Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2005 - ג'נטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני צריך להחליף ג'נטים לרכב שלי. זה פורד פוקוס 2005 1.6.

הייתי בטוח שאני צריך 15" אבל במוסך התעניינתי לפני הקניה ( עוד לא קניתי ) - אומרים לי 14".

איפה האמת, כי אני רוצה לקנות אותם לא במוסך ( יכול להיות שלהפך כדאי שם ) ו להביא למוסך להרכבה. לכן חייב לדעת מראש מידה מדוייק של הג'נטים.

עוד שאלה: מישהו בצפון ( חיפה, קריות, עכו וכו ) מכיר חנויות או אנשים או מוסכים שאפשר לקחת שם ג'נטים נחמדים ו לא יקרים ??

אשמח לקבל טלפון\כתובת אתר\תמונות.

• ספונסר פורום
פורסם

תפתח את רישיון הרכב ותבדוק את מידת הצמיגים שמופיעה שם. יהיה כתוב לך משהו כמו 225/55R17, כשהמספר אחרי ה-R הוא קוטר הג'אנט באינטש'.

יכול להיות שיש לך היום ג'אנט 14 ואפשר להחליף ל-15, זה תלוי בשנתון הרכב. בכל מקרה זה ידרוש גם החלפה של צמיגים.

יבואן הג'אנטים הגדול בארץ הוא ג.מ פורטל ויש לו מבחר עצום של ג'אנטים מכל הסוגים ובכל טווחי המחירים. כנס לאתר האינטרנט שלהם ותתרשם מדוגמה קטנה של המלאי.

• תוכן חדש...