Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט 2013, מכסה דלק ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המכסה דלק בסיאט איביזה נפתח רק בצורה ידנית (עם מפתח) ז"א שאני צריך לתת למתדלק את המפתח, או לצאת עם המפתח ולפתוח את הדלק ?

זה ככה או שיש משהו שאני לא יודע?

asdasdasd

פורסם

לפי מה שאני יודע כן, יש לי סיאט מיי וגם שם זה ככה, זה חלק מהסגנון של סיאט

זה ספורטיבי כזה וגם שחושבים על זה המנעול הזה נראה לי יותר חזק מהפתיחה עם הידית

פורסם
לפי מה שאני יודע כן, יש לי סיאט מיי וגם שם זה ככה, זה חלק מהסגנון של סיאט

זה ספורטיבי כזה וגם שחושבים על זה המנעול הזה נראה לי יותר חזק מהפתיחה עם הידית

שמע אני לא אשקר יש לזה מלא יתרונות, צריך לקום שזה מרענן אותך, אתה לא משאיר רכב דולק, אתה כנראה לא תשכח את המשאבה בפנים ותסע :-P

אבל זה עדיין מציק, הגעתי מרכב שנת 2008, ושם זה היה פשוט אוטומטי.

asdasdasd

פורסם

עדיף לא לתת למתדלק, אני תמיד פותח לבד וסוגר לבד. (בתחנה שלי השירות ללא תשלום ואין עמדת שירות עצמי).

אחרי פעם שאני עמדתי ליד המתדלק והוא סגר את המכסה והדלת, שאלתי אותו "למה לא סגרת עם המפתח?" והוא ענה "מה זה לא ננעל לבד?".

התרגלתי תמיד לקום, גם באוטו הקודם היה צריך לפתוח עם מפתח.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חוץ מזה שעצתי האישית היא תמיד לתדלק לבד (עלות נמוכה יותר וככה אני דואג שלא יפלו טיפות דלק מהפיה כשהמתדלק מוציא אותה בזריזות), אישית זה מרגיש לי יותר בטיחותי כשגם הדלק ננעל עם המפתח, יותר מסתם חתיכת פלסטיק שאפשר בכוח להוציא.

אם היתה לי את האפשרות לבחור בצורה זו או אחרת לרכבי הייתי בוחר בסגירה פנימית עם מפתח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני תמיד מתדלק לבד אך אימי נוסעת גם באוטו, אני משתדל להביא לה אותו תמיד עם דלק אבל לפעמים גם היא, והיא לא הולכת לשירות עצמי.

asdasdasd

פורסם

אצלי (פונטו 03') זה נפתח רק עם מפתח, אבל לא ניתן להוציא את המפתח מהמכסה, אלא רק כשהוא נעול (כלומר אי אפשר לשכוח לנעול)

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

לא מבין את הביטחון הזה שלכם לגבי מנעול על מכסה הדלק, במילא ברוב המכוניות אי אפשר לשאוב משם דלק עם צינור

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...