Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי חולק עליך בוריס, אני משוכנע שמורל יודעת לתחום את התדרים של הוופרים שלה בצורה הגיונית,

ואין שום הצדקה לתת לוופר FULL RANGE (מהמיד-באס), במיוחד כשיש לך טוויטר, וקרוס, של היצרן !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מבחינה הגיונית אתה צודק.. וגם אמרתי שזה לא תקין.

אבל גם אנ וגם אתה לא שמענו את זה מחובר ב2 הצורות ואנחנו לא יכולים להגיד מה יותר טוב..

אז מה שהיצרן קבע את נקודת החיתוך. אולי הוופר יכול לעמוד בטווח יותר רחב בלי לזייף שזה יותר טוב. או שאולי דפקו את הבחור ונתנו לו קרוס דפוק. בכל מקרה אני למשל שונא את הדוטק. במיוחד בגלל המחיר היקר שהוא לא שווה אפילו חצי ממנו. רק הטוויטר שם שווה.

פורסם

שמעתי מתן ?

שמעתי מכוער ? ( אתה בא למפגש נכון ! :-P )

לפני שאני בכלל מתחיל לדבר אני חייב לספר לכולם שאני לא תמיני !

רציני אני סתם שחור ( מרוקאי )

בקשר לשאלה מי התקין לי אז איזה מתקין בזכרון

למה ?

פורסם

אם יש המגבר תחום ב HIGH-PASS הרי שאין שום בעיה. יתפוצץ העולם, והמיד-באס יהיה חתוך לתדר שכיוונו אותו, בין אם הוא מחובר לקרוס או לא. יכול מאד להיות, שהמיד באס, כשהוא לא מחובר לקרוס הפסיבי, נותן מיד יותר גדול, ונפח גדול יותר בבאס, (קרה לי עם רמקולים ביתיים) ולכן הרכיבו את זה כך.

נכון שמוראל יודעת לייצר רמקולים, אך איש כטוב באזניו יעשה. טל טוען ששומעים טוב. אז מה יותר מזה?

טל, תתחדש ותהנה, והסר דאגה מלבך.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...