Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאכסן את הרכב לשבוע, איפה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לטוס לחו"ל לשבוע, וחושב איפה לאכסן את הרכב בצל, בבית אין חניה פרטית ויש הרבה מזיקים מסביב. גר בנתניה.

הבנתי שאם אני שם את הרכב ליותר מיום אחד בחניון חינמי של איזה סופר או קניון הם דופקים קנס, נכון ?

תודה מראש.

פורסם

אם אתה טס לחו"ל יש אפשרות להשאיר את הרכב בחניה לטווח ארוך בנתב"ג. מחירים אני לא מכיר אבל זה די נוח כל הסיפור.

יש גם כמה חברות באזור נתב"ג שנותנים גם שירות חנייה לטווח קצר/ארוך כולל הקפצה מהמגרש שלהם לשדה ואיסוף בחזור.

פורסם
אם אתה טס לחו"ל יש אפשרות להשאיר את הרכב בחניה לטווח ארוך בנתב"ג. מחירים אני לא מכיר אבל זה די נוח כל הסיפור.

יש גם כמה חברות באזור נתב"ג שנותנים גם שירות חנייה לטווח קצר/ארוך כולל הקפצה מהמגרש שלהם לשדה ואיסוף בחזור.

70 ש"ח ליום, מוגזם לגמרי.

פורסם
אל תשכח לנתק את המצבר (הייתי צריכה להחליף היום בבוקר כי הוא פשוט מת לי כשהייתי בחו"ל)

משבוע לא אמור לקרות כלום...

אל תשכח שניתוק מצבר = ניתוק אזעקה

פורסם

תחשוב מי מהחברים או מהמשפחה שלך גר ברחוב שקט בלי מצוקת חנייה ותבקש ממנו

לחנות שם ושיזרוק מבט מידי פעם.

אם אין לך רכב מושך תשומת לב יותר מידי, סביר להניח שאף אחד אפילו לא ישים לב שהשארת אותו שם.

לא רואה צורך לנתק את המצבר, אני השארתי את הפונטו מחוברת גם כשטסתי לשבועיים והאוטו הניע בלי שום בעיה.

פורסם
אל תשכח שניתוק מצבר = ניתוק אזעקה

בגלל שקרה לי מקרה שאחרי שבועיים וחצי בחו"ל לא יכולתי להניע

קניתי את הדבר הזה

http://www.ebay.com/itm/Universal-1-5W-12V-Solar-Power-Panels-Battery-Charger-For-Car-Trucks-RV-Boats-/130872745900?pt=UK_Gadgets&hash=item1e789f9fac

שווה כל אגורה, מאז שקניתי אין בעייה ב"פחד" שלא יהיה מצבר. לא צריך לנתק מצבר, האזעקה פעילה ופשוט יש השלמה

של הזרם שניצרך מהמערכות שפועלות כל הזמן על ידי התאים הסולריים.

ממליץ בחום מניסיון, לאחר שניכוותי בעצמי.

קובי

:-)

פורסם
אל תשכח לנתק את המצבר (הייתי צריכה להחליף היום בבוקר כי הוא פשוט מת לי כשהייתי בחו"ל)

משבוע לא אמור לקרות כלום...

אם המצבר טרי הוא יעבור שבוע בקלות. אם לא - יקרה מה ש-Eowin סיפרה. ברכב הקודם שלי החלפתי מצברים פעמיים - ובשני המקרים זה היה אחרי חזרה מחו"ל (למרות ששכן הניע לי את הרכב פעם בכמה ימים - בסופו של דבר המצבר מת).

פות"ש - חניה מקורה בנתב"ג או בכפר טרומן עולה תוספת. אם הרכב חשוב לך מדובר בסדר גודל של 300 ש"ח, לא נורא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל שבוע לא צריך שום הכנות מיוחדות, אני זורק לפעמים את הרכב לשבועיים-שלושה והוא עדיין מתניע בלי בעיות כשאני חוזר.

אם אתה מחפש מקום בנתניה לשבוע, תשאיר אותו בכל חניון פתוח בקריית נורדאו או נאות גולדה, לא חסר. יש שם הרבה מכוניות של פנסיונרים וכאלה שנוסעים פעם ב..., כך שאיש לא אמור להתרגש מזה.

פורסם

תמצא חבר\קרוב משפחה עם חניה פרטית שיתן לך לשים את הרכב.

אם היית באיזור שלי (באר שבע) הייתי מציע לך חניה בבנין שלי(סגור מאחורי שער).

פורסם

אתה יכול להחנות בחניון שפרירים ללא תשלום ולנסוע גם ללא תשלום לת"א, ומשם תקח את הרכבת לנתב"ג.

אומנם לא חנייה מקורה אבל פתרון זול יחסית.

פורסם

במקום ציבורי אין לך בדיוק שליטה על הרכב כשאתה בחו'ל,(פתאום מישהו חוזר רברס ודופק לך איזה טמבון או משהו).

אבק,ועוד כמה דברים.

לדעתי,חבר קרוב עם חנייה מקורה זה האידאל.

גם בשביל הגומיות,מערכת הדלק ושאר המערכות לא בריא להעמיד רכב,אמנם מדובר בתקופה יחסית קצרה אבל במידה ותלך על ההצעה הזאת החבר מדי יעשה סיבוב קטן עם הרכב וישמור עליו כמו שצריך. :-D

• תוכן חדש...