Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה שחנתה בתוך הגברת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא בתל אביב.

מצוקת חנייה אין. המרחק מהרכב מאחוריה היה יותר מחצי מטר.

אין סיכוי שהיא לא שמה לב שהיא דפקה את האוטו.

על פניו אין נזק, אולי שריטה שתיים לא מעבר.

זו קריאה לנובו-רישים באשר הם, קנית לגברת ג'יפ, שים לב שהיא יודעת לנהוג בבקשה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Peugeot  5008 2023 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה זילזול,אני רק מתאר כזה גיפ עם הפנדה שלי,לא חושב שהייתי עוזב סתם כך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי התגובה שלך אני מבין שהסתפקת בלהזיז את הרכב שלך ולא לעשות כלום.

במקרים דומים שקרו לי בעבר, הייתי דואג לפגוש את בעל הרכב בבוקר, כשהו בדרך לחניה ומעבר לקללות ועצבים הייתי דורש מחיר על ה"סריטה או שתיים" האלה. אני מאוד פדנט בכל מה שקשור לרכב ואם אנשים לא יודעים לנהוג אז שלא ינהגו :x .

פורסם

נהג_צעיר,

בעבר לזה, אפשר לתבוע אותה על כך שפגעה ברכב ולא השאירה פרטים של הביטוח,

זוהי תאונת "פגע וברך" לכל דבר.

פורסם
נהג_צעיר,

בעבר לזה, אפשר לתבוע אותה על כך שפגעה ברכב ולא השאירה פרטים של הביטוח,

זוהי תאונת "פגע וברך" לכל דבר.

זה "פגע וברך":

stock-photo-the-neurologist-testing-knee-reflex-on-a-female-patient-using-a-hammer-72596350.jpg

פורסם

דבר כזה, אני מוציא את האישה מהאוזניים מהבית ומביא אותה שתתן לי הסברים מה הדבר הזה אמור להיות.

אני מקווה שהודעת לה, השארת לה פרטים על השמשה או לפחות אמרת לה בפנים.

Opel Adam S 2017

פורסם
^

תוכיח שהיא נכנסה בך ולא אתה בה.

בארצנו הקטנטונת, מי שתובע ראשון, הוא הנפגע. לטוב ולרע.

אני במקומך תופס את בעל הרכב, ודורש, כן דורש, את עלות התיקון. נותן לו 24 שעות להיענות או שאני מגיש תלונה במשטרה ותובע בבית משפט.

במקביל הייתי מאוד מקווה שהוא לא יסתבך וישלם את התיקון כי אני עצלן ואין לי כוח למשפטים ותלונות.

אגב, כשהייתי מדבר עם בעל הרכב, הייתי דואג להקליט את השיחה, ותוך כדי מדובב אותו להודות שהוא זה שנכנס בי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תגידו לי, נדפק לכם השכל?

תביעות, איומים, צביעה כללית, ירידת ערך... מאיפה הבאתם את הרעיונות האלו?

מדובר בחניה "תל אביבית" מצוייה, לא קרה כלום לגולף ולא שווה להתעצבן על שטויות כאלה. נכון, הפגוש המטופש של הג'יפ לא קשור למציאות, אבל גם התגובות שלכם לא :-P

לפני יומיים יצאתי מהחנייה וחטפתי שריטה קטנה בדלת בגלל שהפועלים האידיוטים בבניין שלי השאירו איזו מכונה במקום שהוסתר בדיוק ע"י דלת הגראז'. ברור שהתעצבנתי, אבל אז ראיתי את הפועל ההיסטרי יוצא החוצה ומתנצל עד עמקי נשמתו, ואמרתי לעצמי שפאק איט, לא שווה להתעצבן על דבר כזה. החיים שלי היו די עצובים אם הייתי מתעצבן מכל דבר קטן כזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגידו לי, נדפק לכם השכל?

בית ספר יסודי.

דבר כזה, אני מוציא את האישה מהאוזניים מהבית ומביא אותה שתתן לי הסברים

אתה גבר מכה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תגידו לי, נדפק לכם השכל?

מדובר בחניה "תל אביבית" מצוייה, לא קרה כלום לגולף ולא שווה להתעצבן על שטויות כאלה. נכון, הפגוש המטופש של הג'יפ לא קשור למציאות, אבל גם התגובות שלכם לא :-P

לפני יומיים יצאתי מהחנייה וחטפתי שריטה קטנה בדלת בגלל שהפועלים האידיוטים בבניין שלי השאירו איזו מכונה במקום שהוסתר בדיוק ע"י דלת הגראז'. ברור שהתעצבנתי, אבל אז ראיתי את הפועל ההיסטרי יוצא החוצה ומתנצל עד עמקי נשמתו, ואמרתי לעצמי שפאק איט, לא שווה להתעצבן על דבר כזה. החיים שלי היו די עצובים אם הייתי מתעצבן מכל דבר קטן כזה...

אתה מתחיל לקבל מנטליות אירופאית,איזה כיף,הלוואי עלינו.

למרות שאני הייתי שובר לה את האמא של הגיפ אם אכן הייתה עושה נזק והולכת.

פורסם
אתה מתחיל לקבל מנטליות אירופאית,איזה כיף,הלוואי עלינו.

למרות שאני הייתי שובר לה את האמא של הגיפ אם אכן הייתה עושה נזק והולכת.

דווקא לא. בגרמניה, למשל, על כל שריטה קטנה הם תובעים. לא סתם המכוניות שם נראות כל כך טוב - אנשים נזהרים.

המנטליות שלי הייתה כזאת תמיד. לא שווה להתעצבן על טיפשותם של אחרים. נכון, לפעמים זה קשה וגם אני לא מצליח, אבל חלאס, בסופו של דבר זה אוטו, קצת פרופורציות

ועכשיו אלך לי לשטוף את הגרוטאה, כבר לא רואים את הצבע הכחול מרוב לכלוך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...