Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דהייטסו סיריון 2006

קניתי רדיו דיסק PIONEER deh-x8550bt

וגם רמקולים אחוריים PIONEER ts d6902r

רציתי לשאול האם זה מספיק ? האם אני צריך להוסיף מגבר ?

לאוטו רמקולים קדמיים מקוריים האם להחליף אותם??

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם
יש לי דהייטסו סיריון 2006

קניתי רדיו דיסק PIONEER deh-x8550bt

וגם רמקולים אחוריים PIONEER ts d6902r

רציתי לשאול האם זה מספיק ? האם אני צריך להוסיף מגבר ?

לאוטו רמקולים קדמיים מקוריים האם להחליף אותם??

אשמח לשמוע את דעתכם

יש פה טובים ומומחים ממני אבל אני אתן את דעתי.

כדי להפיק את המיטב אתה תזדקק למגבר. כי המערכת לא יכולה להגיע לנצילות מקסימלית (80RMS שיש לך).

ואני מאוד ממליץ להחליף את הרמקולים הקידמיים, כי הם המקור הכי קרוב אליך (הנהג).

אם תחליט להתקין מגבר תצטרך לבצע חיווט (להעביר כבל RCA למערכת, כבלים לרמקולים, כבל חשמל מהמגבר למצבר וכבל הארכה מהמגבר לרכב). בשביל כל זה תצטרך לקנות ערכת חיווט ולהתקין לבד או לחלופין לשלם למתקין.

אני מאמין שתוך זמן קצר תקבל הערות יותר מקצועיות משלי, בכל זאת מקווה שתרמתי משהו ;)

פורסם

ברשותך זוג 6x9, רמקול מאוד נציל שישמע טוב גם ללא מגבר. מומלץ בהתחלה לחבר ללא מגבר ולשמוע אם זה מספיק לך, במידה ולא תמיד אפשר להוסיף מגבר בשלב מאוחר יותר.

JL Audio

• תוכן חדש...