Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מאלבר. משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה שאני קונה רכב בזמן הקרוב השאלה מאיפה..

חשבתי על אלבר מה אתה חושבים? משתלם לקנות שם?

הרכבים אמינים?

בכללי מידע כללי יעזור לי מאוד תודה.

פורסם

תלוי איזה רכב, תלוי מה הדרישות שלך, תלוי איך טיפלו בו, מה מצבו והאם הוא בתקציבך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה בכל מקרה מתכוון לרכוש רכב מחברת השכרה/ליסינג, לפחות מניסיוני הצי של אלבר הוא ברמה תחזוקתית סבירה+ .

אומנם בצמיגים הם מחפפים, אבל הטיפולים מתבצעים במוסכי היבואן עם חלפים מקוריים בלבד ובמרווחים שהוגדרו ע"י היצרן.

בעולם ציי הרכב זהו אינו דבר טריוויאלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבחינת טיפולים - לאשתי היו 3 מכוניות בליסינג מאלבר. שני סוזוקי ליאנה שטופלו במוסכים מורשים אך לא מרשת יבואן, נעשה שימוש בחלפים לא מקוריים בעייתיים (צלחות בילום שהצריכו החלפה תעתים תכופות. בסוף החברה נכנעה ואישרה התקנת צלחות מקוריות - והבעיות נפתרו). הרכב האחרון היה מאזדה 3 שזכתה לטיפול במוסך מרשת היבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי היום משהו מעניין באלבר-יש מכירה פומבית.

הרכבים המוצאים שם חדשים או כאלו שיש להם קילומטראז' גבוהה לשנתון שלהם,שווה בדיקה.

http://auctions.albar.co.il/category.php?catid=16

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ניסיון של 2 רכבים.

לפני כ- 10 שנים, סובארו אימפרזה. הרכב, בחלקו, לא תוחזק בחלפים מקוריים [מחברי חשמל נורת-דרך ראשית], דבר

שבדיעבד 'עלה לנו', הן מבחינת הזמן שהוקדש לאיתור התקלה והן כספית....

כיום פוקוס, ליסינג מהעבודה.

הרכב מתוחזק 'בסדר', לא פחות ולא יותר.

מבחינתם 'דברים קטנים' אינם קיימים...ואין לטפל בם למרות שהלקוח ביקש ברורות ומפורשות, בעת משיכת הרכב עי נציג אלבר לשם ביצוע טיפול רגיל, שהדברים יטופלו.

דוגמאות- כפתור/חיפוי בורג חסר, גומיית דלת נוסעים מדלדלת.

פורסם

כשרציתי לקנות מהם פיאט פנדה הם הציעו לי אחת עם מעיכות בגג ולא רק שלא היו מוכנים לתת אותה במחיר תחרותי, אלא שהסוכן סובב אלי את מסך המחשב והראה לי שכתוב שם "לא יורד שקל". אז קניתי מחברה אחרת :roll: ואני ממליץ לך לעשות גם כן כך.

יש חברות טובות יותר ומחירים טובים יותר משלהם בשוק.

• תוכן חדש...