Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר מתחילים פרק חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה מנהלים, לא לנעל או למחוק, להעביר לאוף טופיק למרות שיש פה משהו שקשור לרכב...

בכל מקרה מחר, יום ראשון, ה17 באוקטובר מתחילים הלימודים באוניברסיטה :( נגמרו חיי ההוללות והחופש המתמשך, הגיע הזמן להמשיך הלאה ולהתחיל לדאוג לעתיד.

מן הסתם לא יהיה לי זמן לצערי להכנס לפורום כמו בעבר, במגמת שחיטת המוחות- הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אונ' ת"א....

יש אחרים שלומדים/למדו שם, ובמגמה הזו? ובכלל בהצלחה לכל מי שמתחיל מחר את הסמסטר!

רציתי גם לשאול אנשים מנסיון על התמודדות עם אחזקת הרכב באותה תקופה, איזה עיסוק הכי נפוץ אם בכלל יש זמן... (רק ימי ראשון ורביעי אצלי זה משמונה עד שמונה :? ).

נקוה שיהיה לי זמן להמשיך בהתעסקות עם האוטו ואפילו להשקיע בכמה מפגשים או מועדון...

עוד שאלה- מי שלומד בת"א וגר באיזור (נגיד גבעתיים)- מומלץ להגיע באוטו ולחנות בעזרת התווים נגיד בחניון דרום, או שעדיף כבר אוטובוס?

פורסם

אהלן אוהד....

לשמחתי, אני מחר אהיה באוניברסיטה ובפעם הראשונה אשמח לראות אותה....

מחר אני מחזיר ספרים/טפסים/סידורים כי סיימתי שם 4 שנים. מגמת חשמל ואלק'.

במילה אחת - קשה. :puppydoge

בזמן הלימודים אני החזקתי גולף CL (רוב הזמן), מילצרתי כשהיה זמן, ורוב זמן הסמסטר אין לך זמן אפילו להעביר מטלית על האוטו. זה נכון יותר בשנים שנייה ושלישית.

כדי לחסוך בכסף כדאי לך לחנות בחניון דרום ע"י כרטיסיות הניתנות לקנייה בוועד.

בהצלחה.

נ.ב.

ראה את הצד הטוב במגמה הזו, כשאתה מסיים לימודים שם, אין לך בעיה להחזיק VR6.... :biglaugh:

פורסם

גם אני מתחיל מחר, אבל אצלי השו?ק כפול.. גם שנה ראשונה וגם עברתי היום מת"א לירושלים...

אני מתחיל ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל.

שנת לימודים מוצלחת לכולם ונתראה כשאני אמצא זמן להתחבר ל-ADSL בדירה החדשה..

פורסם

בהצלחה ענקית לכולם. אני אישית אהיה מעט זמן בפורום (לשמחתכם :twisted: ), רוב הזמן (אני מקווה ומאמין) ילך על הלימודים. :-)

ד"א מישהו הולך לבר אילן להנדסת חשמל ואלקט'?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
מגמת חשמל ואלק'.

במילה אחת - קשה. :puppydoge

גם אני, בעוונותי, חיממתי בעבר את ספסלי וולפסון.

בשלוש מלים ובמבטא לובה - קשה... קשה... קשה...

במכונית לאוניברסיטה? שחיטה, ואין חניה. לי היה אז אופנוע. הדרך הקלה והמהירה...

:turn-l:
  • תוכן חדש...