Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם !

אני צריך את עזרתכם הרבה,זהו נושא חדש לי במשפחה לעולם לא קבלתי שלילה ולכן איני מבין דבר בעניין וצריך את עזרתכם.

בני בן 19 הוא נהג חדש בעוד כ5 חודשים נגמר לו נהג חדש והוא יהיה "נהג צעיר".

אתמול בחצות הלילה הוא נתפס על ידי שוטר(אקדח לייזר) במהירות מופרזת של 88 קמ"ש במקום של 50 קמ"ש בעיר.

זהו המפגש הראשון של בני עם החוק מעולם לא ביצע אף עברה קודמת ומעבר לכך הוא נהג זהיר שמעד,הוא מיהר לבית מכייון

שהיה צריך לשירותים ולא יכל להתאפק,זה מה שדרך אגב הוא טען בפני השוטר.

הוא קיבל להיום שימוע בתחנת המשטרה אצל קצין השימוע שקבע לו שלילת רשיון ל30 יום,10 נקודות וזימון למשפט.

בני טען בפניו את נסיבות האירוע אך ללא הועיל,הקצין טען בפניו מכיוון שהינו נהג חדש אין הרבה מה לעשות.

הוא די מאוכזב מעצמו ולא מאמין שזה קרה לו כי הוא לא כזה,הבנתי את שלילת הרשיון ל30 יום ונקודות הרבות שהוא קיבל עוד נסבלות

אך למה שבוע ימים לאחר שהרשיון חוזר אליו הוא מוזמן למשפט בפני שופט?מה יכולים לעשות לו? מה זה לא מספיק מה שהוא קיבל?

יכל להיות שזה הסתכם בקנס או מעבר לכך?

צריך את עזרתכם תודה...

פורסם

הוא עבר את הרף לברירת קנס ולכן קיבל זימון לדין על המהירות.

השלילה ל-30 יום היא מנהלתית ולא במשפט, זה ה"מתאבן" שלפני המשפט עצמו.

רף הקנס הוא עד 30 קמ"ש מעל המותר בתוך העיר, אילו היה נתפס על 80 קמ"ש לאחר הפחתה המקרה היה נראה אחרת.

בכל מקרה ניתן לצפות במשפט לשלישיית הזהב: שלילה בפועל, שלילה על תנאי, וקנס. עקב היותו נהג חדש יקבל גם הארכה של תקופת הנהג החדש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בהחלט, דחו את המשפט לתקופה ש"ייגמר" לו הנהג חדש. יש כמה אפשרויות שניתן לעשות. אפשר ליצור קשר עם התביעה ולבקש להגיע להסכם טיעון. בצע חיפוש, יש מידע איך לעשות זאת בפורום. אם ברצונכם להישפט, אפשר לעשות זאת בעזרת עו"ד או לבד. לבד, סביר שהעונש יהיה גדול יותר מאשר עם עו"ד, אך עו"ד עולה הרבה כסף. בנוסף, עו"ד יכול למזער נזקי שלילה (וקנס, אבל זה יתקזז עם השכ"ט שלו).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם פנייה לתובע בכתב לפני מועד המשפט יכולה לתרום במשהו ?

(היותו נהג ללא עבירות,קיבל את רוב הענישה 30 יום שלילה+ 10 נקודות,אפילו לטעון שהוא מתגייס בעוד כחודשיים לא יודע עד כמה זה יועיל אבל זה גם לא יזיק, לבקש קיזוז עם השלילה ופסילה המנהלתית ?,איזשהי דרך להקל עליו ?)

פורסם

שלום לך

דבר ראשון בבית משפט הוא יקבל פסילת רשיון נהיגה בגלל היותו נהג חדש,דבר שני תהיה לו בעיה ממשרד הרישוי הוא יצטרך לעשות תאוריה מכיוון שהעבירה שבוצעה היה שהיה נהג חדש,עכשיו תבין אן יותר דחיות משפט בגלל שהעבירה בגינה קיבל דוח ועבר מנהג חדש לנהג צעיר הוא נשפט מיום העבירה.

פורסם

ייתכן שתוצע לכם עסקת טיעון שתוכלו לחיות איתה

יש תובעים שעלו על ה"טריק" של דחיית המשפט (אם התובע עשה שיעורי בית, במקרה שלכם סביר להניח שהוא לא יעשה שיעורי בית, השאלה היא אם אתם רוצים להניח זאת), ויצביעו על כך לשופט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
האם פנייה לתובע בכתב לפני מועד המשפט יכולה לתרום במשהו ?

(היותו נהג ללא עבירות,קיבל את רוב הענישה 30 יום שלילה+ 10 נקודות,אפילו לטעון שהוא מתגייס בעוד כחודשיים לא יודע עד כמה זה יועיל אבל זה גם לא יזיק, לבקש קיזוז עם השלילה ופסילה המנהלתית ?,איזשהי דרך להקל עליו ?)

עבירות קודמות לא משחקות פה תפקיד,מהסיבה הפשוטה שגם ככה אין לו פז"מ (נקרא לזה כך) בכביש.

• תוכן חדש...