Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הותקנה היום ברכבי הקט מערכת.

דוטק,לאנזאר 424,אחוריים של קנווד, ויוניט של פיוניר (4100 - יוחלף בקרוב ל7600).

בקרוב מאד נוסיף גם סאב - כנראה את ה305C.

ההתקנה בוצעה אצל גיא ואורן (SOUNDBLASTERS), אחלה אנשים, אחלה עבודה.

אני מרוצה עד הגג.

טל

פורסם

יש לי שאלה בנוגע למשהו לא ברור בהתקנה.

כשהתקינו לי את הקומפוננט אז חיברו לי את הוופר לאותו חיבור שממנו אמורים לצאת כבלים למגבר.

זאת אומרת שהחיבור הייעודי של הוופר נשאר ריק ואיפה שאמור להתחבר המגבר נכנסים גם הכבלים של הוופר וגם של המגבר.

ששאלתי למה אורן אמר לי שזה משהו שהם למדו עם הנסיון והרבה יותר טוב ככה.

כששאלתי מה זה נותן אז הוא אמר שככה אני יכול לחתוך דרך המגבר.

למישהו יש הסבר?

טל

פורסם

אתה ממש לא מובן,

האם התכוונת שהוופר מחובר למגבר ישירות, ללא קישור דרך הקרוס שבא איתו?(הקרוס הפאסיבי של הקומפוננט)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה ממש לא מובן,

האם התכוונת שהוופר מחובר למגבר ישירות, ללא קישור דרך הקרוס שבא איתו?(הקרוס הפאסיבי של הקומפוננט)

ליציאה בקרוס שאמורה להתחבר למגבר, מחובר גם המגבר וגם הוופר.

בקשר לדוטק - אני מרוצה עד הגג, פשוט שומעים מדהים. כל מי שנכנס לאוטו עד עכשיו יצא עם פה פעור.

טל

פורסם

אכן ככה זה צריך להיות.(לפי מה שאני מבין מדברייך)

לקרוס הפאסיבי, יש "כניסה, מהמגבר." וגם כן , "יציאה , לוופרים\טוויטרים".

אם יש לך חיבור, מהמגבר, לקרוס, ומהקרוס, לוופר, זה אכן בסדר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה מה שאני מנסה להגיד.

מהמגבר לקרוס והקרוס לוופר - שניהם מחוברים ליציאה של המגבר והיציאה של הוופר נשארה ריקה.

טל

פורסם

הבנתי אותך,

אוקי, מי המתקין שעשה לך את ההתקנה? זה לא נשמע לי לגמרי תקין .

בעצם הוא נותן לוופר טווח תדרים גדול ממה שהוא אמור לקבל, ומדלג על הקרוס שהחברה תחמה אותו מראש.

ואם הוא אמר שהוא משתמש בקרוס של המגבר, בשביל לתחום אותו, זה דיי נוגד את כל העיקרון פה

בגלל שאם המגבר אכן יכול לתחום לך את ה HIGH, של הוופר, אז איך הטוויטר יקבל HIGH?

אחי , תבדוק את הנושא הזה לעומק, לפי מה שהבנתי כרגע, המצב רחוק מלהיות תקין.

(בתנאי שהבנתי נכון.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה בטוח לא תקין. אבל אולי זה באמת נשמע יותר טוב ככה. אני כמעט בטוח שהמגבר הוא על HP וככה יוצא שהוופר מקבל תדרים גבוהים ממה שהוא צריך. שוב.. אולי הוא עומד בזה יפה ואפילו יותר טוב ככה.

• תוכן חדש...