Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות להביא מכשיר מאנגליה.

אני מחפש המלצה למכשיר שמשתלם להביא משם (הפרשי מחיר)

אני רואה לדוגמא ב איביי

Refurbished Pioneer AVH-P4400BT 7" Motorised Touchscreen In Car Stereo

ב1500 ש"ח , אבל מצד שני אני לא מוצא את המקבילה הישראלית שלו

האם הוא יעבוד בארץ (התדרים הרי זהים באירופה,נכון?)

האם אפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני לבלוטס ?

האם יש משהו אחר שמומלץ לקנות שם ?

התקציב הוא 1500-2000 ש"ח - בלוטוס חייב להיות במכשיר - ורצוי איכותי

תודה

פורסם

גם אני בערך באותה בעיה כתבתי גם שאלה בערך באותו סגנון

אבל לפי הידע שלי היא לא תעבוד יש מערכות שיעבדו כמו אילו שמוכרים אותם באתר של פיוניר

כי בארץ זה 87.5 עד 108 fm ויש ארצות שזה שונה לדוגמא שים לב שיש את המערכת avh-x5550bt

באתר של פיוניר וגם באיביי וכתוב למטה בפרטים את התדרים שאני אמרתי לך

ואת המערכת שאתה רוצה לפי מה שאמרת אין באתר ה״ישראלי״ של פיוניר מקווה שמישהו יענה לשנינו חח בהצלחה!

פורסם
שלום,

יש לי אפשרות להביא מכשיר מאנגליה.

אני מחפש המלצה למכשיר שמשתלם להביא משם (הפרשי מחיר)

אני רואה לדוגמא ב איביי

Refurbished Pioneer AVH-P4400BT 7" Motorised Touchscreen In Car Stereo

ב1500 ש"ח , אבל מצד שני אני לא מוצא את המקבילה הישראלית שלו

האם הוא יעבוד בארץ (התדרים הרי זהים באירופה,נכון?)

האם אפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני לבלוטס ?

האם יש משהו אחר שמומלץ לקנות שם ?

התקציב הוא 1500-2000 ש"ח - בלוטוס חייב להיות במכשיר - ורצוי איכותי

תודה

המקבילה הישראלית שלו היא AVH-X4450BT. מבחינת התדרים הוא הן יעבוד. השאלה היחידה שצריכה להדליק מנורה אדומה היא האם המערכת תומכת עברית (אם זה חשוב לך). ועד כמה שאני יודע כן יש לו חיבור למיקרופון חיצוני (עד כמה שידוע לי בסדרות AVH-X אין מיקרופון מובנה בתוך המערכת). המיקרופון אמור להיות בחבילה עם המערכת.

ואגב, אני מכווה שאתה מודע לזה שהמערכת הספיציפית שאתה מדבר אליה היא מערכת משופצת!!!

פורסם
המקבילה הישראלית שלו היא AVH-X4450BT. מבחינת התדרים הוא הן יעבוד. השאלה היחידה שצריכה להדליק מנורה אדומה היא האם המערכת תומכת עברית (אם זה חשוב לך). ועד כמה שאני יודע כן יש לו חיבור למיקרופון חיצוני (עד כמה שידוע לי בסדרות AVH-X אין מיקרופון מובנה בתוך המערכת). המיקרופון אמור להיות בחבילה עם המערכת.

ואגב, אני מכווה שאתה מודע לזה שהמערכת הספיציפית שאתה מדבר אליה היא מערכת משופצת!!!

תודה על התשובות !

1. ידוע לי שהיא משופצת ולא מפריע לי

2. לפי מה שאני רואה אז בחבילה אין מיקורופון אלא BUILT IN ,האם זה פוגע באיכות באופן משמעותי ?

3. בעניין התמיכה בעברית זה NICE TO HAVE לא יותר מזה

4. האם המחיר אטרקטיבי ?

פורסם
תודה על התשובות !

1. ידוע לי שהיא משופצת ולא מפריע לי

2. לפי מה שאני רואה אז בחבילה אין מיקורופון אלא BUILT IN ,האם זה פוגע באיכות באופן משמעותי ?

3. בעניין התמיכה בעברית זה NICE TO HAVE לא יותר מזה

4. האם המחיר אטרקטיבי ?

1. אז אתה בחור די אמיץ :)

2. לא אמור. תלוי ממערכת למערכת.

3. לי זה דווקא כן היה חשוב, כי אם לדוגמה יש לך אנשי קשר (בטלפון) שהשמות שלהם רשומים בעברית אז לא תוכל לראות אותם בעברית.

4. אתה יכול להביא ב 1000 ש"ח AVH-X4500BT חדש באריזה, אז תעשה את השיקולים שלך.

פורסם
הסעיף הכי משמעותי הוא הסעיף האחרון שכתבת

אני יכול לקנות AVH-X4500BT בארץ ב 1000 ש"ח ? איפה ?!

לא. בארץ הוא יקר. ebay או amazon

פורסם

בתור מי שייבא מערכת של פיוניר (אחרת) לאחרונה מאנגליה, שני טיפים קטנים;

1) תוודא ששולחים לך בדואר פשוט, UK ROYAL AIRMAIL ולא בFEDEX/DHL, ככה הסיכוי שלך לא לשלם מיסים יגדל.

(ובכלל, לחברות השילוח יש תעריפון מאוד גבוהה על כל מה שקשור למכס ואחסנה של המוצר עד שחרורו משם. יכול להגיע בכיף למאות שקלים. חבל)

2) המסים המקומיים יכולים להגיע עד 38% (בערך), קח את זה בחשבון אם התקציב שלך הוא 1500 - כי ייתכן שתשלים עוד 500 בארץ..

בהצלחה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בתור מי שייבא מערכת של פיוניר (אחרת) לאחרונה מאנגליה, שני טיפים קטנים;

1) תוודא ששולחים לך בדואר פשוט, UK ROYAL AIRMAIL ולא בFEDEX/DHL, ככה הסיכוי שלך לא לשלם מיסים יגדל.

(ובכלל, לחברות השילוח יש תעריפון מאוד גבוהה על כל מה שקשור למכס ואחסנה של המוצר עד שחרורו משם. יכול להגיע בכיף למאות שקלים. חבל)

2) המסים המקומיים יכולים להגיע עד 38% (בערך), קח את זה בחשבון אם התקציב שלך הוא 1500 - כי ייתכן שתשלים עוד 500 בארץ..

בהצלחה!

תודה על הטיפ !

יש לי יכולת להביא את המכשיר מאנגליה בכוחות עצמי , בלי שילוח.

תוכל להפנות אותי ללינק של מוכר שממנו עשית את ההזמנה ? איזה דגם אתה הזמנת ?

פורסם

אם אתה יכול להביא את המכשיר לבד, מה טוב. אולי גם תצא מזה בזול :)

(לא שאני מעודד התחמקות ממסים וזה..)

את הדאבל דין קניתי מWheelsN'Bits, ויש לי המון ניסיון עבר עם LiquidICE2008, לא הייתה שום בעיה מעולם, תמיד ענו לשאלות במייל, עזרו להתאים מתאמים\כבלים וכו'.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם אתה יכול להביא את המכשיר לבד, מה טוב. אולי גם תצא מזה בזול :)

(לא שאני מעודד התחמקות ממסים וזה..)

את הדאבל דין קניתי מWheelsN'Bits, ויש לי המון ניסיון עבר עם LiquidICE2008, לא הייתה שום בעיה מעולם, תמיד ענו לשאלות במייל, עזרו להתאים מתאמים\כבלים וכו'.

תודה רבה!

• תוכן חדש...