Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש בבעלותי טויוטה יאריס 2012 עם הגה בציפוי עור. ציפוי העור מתחיל להישחק ולהפוך להיות חלק ללא המרקם המקורי.

האם אחריות הרכב מכסה החלפת הגה במידה והציפוי מתחיל להשחק? יש מה לעשות בכדי למנוע המשך הישחקות של ציפוי העור?

תודה מראש.

פורסם
ניסית לשוחח עם היבואן? כמה ק"מ הרכב כבר נסע?

לא ניסיתי לדבר עדיין עם היבואן. הרכב עבר 30,000. הציפוי עדיין נראה בסדר אבל אין ספק שבהמשך הוא יראה כבר פחות טוב.

פורסם

העור נהיה חלק יותר בזמן השימוש. עור זהו חומר טבעי שנשחק. כמובן שיש הבדלים בין סוגי העור ושונים וגם צורת העיבוד של העור משפיעה על זה .

אם העור לא נקרע ולא נשחק עד כדי קריעה אלה רק שינה מרקם אני לא חושב שיש לך קייס מול היבואן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם היית דואג לשים כיסוי לשמשות ובכך דואג לרכב ומראה

קצת אכפתיות, זה לא היה קורה. השמש והחום הישראלי מתאים לטיגון ובישול ושריפה, ואני לא מבין ולא אבין לעולם אנשים שלא דואגים לדבר בסיסי אלא אם כן לא אכפת להם מהרכב, ולפי ההודעה נראה

שאכפת לך.

פורסם

התופעה כפי שפותח השרשור תיאר לא קשורה לכיסוי שמשות או חום. זה משהו שקורה כאשר מחזיקים את ההגה ונוגעים בו בזמן הנהיגה, ושוב זה טבעי לגמרי .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המקרה חל גם בלנד קרוזרים למיניהן. אצלנו במשפחה על אחת שאני נוהג בה המון ההגה מתקלף דווקא באיזור השמש הישיר ולא בצדדים או בחלק התחתון, ככל הנראה מהשמש הישירה שמגיעה. (מי נוגע בחלק העליון ביותר של הגלגל הגה בכלל?)

Opel Adam S 2017

פורסם

אני זוכר כתבה ארוכת טווח של עיתון "אוטו" עם רנו פלואנס, במהלך האחריות גלגל ההגה המצופה עור התקלף, היבואן החליף את גלגל ההגה. שווה לבדוק זאת מול היבואן.

פורסם

אם גלגל ההגה מתקלף אז כנראה שיש קייס טוב מול היבואן.

אבל אם גלגל ההגה הופך להיות חלק ומבריק, כלומר מאבד את הטקסטורה הגבשושית שלו אז לא בטוח שיש מה לעשות. החבר'ה כאן אומרים שזה טבעי...

פורסם

תלוי מאוד מהי התופעה כמו שציינו לפניי. במקרה שלי גלגל ההגה ממש התפורר לי באצבעות, ולכן הוחלף על חשבון האחריות כמובן בלי ציוץ מבחינת היבואן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סתם שאלה,

אם מורידים את הציפוי יש בעצם הגה רגיל?

כן אני יודע שזו לא המטרה, אבל אם עוד 10 שנים מישהו ירצה להוריד כיסוי עור מקורי לרכב זה אפשרי?

asdasdasd

• תוכן חדש...