Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ליום אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשכיר מחברת קל - אוטו רכב ליום אחד בסופ''ש הקרוב בין חמישי לשישי ובשישי ב12:00 להחזיר , לגבי חמישי אני מתכוון לקחת ב17:30. הרכב שארצה לשכור זה טויוטה קורולה 2010-2012 . אני בן 22 נהג צעיר , ידוע לי שהם מאפשרים להשכיר רכב לנהגים צעירים וגיל 22 לא בעיה עבורם , אבל הם אומרים שזה יהיה יקר ב50 ש''ח בגלל ביטוח וכו'...

כמה אמור לעלות לי יום השכרה אחד?! והאם זה יכול להשתלם ליום אחד , שזה בעצם הזכרה חד פעמית כי אני באמת צריך אוטו ליומיים הללו .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אני מעוניין להשכיר מחברת קל - אוטו רכב ליום אחד בסופ''ש הקרוב בין חמישי לשישי ובשישי ב12:00 להחזיר , לגבי חמישי אני מתכוון לקחת ב17:30. הרכב שארצה לשכור זה טויוטה קורולה 2010-2012 . אני בן 22 נהג צעיר , ידוע לי שהם מאפשרים להשכיר רכב לנהגים צעירים וגיל 22 לא בעיה עבורם , אבל הם אומרים שזה יהיה יקר ב50 ש''ח בגלל ביטוח וכו'...

כמה אמור לעלות לי יום השכרה אחד?! והאם זה יכול להשתלם ליום אחד , שזה בעצם הזכרה חד פעמית כי אני באמת צריך אוטו ליומיים הללו .

השכרה ללא נהג צעיר ליום אחד לרכב משפחתי 1,600 סמ"ק בעונה הזאת - בין 150 ל-200 ש"ח ליום. הגבלה של 250 קילומטרים ועם השתתפות עצמית במקרה של תאונה.

שים לב שאף חברה לא מתחייבת לספק לך דווקא טויוטה קורולה ובטח שלא משנתון מסוים. מתחייבים לך לקבוצת רכב מסוימת, משפחתיות 1,600 סמ"ק אוטומטיות. בפועל אתה יכול גם לקבל מאזדה 3 או קיה פורטה. יכול גם להיות שיהיה חוסר ברכבים בסניף ותקבל רכב מדרגה גבוהה יותר, גם זה קרה לי בעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...