Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20k עם יופי ואופי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לאישה עם יופי ואופי .

נתונים:

- 4-5 דלתות חובה.

-1600 סמ"ק ומעלה או 1400 טורבו ומעלה -בנזין בלבד.

-נסועה שנתית תיהיה עד 15k.

ABS מאוד רצוי.-

-שתיראה חיצונית ופנימית נחמד+.

-טיפולים וחלקי חילוף במחירים סבירים.

-אפשרות לדגם נדיר יחסית.

-לא פונטו !

-עד 20k לא כולל ביטוח ויישור קו. גמישות של 5k.

מה הייתם ממליצים?

פורסם

הונדה סיוויק עד 2006 יש גרסאות 5 דלתות

רובר MG

אלפא רומיאו 147

דעה אישית: רכב נדיר יחסית אפילו אם יש לו מכלולים משתופים עם רכבים אחרים,הקוסמטיים היו יותר קשיים להשגה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=498561

תתחדש.

היא תהיה חזקה יותר מכל 1.4T שתמצא בתקציב שלך (אם יש בכלל חיה כזו)

האוטו מתנהג בצורה מעולה (ועם סט קויאלוברים תקבל התנהגות עוד יותר טובה)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

דימה, אני מציע לך להתמקד ברמת בטיחות ושנתון כמה שיותר חדש. לקנות רכב נדיר זה משהו שאני ממליץ להמנע, אלא אם יש לך עוד סכום זהה לפחות באחזקה ואפשרות להמתין שבועות וחודשים לחלפים. כמו כן ממליץ להמנע מטורבו בנזין ושאר תוספות יקרות לאחזקה.

סיוויק אכן אפשרות טובה מאוד בתקציב. ממליץ להוסיף לרשימה גולף, דגם 1600 אמין למדי (עדיפות לגיר ידני) וחסכוני בדלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הגולף אופציה טובה השאלה מה לגביי כניסה למוסך איך אתה יוצא משם?

לצאת ממוסך לא קשה, בדרך כלל ברוורס. אבל אם אתה מתקשה אני בטוח שעובדי מוסך ישמחו לעזור. :lol:

יש מוסכים טובים שהטיפולים במחירים סבירים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא 147 או 156 לפני המתיחת פנים שלהן מאובזרות ומלאות אופי ויופי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

סיויק לא בא בחשבון אמנם אמינה מאוד אבל מעבר לתקציב(מבקשים מעל 20k בשנתון מעל 2001 ) ופשוטה מידי הסיויקים היחידות שאי פעם אהבתי היו ההאצבקים 92-95.

הקלואי (כן קלואי!) מאוד אהובה עלי והיא תיהיה מחליפה ראוייה ל106 שלי, אבל האישה צריכה רכב מעל 3 דלתות.

סיטרואן סי3 ליסינגית מידיי אפילו בשבילה( האישה) הds3 מוצאת חן בעיניה אבל ההיא מעבר לתקציב לצערנו ושוב- משולשת דלתות.

לגבי האלפות, מישהו מכיר מוסך מומחה לאלפות ברדיוס 30 ק"מ משדרות?

לגבי הגולף..זה גוש פלדה עם גלגלים .. יש דגמי מנוע 2.0 ידניות בשוק שיכנסו לתקציב?

• תוכן חדש...