Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנוע מתחמם מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש dt w 97.. או משהו כזה כי אני עילג באופנועים...

הוא ביקש ממני לשאול כמה שאלות בפורום הזה:

א. כשאין מצבר באופנוע - איך דולקות הנורות? ולוח השעונים?

ב. המנוע מתחמם מאוד ובנסיעות מאוד מאוד קצרות! נסיעה של 2 דקות והמנוע רותח! מה לעשות? האם יש לזה קשר למצבר? האם צריך להחליף/לטפל במנוע?

פורסם

אין DTW אבל יש TSW אז כנראה זה זה.

הפנסים, אור איתות, צופר וכו' מקבלים זרם מהאלטרנטור.

תשים לב אם הוא יתן גז האור יתחזק, מכיוון שהטורים עולים מסובבים יותר מהר את האלטרנטור

ומופק יותר חשמל.

עריכה:

בקשר למנוע שמתחמם אולי חסר נוזל קירור, אולי יש נזילת מי קירור.

יש כמה סיבות, שחבר שלך ילך למוסך שיבררו מה זה בדיוק.

פורסם
לחבר שלי יש dt w 97.. או משהו כזה כי אני עילג באופנועים...

הוא ביקש ממני לשאול כמה שאלות בפורום הזה:

א. כשאין מצבר באופנוע - איך דלקות הנורות? ולוח השעונים?

ב. המנוע מתחמם מאוד ובנסיעות מאוד מאוד קצרות! נסיעה של 2 דקות והמנוע רותח! מה לעשות? האם יש לזה קשר למצבר? האם צריך להחליף/לטפל במנוע?

א. הכוונה יש מצבר והוא "מת" לחלוטין או אין (פיסית) מצבר?

ב. לבדוק שלב שלב את מע' הקירור - מים יש ברדיאטור? אם אין למלא נוזל קירור, לדאוג ליחס הנכון בין הנוזל למים. נזילות יש? אם יש לאתר ולטפל בהם (לבדוק צנרת קרועה, אטמים שלא אוטמים וכו') הרדיאטור נראה נקי למעבר אויר בין צלעות הקירור והעלים? העלים עקומים וחוסמים ת'אויר? אפשר לישר עם "מסרק עלים".

עדיין מ תחמם? ישנו חומר שמוהלים במים ונותנים לו לרוץ במערכת כשהוא מנקה מעברים - רצוי מאד שמכונאי יעשה את זה, החומר צריך להיות מנוקז לחלוטין בתום הטיפול, אם ישארו שאריות ממנו - יגרם נזק למנוע!

עדיין מתחמם? לבדוק משאבת מים (אם אין לו מושג - עדיף שמכונאי יעשה ת'עבודה)

בכלל האופנוע משופר? הבחור משתמש בפלג המקורי? פלג לא מקורי יכול לגרום הרבה נזקים אחד מהם זה חימום יתר.

לדעתי אין קשר באופנוע מסוג זה בין המצבר לחימום.

בהצלחה

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

• תוכן חדש...