Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי רדיו דיסק של ALPINE CDA-9830

רציתי לחבר את הפאלפון אליו והזמנתי מתאם AI-NET עם חיבור 3.5 מילימטר בסוף, חיברתי והעברתי אותו דרך התא כפפות, אבל כשאני מחבר את הפאלפון כלום לא קורה. מה צריך לעשות?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

כן, בדיוק הצלחתי לעשות את זה, אבל יש בעיה, אני מנגן שירים מהאייפון 4, אין להם באס, ובכל פעם שאני לא נוגע במסגרת של האייפון (הכסופה) הווליום יורד, כאילו אני מעביר איזה מתח עם הגוף אל האייפון, לא יודע להסביר. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

עם MP3 רגיל בכלל לא שומעים כמעט כלום, אלא אם כן אני מגביר נורא את הרדיו דיסק וזה כמובן עושה רעשים.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
היי, יש לי רדיו דיסק של ALPINE CDA-9830

רציתי לחבר את הפאלפון אליו והזמנתי מתאם AI-NET עם חיבור 3.5 מילימטר בסוף, חיברתי והעברתי אותו דרך התא כפפות, אבל כשאני מחבר את הפאלפון כלום לא קורה. מה צריך לעשות?

איכות המתאם מאוד חשוב.

מאיפה קנית??איזה דגם??

peugeot 206 xs 2003

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...