Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיכן קונים שמן PENTOSIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הרכב אשר ברשותי פולו 1.0 שנת 98

אני מעוניין לרכוש שמן להגה כוח (Pentosin CHF 11S (G 002 000

ולא הצלחתי למצוא.

מהיכן ניתן לרכוש באזור דרום/מרכז?

ומה המחיר?

תודה רבה לכם

פורסם

לפי מה שהבנתי וומחיפוש ברשת אני צריך שיופיע על השמן שלי את הקוד הנ״ל g 002 000,

יש הטוענים שהדגם לא קיים יותר וישנו שמן חדש g 004 000 m2 ( למרות שבגרמניה, אנגליה ועוד מקומות הוא קיים).

חשוב להדגיש שהמק״ט רק מציין שהשמן מתאים מבחינת מפרט אך אין זה אומר שהוא מקורי ומה איכותו.(חשוב לי שיהיה אותו שמן בדיוק כדי לא לערבב שמנים)

למיטב הבנתי השמן הנל (pentosin)הוא השמן המקורי שיש ברכבי vw.

דברתי עם מספר מוסכי צמפיון:

שאלתי אותם מה החברה של השמן אך הם מסרבים למסור ורק מתעקשים שהוא מקורי (מקורי, מקורי אבל vw לא מיצרים את השמן בעצמם ישנה שם של חברה)

אני לא מוכן לקנות שמן בעילום שם.

ולאחר בדיקה די ארוכה הבנתי שהשמן הזה הוא כנראה מה שיש לי ברכב עכשיו

תודה

פורסם

דברתי עם מספר מוסכי צמפיון:

שאלתי אותם מה החברה של השמן אך הם מסרבים למסור ורק מתעקשים שהוא מקורי (מקורי, מקורי אבל vw לא מיצרים את השמן בעצמם ישנה שם של חברה)

אני לא מוכן לקנות שמן בעילום שם.

ולאחר בדיקה די ארוכה הבנתי שהשמן הזה הוא כנראה מה שיש לי ברכב עכשיו

תודה

השמנים המקורים של ייצרן הרכב מיוצרים לפי מפרטי ייצרן הרכב ונבדקים על ידי ייצרן הרכב בדיקות מדגמיות בכדי לוודא שהמוצר עומד בדרישות הייצרן.

מי מייצר את השמנים המקורים ? לא תוכל לקבל תשובה חד-משמעית במחסני צ'מפיון מכיוון שהשמנים מיוצרים על-ידי מספר חברות כלומר יש מספר ספקים שמייצרים את השמן עבור הייצרן ומדבקים מדבקה עם לוגו VW על מיכל השמן.

ייצרן הרכב מוציא מעת לעת מכרז לאספקת שמנים ומי שזוכה במכרז מספק לייצרן את השמנים. היום חברת יורול מחר קסטרול ובעוד שנה חברה אחרת.

אתה יכול לרכוש את השמן המקורי במחסני צ'מפיון ללא שום חשש לגבי איכות המוצר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אני זוכר נכון, אז צ'מפיון מוכרים אותו במחיר הכי נמוך בארץ.

אם אתה רוצה להיות בטוח שזה השמן שאתה צריך, אז בדוק על מכסה שמן ההגה אם יש לך סימן ירוק.

אם אין לך סימן ירוק, אז עליך להוסיף שמן לתיבה אוטומטית שבד"כ נמכר בצבע אדום.

ככה זה לפחות ב BMW.

ראה את השרשור שלי בנושא-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4110080#post4110080

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

jozepe11

אין באפשרותי לענות לך בפרטי (מסתבר שצריך 25 הודעות).

מרק

תודה רבה על התשובות המקצועיות,

חבל שבצמפיון לא יודעים לתת אותם.

ורק עונים בחוצפה שהם לא מוכנים למסור את שם החברה.(כך שאני לא מוכן לקנות מאדם כזה,שידע לתת שירות)

אולם בכל מקרה אני חושב שעל המוסך המורשה לדעת ולידע את הלקוח איזו חברה הוא קונה

גם אם כל תקופת מה מחליפים חברה. עקב מכרז כזה או אחר לא יתכן לקנות שמן בעילום שם, הרי אם אין שם איך ניתן לדעת שהוא אכן עבר את התקן של VW ?

ד"א אם הם כל הזמן מחליפים שמן עם מכרזים שוני אז השמן לא מקורי (הוא תואם מקורי אך לא מקורי).

ToSToS

השמן שלי בגון צהוב בהיר ממש לא אדום (תיבת הילוכים).

שאתה אומר סימן ירוק הכוונה שהמכסה עצמו בצבע ירוק (כי במכסה שלי בצבע ירוק).

האם השמן G 002 000 זהה בתכונותיו לשמן G 004 000 M2?

תודה רבה לכולם

פורסם

למה לא תתקשר למוסך רון? הוא ייתן לך תשובה תוך פחות מדקה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
למה לא תתקשר למוסך רון? הוא ייתן לך תשובה תוך פחות מדקה.

התקשרתי אתמול:

ענתה לי בחורה שטענה שהם לא מתעסקים עם זה, "הם מוסך והם לא מוכרים שמנים, לכל היותר שמן מנוע וגם זה ללקוחות קבועים"

פורסם

לא אופייני להם.

רון קורא פה בפורום, אז יש מצב והתשובה שלי נצפית עכשיו על ידו.

תתקשר שוב , תבקש לדבר איתו, ותשאל כמה תעלה החלפה של שמן להגה כח.

אני לא יודע כמה התעסקות יש עם הדבר הזה. אולי זה ישתלם לך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא אופייני להם.

רון קורא פה בפורום, אז יש מצב והתשובה שלי נצפית עכשיו על ידו.

תתקשר שוב , תבקש לדבר איתו, ותשאל כמה תעלה החלפה של שמן להגה כח.

אני לא יודע כמה התעסקות יש עם הדבר הזה. אולי זה ישתלם לך.

אולי כן אולי לא אין לי נסיון איתם.

בכל מקרה אני לא מעוניין שיחליפו לי את השמן אני רוצה לעשות את הטיפול בעצמי.

אני מעוניין רק לקנות את השמן.

אשמח אם משהו יודע היכן ניתן לקנות את השמן הנ״ל (בארץ) במחיר סביר

תודה

פורסם

צ'מע, לא יודע על מה אתה חופר.

סע (אל תתקשר! סע) למוסך צ'מפיון, גש למחסן ובקש מהמחסנאי שיראה לך את הבקבוק. מקורי? על הכיפאק, רכוש.

לעניין ה 004 g, תמתין לתשובתו של מרק או תחפור קצת בגוגל, אל תשכח שהפולו שלך הגיחה לעולם לפני עשור וחצי, מאז בהחלט קיימת האפשרות שתקני נוזלים עודכנו, השתנו והשתפרו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צ'מע, לא יודע על מה אתה חופר.

סע (אל תתקשר! סע) למוסך צ'מפיון, גש למחסן ובקש מהמחסנאי שיראה לך את הבקבוק. מקורי? על הכיפאק, רכוש.

לעניין ה 004 g, תמתין לתשובתו של מרק או תחפור קצת בגוגל, אל תשכח שהפולו שלך הגיחה לעולם לפני עשור וחצי, מאז בהחלט קיימת האפשרות שתקני נוזלים עודכנו, השתנו והשתפרו.

איתמר

איתמר תאמין לי שחפרתי הרבה בגוגל וגם באתרים גרמנים, (ומעט גם בצ'כים).

כשאתה לא נייד (אני לא נוסע עם חוסר של שמן הגה) זה בעייתי להגיע לחינם למקום,

ואין סיבה להגיע למוסך של צמפיון ללא בדיקה שהמוצר קיים, ומה המוצר בכלל.

נראה לי שזה דבר בסיסי לדעת מה המוצר שאתה קונה.

פורסם

קיבלת תשובה מפורטת באשכול הקודם וגם באשכול הנוכחי ואינני מבין מה חסר לך בכדי להשלים את הפאזל.

תתקשר לצ'מפיון ותברר אם קיים במלאי שמן G002 או G004 וסגור את הפינה.

מה המוצר ? שאתה קונה אטם מכסה שסתומים או בורג לאגן השמן אתה יודע בדיוק את המפרט הטכני שלו ?

איזה כייף לי :)

פורסם
קיבלת תשובה מפורטת באשכול הקודם וגם באשכול הנוכחי ואינני מבין מה חסר לך בכדי להשלים את הפאזל.

תתקשר לצ'מפיון ותברר אם קיים במלאי שמן G002 או G004 וסגור את הפינה.

מה המוצר ? שאתה קונה אטם מכסה שסתומים או בורג לאגן השמן אתה יודע בדיוק את המפרט הטכני שלו ?

אני אסביר שאני קונה בורג לקרטר אני יודע שזה חלופי או תוצרת VW כתוב על הקרטון,

כנ"ל פילטר שמן (MANN שהוא תחליף טוב) או כל חלק אחר (שקניתי) אני אבחר אם לקנות חלופי או לא, אבל לא לדעת את שם החברה של המוצר לא נראה לך מעט מוזר,

אין סיבה לשלם 124 ש"ח (מחיר בצמפיון כולל מע"מ) על שמן עלום שם שהזיהוי היחידי שלו זה בקבוק פלסטיק אפור, מרובע, פקק ירוק וכיתוב

G 004 000 M2 אפילו לא כתוב שהוא מתאים לדגמים הישנים של VW או שהוא מחליף את הG 002 000 A1.

ד"א הG 002 000 A1 לא נמצא במלאי בסניפי צמפיון שאני בדקתי

בכל מקרה תודה רבה

מעריך את הנסיון לעזור

• תוכן חדש...