Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 הזאת משלמה Sixt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הציעו לי בשלמה Sixt לקנות יונדאי i20:

1.4 ליטר Insight

130,000 ק"מ

שנת 2010

מחיר מבוקש: 46,300 ש"ח.

אין אחריות.

אני מצרף גם את טופס הבדיקה שלהם (לפני שאני עושה בדיקה בעצמי).

חשוב לציין שהבדיקה היא מלפני חצי שנה - אפריל - ועכשיו כבר אוקטובר. בנוסף נציג המכירות שיקר לי בפנים ואמר שהבדיקה מיוני למרות שהראתי לו שבטופס כתוב פעמיים שזה מאפריל.

אני מצרף פה את הטופס בדיקה שלהם. מה אתם אומרים?

רכבi20.pdf

פורסם

תעבור הלאה,הרכב כשה ק"מ מאוד גבוהה,דבר שני יש סימני הלחמות+חיבורים לא מקורים,סך הכול הרכב 2010.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תעבור הלאה,הרכב כשה ק"מ מאוד גבוהה,דבר שני יש סימני הלחמות+חיבורים לא מקורים,סך הכול הרכב 2010.

אני לא הבנתי את כל המלל בטופס בחלק של השלדה.. אתה אומר שזה סימן רע שהחליפו חלקים כבר מ-2010?

פורסם

לא זה לא כזה נורא כי גם רכב שהרגע יצא מהחנות יכול לעשות תאונה ויחליפו לו פגוש/כנף/דלת.

הבעיה האמיתית היא שיש הלחמות לא מקוריות וזה מעיד על תאונה קצת יותר רצינית. בנוסף הקילומטראז' גבוהה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נשמע האמת כמו עסקה גרועה לאללה.

סתם בשביל לסבר לך את האוזן:

שילמתי עכשיו על פנדה 2011, בלי שום תאונות ועם 54 אלף ק"מ - 40 אלף ש"ח.

אתה משלם עוד 6K, מקבל רכב זקן בשנה, עם עוד 76 אלף ק"מ על השעון והדובדבן על הקצפת: נזק תאונתי.

עוד שאלה למחשבה עבורך:

בהנחה ואתה נוסע 20 אלף ק"מ בשנה, תוך כמה זמן תגיע לנקודת אל חזור מבחינת סחירות של הרכב, שהיא סביבות 200 אלף ק"מ?

תוך שנתיים וחצי-שלוש...

זה פסיכי. אתה תהייה בעלים של רכב בן 6 עם 200 אלף ק"מ, שאף אחד לא מסתכל לכיוון שלו - ותצטרך למכור אותו במחיר זנות.

אם כבר, מחיר הוגן לרכב מהסוג שהסתכלת עליו הוא סביבות 35K - לפחות ככה לא יהיה לך כואב כשבעוד 3 שנים תצטרך למכור אותה ב-15K...

פורסם

אני הייתי קונה את הרכב בעיניים עצומות (הכל רק לא לראות את הזאפטה מתקרבת :lol: )

בכל מקרה לכל רכב יש מחיר ויש קונה. בד"כ מכוניות כאלו שעברו טיפול מיוחד מגיעות לסוחראים

בשלושים אלף שווה לנסוע עליה עד שתתפרק.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

עקרונית הבדיקה לא גרועה כלכך (במיוחד שמדובר ברכב שעבר כבר לא מעט בחייו הקצרים) ואין נזק לשלדה אבל עיניין ההלחמות לא ברור ויכול להיות שזו הסוואה לנזק גדול בהרבה.

בכל מקרה אם אתה מעוניין ברכב תיקח אותו לבדיקה במכון מרוחק מהמגרש שלהם.

כאמור הבעיה הגדולה ברכב זה הקילומטרז' ההיסטרי שלו אני לא יודע למה הרכב הזה שימש אבל זה נחשב גבוה מאוד אפילו לרכב חברה/השכרה כמובן זה לא אומר אוטומטית לוותר על הרכב זה הכל עיניין של מחיר. אין לי מושג מה המחירון של הרכב הזה אבל הוא צריך להימכר במחיר נמוך בצורה משמעותית ביותר (כמה עשרות טובות של אחוזים ) ממחיר המחירון.

אגב אם הבדיקה היא מלפני חצי שנה אתה יכול להבין לבד כמה מהר הרכב הזה נחטף ולהוריד ( להפיל) את המחיר בהתאם , כנראה שיהיה שווה להם למכור אותו בגרושים אפילו רק כדי לפנות את המקום במגרש.

פורסם

מי קונה רכב עם ק"מ כזה מהשנתון הזה?

רכב בן 3 שנים אמור להיות 40-50 אלף ק"מ, לא 130 אלף.

במחיר הזה אפשר לקנות רכב נורמלי מתחת ל50 אלף ק"מ שעדיין מרגיש חדש.

פורסם
מי קונה רכב עם ק"מ כזה מהשנתון הזה?

רכב בן 3 שנים אמור להיות 40-50 אלף ק"מ, לא 130 אלף.

במחיר הזה אפשר לקנות רכב נורמלי מתחת ל50 אלף ק"מ שעדיין מרגיש חדש.

זה לא מדוייק. אני אישית עושה 40-45 אלף בשנה ויש עוד הרבה כמוני. מחזיק ליסינג תפעולי ופרט לק"מ הגבוה הרכבים שאני נהגתי תמיד שמורים ובמצב מכני מעולה. יש לי קרוב משפחה שעושה 60-65 אלף בשנה ומחליף רכב בתפעולי כל שנה. גם אצלו האוטו תמיד שמור ונקי וללא שום התעללות. הבעיה היא ההלחמות וכל שאריות התאונה למינייהם, לא הקילומטראג'

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה רבה על העצות.

התקשרתי הבוקר להגיד שאני לא מעוניין.

בתגובה הם מאוד כעסו.

אמרו שכנראה שאני גם לא אקבל את המקדמה (1000 ש"ח) ששמתי אצלהם כדי שיביאו את הרכב מסניף אחר אליהם.

אני יודע שזה היה רעיון גרוע לשים 1000 ש"ח בלי לראות את הרכב - אבל הם אמרו שזה הנוהל - כדי שהם ישנעו רכבים רק לאנשים רציניים.

אתם מכירים איזשהו דרך לצאת מזה?

פורסם

להלן המקרה שלי עם החברה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=465597&highlight=%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%94

תצטרך לבצע טלפונים רבים ולשלוח מכתבים לגורמים כגון המועצה לצרכן בשביל לקבל את המקדמה בחזרה. זה כמובן בהנחה שלא עברו למעלה משבועיים ואת הזיכוי תקבל דרך חברת האשראי.

פורסם
להלן המקרה שלי עם החברה -

תצטרך לבצע טלפונים רבים ולשלוח מכתבים לגורמים כגון המועצה לצרכן בשביל לקבל את המקדמה בחזרה. זה כמובן בהנחה שלא עברו למעלה משבועיים ואת הזיכוי תקבל דרך חברת האשראי.

אתה יכול לפרט מה עשית בדיוק? (זה לא מופיע בשרשור)

זה ממש יכול לעזור לי...

• תוכן חדש...