות בצורה דקדקנית את מתקיניה ועל אחת כמה וכמה את איכות השירות.

הלקוח הנ"ל קיבל מאיתנו טיפול ראוי ואף מעבר לכך - שדרגנו את מערכת השמע שהותקנה אצלו ברכב למערכת שמע יקרה יותר ממה שנסגר איתו בעת ההתקנה וכמו כן המערכת שלא כפי שנטען כאן הינה חדשה לחלוטין עם תעודת אחריות מלאה.

כפי שחברי הפורום כאן יודעים מרכז שירות פעיל ודינמי בכל שעות היום כשלנו דורש מהלקוחות שלנו לתאם את הגעתם על מנת שנוכל לתת להם את מלוא תשומת הלב ולטפל בבעיה שלהם באם היא באחריות הלקוח או באחריותינו.

הלקוח הנ"ל קיבל מאיתנו שירות ותשומת לב במשך שלוש פעמים אבל בחר בדרך של השמצה שקרית על מנת להביע את אי שביעות רצונו - אנו הצענו את השירות הטוב ביותר.

אנחנו נמשיך לשרת את לקוחותינו בצורה הטובה וההוגנת ביותר גם בשנים הבאות - צר לנו על מקרה חד פעמי כזה שאין בכל הנאמר בו חצי דבר אמת.

וילי דבש - וילי סטריאו וצוות המתקינים.

עריכה אחרונה על ידי nisomix
פורסם

את האמת שפעם אחת קיבלתי אצלהם שירות (ללא תשלום מצידי, הצג של חיישני הרוורס שקיבלתי עם הרכב שבק חיים, ורנו הפנו אותי אליהם להחלפה),

השירות היה בסדר גמור, קיבלו אותי די מהר למרות שהיו עוד אנשים ובסך הכול הייתי מרוצה מהעבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...