Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיכן קונים שמן PENTOSIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה ממציא שעל האריזה המקורית של הייצרן VW אין מידע שמאפשר לזהות שהמוצר מקורי.

רוב ייצרני הרכב לא מפרסמים מי ייצרן השמנים המקורים שלו. במידה ואתה קונה את השמן במחסני צ'מפיון אתה מקבל מוצר מקורי עם לוגו של VW ומק"ט ייצרן הדבר מצביע שהשמן עומד במפרטי ייצרן הרכב.

השמן G 002 000 כבר לא מסופק על-ידי VW אלא השמן החדש G 004 000. המחסנאי בצ'מפיון יכול לבדוק עבורך בתוכנת החלקים האם השמן בתקן החדש מחליף ותואם את השמן היישן.

37689265.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא יודע מאיפה אתה ממציא שעל האריזה המקורית של הייצרן VW ועוד מספר חברות, אין מידע שמאפשר לזהות שהמוצר מקורי.

רוב ייצרני הרכב לא מפרסמים מי ייצרן השמנים המקורים שלו. במידה ואתה קונה את השמן במחסני צ'מפיון אתה מקבל מוצר מקורי עם לוגו של VW ומק"ט ייצרן הדבר מצביע שהשמן עומד במפרטי ייצרן הרכב.

השמן G 002 000 כבר לא מסופק על-ידי VW אלא השמן החדש G 004 000. המחסנאי בצ'מפיון יכול לבדוק עבורך בתוכנת החלקים האם השמן בתקן החדש מחליף ותואם את השמן היישן.

תסלח לי מרק, אך לשים מדבקה על בקבוק עם סמל שלVW או סיאט לא אומר שהמוצר מקורי.(על המדבקה יש רק סמל של VW לא כתוב יוצר עבור או מקורי) לא מעט שמנים שיצרו בגרמניה מופע עלהם הסמל של VW אז זה אומר שכל החברות הנ"ל מקוריות?

מה הסיבה שיצרני הרכב נמנעים מפרסום יצרן השמן המקורי שלהם, יש להם במה להתבייש/ להסתיר?

נכון במידה ורוכשים מצמפיון או כל מקום אחר את המקט G 004 000 M2 כנראה שהוא עומד במפרט יצרן אך עם זאת לא עושה אותו לשמן המקורי.

ד"א התמונה שצרפת אינה דומה כלל לשמן הנמכר בצמפיון רק מוכיח שתואם הוא אינו מקורי (הבקבוק כיום הוא מרובע צבע אפור פקק ירוק עם מדבקה שבקושי דבוקה לבקבוק).

שוב תודה רבה ויום טוב.

פורסם

חביבי, :-)

1. מעת לעת גם צורת המיכל והכיתוב על המוצרים המקורים של הייצרן משתנה לכן מה שהיה לפני כמה שנים בהחלט עשוי להיות שונה בימינו.

2. אותו שמן הנמכר בארה"ב או באירופה עשוי להיות באריזה שונה וגם עם כיתוב מעט שונה בגלל תקנים שונים ומשונים של ארה"ב או קנדה בעניין חומרים מסוכנים וכדומה.

למה שהייצרן יגלה לך מי מייצר את השמנים המקורים שלו ? ככה זה נהוג אצל כול הייצרנים !

הסיבה- כסף.

אתה יודע מי מייצר עבור קונצרן VAG חלקי מיתלה או את הפח המקורי ? אתה יודע מי מייצר עבור קונצרן VAG את יחידת הבקרה של מיזוג אוויר ?

לפעמים אתה יכול למצוא על רפידות מקוריות את הלוגו של הייצרן ATE ולפעמים של ייצרן אחר או בכלל לא.

לפעמים חיפוש בגוגל יכול לעזור לך למצוא מי הייצרן המקורי אבל ישנם מקרים שהייצרן המקורי לא ימכור לך את המוצר.

פורסם
חביבי, :-)

1. מעת לעת גם צורת המיכל והכיתוב על המוצרים המקורים של הייצרן משתנה לכן מה שהיה לפני כמה שנים בהחלט עשוי להיות שונה בימינו.

2. אותו שמן הנמכר בארה"ב או באירופה עשוי להיות באריזה שונה וגם עם כיתוב מעט שונה בגלל תקנים שונים ומשונים של ארה"ב או קנדה בעניין חומרים מסוכנים וכדומה.

למה שהייצרן יגלה לך מי מייצר את השמנים המקורים שלו ? ככה זה נהוג אצל כול הייצרנים !

הסיבה- כסף.

אתה יודע מי מייצר עבור קונצרן VAG חלקי מיתלה או את הפח המקורי ? אתה יודע מי מייצר עבור קונצרן VAG את יחידת הבקרה של מיזוג אוויר ?

לפעמים אתה יכול למצוא על רפידות מקוריות את הלוגו של הייצרן ATE ולפעמים של ייצרן אחר או בכלל לא.

לפעמים חיפוש בגוגל יכול לעזור לך למצוא מי הייצרן המקורי אבל ישנם מקרים שהייצרן המקורי לא ימכור לך את המוצר.

OK מארק תודה.

זה בדיוק מה שהתכוונתי.

אם כך כאנו נגשים למוסך מורשה במקרים רבים אנו קונים חלקים "תואמי" מקורי ולא בהכרך המקורים.

נקודה למחשבה...

תודה רבה עזרת לי מאוד להבין את הנושא. :-)

פורסם

לא.

אם אתה מבקש לרכוש אך ורק חלק מקורי אתה תקבל חלק מקורי עם לוגו ופרטים של הייצרן VAG ולא תואם מקורי.

האריזה חיצונית של רפידות עבור גולף דור 5 היא אריזה עם לוגו של VW ובפועל תקבל רפידות של הייצרן שמייצר עבור VW את הרפידות עם לוגו של VW ומק"ט VW ולפעמים קיימת גם הטבעה של הייצרן ATE לדוגמא וזה נחשב למוצר מקורי עם אחריות של שנתיים ימים.

• תוכן חדש...