Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ שמחייבים בחשבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי כבר כמה פעמים, שבחשבון הוסיפו גם דמי שירות.

האם אני מחויב לשלם את זה?

השאלה היא גם למקרים בארץ וגם למקרים בחו"ל.

אני נוהג להשאיר טיפים, אבל לדעתי זאת חוצפה. האם אני מחויב לשלם את זה?

ועוד שאלה:

כבר כמה פעמים נתקלתי במלצריות ש"מזכירות" שצריך לשים טיפ, עוד לפני שקיבלתי את ההזמנה. האם אתם משאירים טיפ לכאלה? לי אישית הן מורידות את החשק אחרי שהן מציינות את זה. אולי זה בגלל הפרצוף האשכנזי שלי?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי חו"ל, אבל בארץ אתה לא חייב לשלם את זה.

מצד שני זה עדיף שזה מופיע בחשבונית וזה לא בשחור.

מן הסתם אם אתה לא רוצה לשלם את דמי השירות אתה צריך לבקש שיורידו את זה בחשבון ויוציאו חשבונית מתוקנת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא חסר שיטות מצליח של פאבים.

פעם אחת חייבו אותי ואת חברים בתוספת של שני ש"ח לסועד בטענה שזה דמי שמירה.

אמרנו שאנחנו לא מעוניינים לשלם את הדמי שמירה, כי המאבטח בכל מקרה יקבל את אותו השכר שהוא אמור לקבל.

שיצאנו מהפאב, קלטנו בכלל שהשומר הלך כבר לביתו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה לא חייב לשלם את זה.

אני תמיד מבקש שיורידו לי את זה מהחשבון ומשלם כמה טיפ שבא לי- לפעמים אפילו יותר מהנקוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זו סתם חזירות של בעל העסק.

אני תמיד מבקש שיורידו את זה.

ובמקרים של מלצרית ש"מזכירה" לשים טיפ, אני אומר לה ישירות שטיפ שמים אם השירות טוב, וכרגע היא הורידה לו את הרמה עם ההערה שלה.

אם היא מתעצבנת ועושה פוזות, אני נותן לה טיפ של 2 אחוזים (כי זה יותר מעליב מסתם לא לתת טיפ).

פורסם

יוסי אתה נותן לה יותר מ-2 אחוז.

המשפט הזה "אני אומר לה ישירות שטיפ שמים אם השירות טוב, וכרגע היא הורידה לו את הרמה עם ההערה שלה"

הוא טיפ ענק בפני עצמו.

האמת מעולם לא נתקלתי במצלריות שאומרות משהו על הטיפ, לא לפני ולא אחרי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני לא. שירות טוב (מה זה טוב, רגיל, כמו שזה אמור להיות) יזכה את המלצר/ית ב10% כמקובל. שירות רע יקבל כמעט כלום. ושירות טוב בצורה יוצאת דופן יקבל יותר מ10%.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הם חייבים על פי חוק להוריד לך שירות/אבטחה/שקרים אחרים, ואם לא יעשו זאת, אתה תובע אותם על הרבה יותר מכך. לכן, הם יורידו בלי בעיות. סמוך על סמוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בבריטניה יש את החיוב הזה במסעדות, ואתה רשאי על פי חוק לבקש להסיר אותו במידה ואיכות השירות הייתה ירודה לטעמך.

מצד שני, השירות במסעדות בבריטניה לא להיט, היות והמשכורת של המלצרים מובטחת. הם לא גסי רוח, אבל ניכר שהם לא יוצאים מגדרם כדי שהשירות יהיה מהיר ויעיל. בארה"ב השירות במסעדות פשוט מדהים, וחלק משמעותית מזה הוא שהמלצרים מצפים לטיפים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש להם תשלום בסיסי שהוא מתחת לשכר המינימום, ואם הטיפים לא מעבירים אותם מעל שכר מינימום, המעסיק צריך להשלים להם.

בעל מסעדה יכול לבחור גם לשלם יותר, תלוי במקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ומה הייתם אומרים על מסעדות שמראש לוקחים לעצמם את העודף בתור טיפ?

לדוגמא, על חשבון של 350 שמתי 400 ולא קיבלתי את העודף חזרה. רק קבלה עם מגשית ריקה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...