Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התראת דלת פתוחה בגטס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

אשמח לעזרתכם בנושא הבא, בקשר לרכב של אשתי (יונדאי גטס 2007, לאחר מתיחת פנים. מנוע 1.4):

באופן רגיל, כשהרכב מונע, אז כשפותחים דלת יש צלצול התראת דלת פתוחה עם סימון בלוח השעונים.

ביום שישי, כשהמנוע כבוי, השארתי את הדלת פתוחה כמה דקות, ואז התחילה התראה של דלת פתוחה. תיארתי לעצמי שזה רק בגלל שהדלת נשארה פתוחה זמן ארוך.

ואולם, מאז, כאשר פותחים את דלת הנהג גם כאשר הרכב אינו מונע (למשל - כאשר פותחים את הרכב ונכנסים אליו) מייד יש צלצול התראה יחד עם סימון דלת פתוחה בלוח השעונים.

הרגשתי שהמצבר חלש (מצבר בן 4) אז החלפתי, ועדיין - נושא ההתראה נשאר.

 

אציין, שלא נעשה שינוי כלשהו בחשמל הרכב בשנים האחרונות. קיימת דיבורית שהותקנה לפני 4 שנים.

 

אשמח לעזרתכם בפתרון העניין.

 

תודה!!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

צליל ההתראה לא בא להתריע מפני דלת פתוחה, אלא מהשארת הפנסים דולקים.

 

זאת אומרת כך לפחות זה מתנהג אצלי בגטס דור ראשון (2004).

 

אם אתה מדליק אורות, ולאחר מכן פותח את דלת הנהג (ורק אותה, בשאר הדלתות זה לא קורה) תשמע את צליל ההתראה.

 

אם הדלת נשארת פתוחה אבל כיבית את האורות, גם הצליל נפסק.

 

זה קורה גם באורות חנייה וגם באורות דרך. אתה בטוח שאשתך מסובבת את ידית האורות עד הסוף למטה? כלומר מכבה גם את אורות החניה ?

Stay Dirty

פורסם

היי. תודה על התגובה.

כן.

האורות כבויים לחלוטין וזה עדיין משמיע את צליל ההתראה כשפותחים את דלת הנהג, בין אם הרכב מונע ובין אם הרכב כבוי.

יש רעיון נוסף כלשהו?

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
היי. תודה על התגובה.

כן.

האורות כבויים לחלוטין וזה עדיין משמיע את צליל ההתראה כשפותחים את דלת הנהג, בין אם הרכב מונע ובין אם הרכב כבוי.

יש רעיון נוסף כלשהו?

 

האם כל האורות אינן דולקים?

 

בדוק את לחצן נורת הערפל האחורית , האם לחוץ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה רבה למגיבים.

זה באמת היה לחצן חבוי של אור ערפל אחורי.

האור עצמו היה כבוי, שכן הוא מנוטרל כאשר האור הראשי כבוי, אבל עצם העובדה שהיה לחוץ הכפתור, זה השפיע על ההתראה כשהדלת פתוחה.

Cupra Leon VZ 2025

×
×
  • תוכן חדש...