Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2010 - פעינוח טופס בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני שוקל לרכוש רכב מאזדה 3 2010 מחברת ליסינג.

הרכב עבר כ-80,000 ק"מ.

בטופס הבדיקה המצורף מצויינים הליקויים הבאים בשלדת המרכב (פיסוק מוזר במקור):

גג: מעיכות = תקוני מרכב, משמעות נמוכה:, סימני פגיעה דופן ימין, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות = בצבע + פגמים, נזק לפגושים, נזק בפנלים.

אשמח אם מישהו יוכל לבאר את הדברים הנ"ל - האם הם משמעותיים או לא.

תודה רבה!

פורסם

איפה הטופס ? :shock:

אם הבדיקה של חברת הליסינג,התייחס אליה כאחת ששווה כקליפת השום (או במילים אחרות לא שווה את הנייר שעליו נכתבה).

על פניו,מעיכות בגג לא נשמע ממש טוב,לא חושב שהייתי אפילו לוקח רכב כזה לבדיקה מטעמי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איפה הטופס ? :shock:

אם הבדיקה של חברת הליסינג,התייחס אליה כאחת ששווה כקליפת השום (או במילים אחרות לא שווה את הנייר שעליו נכתבה).

על פניו,מעיכות בגג לא נשמע ממש טוב,לא חושב שהייתי אפילו לוקח רכב כזה לבדיקה מטעמי.

אשמח שתסביר מדוע לא להתייחס ברצינות לבדיקת רכב בחברת ליסינג. תודה

פורסם

אחרי שתעשה בדיקה שאתה הזמנת ותחזיק את 2 הבדיקות אחת ליד השניה תבין.

חברת הליסינג בד"כ בוחרת מכון אחד, שהוא הכי קרוב אליה פיזית ומספקת לו מאות בדיקות בחודש.

תכפיל את המספר הזה ב-500 ש"ח שזו בערך עלות בדיקה לרכב ממוצע ותבין בכמה כסף מדובר פה.

עכשיו תחשוב מה קורה אם חברת הליסינג מתקשרת בבוקר ומאיימת שאת כל הבדיקות היא תעביר למכון המתחרה.

עכשיו תעשיה 1 + 1.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לחברות ליסינג יש הרי אינטרס למכור,אי אפשר למכור רכב פגום אבל מצד שני גם אסור לשקר ללקוח. במקרה כזה חברות הליסינג "מיפות" את המציאות על מנת לא לעורר הסתייגות של הלקוח מהרכב.

הכוונה היא שאם תיקח את הרכב לבדיקה מטעמך אתה תגלה קצת יותר מ"מעיכות בגג",חברת הליסינג מבצעת מאות בדיקות רכבים ויכולה לכתוב צירוף מילים זה גם אם הגג שרוט/מעוך/צבוע.

בכל אופן מומלץ לבצע בדיקה מטעמך אבל במשפחתי דוגלים בכך שמכוני הבדיקה שקרנים ואת הרכב הנוכחי שלי קניתי בלי בדיקה אישית,גם מחר אני הולך לקנות רכב נוסף לעסק וגם בו אסתמך בבדיקה של החברה (הרי ממילא חברת הליסינג סגרה הסכם עם מכון הבדיקה בעירי "ליפות את המציאות") כך שאני אחסוך לעצמי 1000 ש''ח בדיקה (רכב מסחרי).

מה שאני יכול להציע לך וזה מה שאני הולך לעשות הוא לקחת את הרכב למוסך שאתה סומך עליו להתבוננות (אני מגיע עם מכונאי מחר לרכישה על מנת שלא יהיו פאשלות).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבדיקה בסדר גמור. לא מצויין בבדיקה החלפת חלקים. הסעיף הנ"ל נכתב כמעט על כל רכב (מניסיון) וזהו בעצם הכסת"ח של המכון עצמו. מה שמתואר שם מתייחס לתיקונים של פח וצבע משמעות נמוכה - לא שילדה לא קצה שילדה ולא שום דבר משמעותי.

באשר למעיכות בגג, כנראה יש כמה נקישות בגג - כל עוד לא מדובר במשהו היסטרי זה שולי בעיניי.

וד"א באשר לפיקפוק בבדיקות שמבצעות חברות הליסינג- לא תמיד מה שנאמר פה צודק.

בחברה שאני עובד בה שולחים לבדיקות במכון מסויים שכן קרוב וכן מקבל הרבה עבודה ובכל זאת שצריך לכסח מכסח וכל מה שלא תקין נרשם ולאחר מכן מתוקן ונשלח למכון לחתימה על התיקון.

פורסם

תעבור על כמה שרשורים (ויש כאלה מספיק), של רכבי ליסינג והבדיקות שלהם (המוזמנות מחברות הליסינג), אל מול בדיקה שהזמין הקונה הפוטנציאלי. ישנם הבדלים.

alfa 156 2.5.

פורסם

למה אומרים שטופס חברת הליסינג לא שווה כלום?

מסכים - לא צריך להסתפק בו, אבל הוא בהחלט אינדיקציה האם שווה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך או לא, וככה חוסך 500 ₪. לכן זה טופס שווה לעיין בו ולהסיק ממנו מסקנות עוד לפני שהוצאת שקל. זה יתרון אדיר.

פורסם
למה אומרים שטופס חברת הליסינג לא שווה כלום?

מסכים - לא צריך להסתפק בו, אבל הוא בהחלט אינדיקציה האם שווה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך או לא, וככה חוסך 500 ₪. לכן זה טופס שווה לעיין בו ולהסיק ממנו מסקנות עוד לפני שהוצאת שקל. זה יתרון אדיר.

הטופס הזה יכול לשמש לפסילת רכב, אבל לא לקניית רכב.

כלומר, אם הטופס מראה על בעיות קשות, זה אומר שהרכב במצב רע, ואין מה להמשיך להתעסק איתו, אבל אם הטופס מראה שהרכב סבבה, זה לא אומר שום דבר.

• תוכן חדש...