Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת XBOX360 חדש מוסב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה יעלה עוד ג'ויסטיק מקורי ואלחוטי ?

כמה דיסק פנימי 250 ?

כמה חיצוני 1 TB ?

מעניין אם אפשר להשיג את שלושת אלו בסביבות ה500 ..

אם כן זה משתלם

בקר מקורי אלחוטי עולה בסביבות 180 שקל למשל כאן

דיסק חיצוני של WD 1TB עולה בסביבות 360 שקל למשל כאן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני בעל פריצת RGH עם ספריה מכובדת של קרוב למאה משחקים, מוזמן לשאול שאלות.

פריצה מדהימה דאשבורד מדהים והאפשאות לאימולטורים גאונית, כמה התגעגעתי לקראש בנדיקוט מהסוני אחד.

רצוי לחבר אותו לרשת ככה תוכל לשחק ברשת של הפרוצים כמו כן להוריד עטיפות דיסקים טריינרים וכ׳.

אכן זאת פריצה מעולה.

החיסרון שלה, זמן הדלקה ארוך יחסית (לפעמים דקה-דקה וחצי)

ושלא ניתן להתחבר לליב (אותי זה ממש לא מעניין) אבל יש רשת חליפית של הפרוצים ובחינם (לא ניסיתי)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זמן הדלקה זה לא מדוייק, זה תלוי איזה אקסבוקס זה עם זה סלים או פאט וגם בזכרון הפנימי.

הדיסק קשיח גם קובע לדוגמא אצלי הפריסטייל דאש יושב על הדיסק הקשיח ולא על הזכרון הפנימי של המחשב.

הרשת של הפרוצים כמובן לא ברמה של הלייב אבל מי באמת משתמש בלייב..

אם אתה לחוץ לייב ורוצה לשלב בין הפריצה ללייב ישנו רכיב שנקר דואל נאנד, ישנו מפסק בצד המכשיר שמעביר אותך בין הנאנד הפרוץ עם הפריסטייל דאשבורד ובין הנאנד המקורי ואפשר לשחק בלייב והכל.

אגב הפריצה ה״רגילה״ lt+3 אפילו בדואל נאנד אם אתה פורץ את הנאנד ה״מקורי״ אתה יכול לעשות פאץ׳ לפני הצריבה למשחקים וככה לשחק עם משחקים צרובים בלייב, מספיק משחק אחד שלא עשית לו פאץ׳ כדי לקבל באן ואז אתה מאבד את כל העניין של פריצת דואל נאנד.

פורסם

לייב הוא דבר נפלא וקו-אופ בדיאבלו או בורדרלנדס גם הוא דבר נפלא

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מתעלק על השרשור.

בא לי לפנק את עצמי ב XBOX360 ואני לא מבין יותר מדי בתחום.

ראיתי שיש בדיוטי גרסת SLIM ב189$ ומאחר ואני טס בסוף החודש חשבתי להביא כזה ולפרוץ אותו באחת החנויות ובנוסף לרכוש עוד ג'וייסטיק מקורי ב50 דולר בדיוטי.

האם זה שילוב מנצח? מה הפריצה המומלצת? איך אני מבטיח שהפריצה לא עפה ? (קרה בעבר במכשיר של חבר עם פיפא 2013)

מה המחיר המומלץ לפריצה ?

תודה מראש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תבדוק אם ההפרש במחיר מצדיק את הרכישה מחנות כשזה כבר פרוץ ואתה מקבל חבילת אחריות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואל תקנה את גרסת ה-4GB

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא בהכרח!

אם הוא מתכוון לפרוץ, עדיף לו לקחת דיסק קשיח חיצוני הרבה יותר גדול והישאר עם ה 4GB

חוץ מזה שלהוסיף דיסק פנימי של 250-320 דרך EBAY יותר זול מלקנות את המכשיר עם הHDD במקור.

יש ויש.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי (קניתי את המכשיר לפני איזה חודשיים) הפרש המחיר היה בסה"כ בסביבות 200 שקל, וה-250GB הגיע עם Skyrim, Forza4 ו-Gears of War, וגם 3 חודשים של Live Gold הצלחתי להוציא מהם גם עוד חודש Live Gold ועוד משחק (Toy Soldiers)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...