Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת עניבה לחולצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אירוע בקרוב(חתונה) החלטתי הפעם אני מביא אותה בלוק ז׳ון גלר! לראשונה בחיי אני מתכנן לענוד עניבה. אממה? אין לי מושג איזו עניבה תתאים לחולצה. אני בטוח שפה אקבל את הייעוץ הטוב ביותר! מצורפת תמונה של החולצה בצבע סגול לילך (אגב אין עדיין עניבה, בהתאם להמלצות פה ארכוש אחת מתאימה) sy2avy5y.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי באיזה מראה אתה מתכוון לשדר. אם אתה רוצה מראה סולידי, עניבה בצבע סולידי (למשל שחור) עם דוגמה לא מוגזמת (למשל פסים אלכסוניים) הולכת טוב כמעט עם כל חולצה. עם חולצה סגולה זה לא יהיה בנאלי כמו עם חולצה לבנה, במיוחד עם הצווארון עם הקצוות השחורים.

משהו כזה (רק שהחולצה כמובן לא באותו הצבע):

14_4.jpg

אם אתה רוצה לשדר מראה יותר צעיר ופחות סולידי (ויש שיאמרו קצת סרסורי :lol:), אתה יכול ללכת על עניבה בגוון ורוד, או אולי משהו לבן.

אגב, גם לקשר של העניבה יש המון משמעות, כדאי שתחפש באינטרנט קשרים שונים (יש אתרים שלמים שמוקדשים לזה), ותבחר את המתאים לך - ותלמד איך עושים אותו, זה החלק הקשה כמובן

פורסם
תלוי באיזה מראה אתה מתכוון לשדר. אם אתה רוצה מראה סולידי, עניבה בצבע סולידי (למשל שחור) עם דוגמה לא מוגזמת (למשל פסים אלכסוניים) הולכת טוב כמעט עם כל חולצה. עם חולצה סגולה זה לא יהיה בנאלי כמו עם חולצה לבנה, במיוחד עם הצווארון עם הקצוות השחורים.

משהו כזה (רק שהחולצה כמובן לא באותו הצבע):

14_4.jpg

אם אתה רוצה לשדר מראה יותר צעיר ופחות סולידי (ויש שיאמרו קצת סרסורי :lol:), אתה יכול ללכת על עניבה בגוון ורוד, או אולי משהו לבן.

אגב, גם לקשר של העניבה יש המון משמעות, כדאי שתחפש באינטרנט קשרים שונים (יש אתרים שלמים שמוקדשים לזה), ותבחר את המתאים לך - ותלמד איך עושים אותו, זה החלק הקשה כמובן

סחה עליך! עניבה מהממת. אשמח לעוד דוגמאות

פורסם

בבחירת עניבה צריך לזכור:

מבנה רחב = עניבה רחבה וההפך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

החולצה לא מתאימה לעניבה. כלומר גם אני הלכתי עם עניבה על חולצות משובצות של קום דה גרסון, אבל זה היה בקטע של אובר לוק כי יש לי איזה 25 שנה פז"ם של עניבת עניבות.

כעיקרון חולצה עם כפתורים בצוורון לא מתאימה לאירוע רשמי עם עניבה. גם גודל הצוורון לא מאפשר להוציא אותו מעל הז'קט כפי שהשרוולים דורשים. בקיצור פריט נחמד אבל לא מתאים למטרה.

פורסם
החולצה לא מתאים לעניבה.

יותר מאוחר אני אצלם את כל המכופתרות שאני שמתי ביחד עם העניבות שלהן - עדיין הכל בארון.

אולי תאהב משהו.

אני אשמח :)

פורסם

זה שהחולצה לא מתאימה לעניבה כבר הבנת (גם הצווארון בחולצה אצלך צר מדי והעניבה תבלוט בשוליים...).

ומהנסיון שלי הכלל הכי "חשוב"- קונטרסט בין החולצה לעניבה.

אם החולצה בהירה העניבה כהה יותר ולהיפך, אם החולצה עם אלמנט פסים העניבה עם אלמנט חלק\נקודות ולהיפך וכן הלאה.

אתה צעיר ורווק?

חבר טוב של החתן\כלה?

אל תבוא בלוק "מוגזם" ואם אתה רווק שים איזו עניבה קלילה וגם הייתי נסחף והולך על הקטע של הומור עם איזה ציור של טוויטי או משהו בסגנון על העניבה, בחורות שתויות צוחקות מזה.....משם הערב רק יכול להתפתח.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבחור רוצה להראות טוב, כנראה שיש לו סיבה. :wink:

חוץ מזה, חתונות\אירועים הם תירוץ מצויין לחדש את המלתחה הפורמלית... למרות שדווקא בגלל זה כדאי לקנות פריטים מציאותיים שתלבש אותם גם לא באירועים (ע"ע בלייזר). אבל גם לא טוויטי :shock:

פורסם

אני גם לא חושב שהחולצה מתאימה לעניבה, אבל בתמונה השניה עם העניבה השחור לבן זברה, זה דווקא נחמד.

אבל עדיין זו חולצה שפחות הולכת עם עניבות לדעתי.

Opel Adam S 2017

פורסם
אבל רגע, הכי חשוב, יש לך איזה בלייזר\ג'קט ללבוש עם זה?

האם שלא :( זה הכרחי?

פורסם

לא הכרחי, אבל בלייזר יפה משדרג מאוד את המראה של חולצה עם עניבה. אם אתה כבר עושה שופינג לחורף...

אגב אני מצטרף לדעות נגד החולצה, בנוסף, לא נראה לי שציינו, הצווארון שלה נראה קצת צר ויש סיכוי שהעניבה תבלוט ממנו. חולצה נורמלית ודי איכותית תעלה לך 150-200 שקל ותוכל להשתמש בה בהמשך, שווה להשקיע.

פורסם
זה שהחולצה לא מתאימה לעניבה כבר הבנת (גם הצווארון בחולצה אצלך צר מדי והעניבה תבלוט בשוליים...).

ומהנסיון שלי הכלל הכי "חשוב"- קונטרסט בין החולצה לעניבה.

אם החולצה בהירה העניבה כהה יותר ולהיפך, אם החולצה עם אלמנט פסים העניבה עם אלמנט חלק\נקודות ולהיפך וכן הלאה.

אתה צעיר ורווק?

חבר טוב של החתן\כלה?

אל תבוא בלוק "מוגזם" ואם אתה רווק שים איזו עניבה קלילה וגם הייתי נסחף והולך על הקטע של הומור עם איזה ציור של טוויטי או משהו בסגנון על העניבה, בחורות שתויות צוחקות מזה.....משם הערב רק יכול להתפתח.

:wink:

אני עוד שבועיים חוגג חצי יובל :) והחתן הוא קרוב משפחה. אני רוצה להשקיע בלבוש נטו בגלל כל הפרגיות שיהיו שם.

באופן בלתי מוסבר הסיכויים למצוא פוטנציאלית לקשר רציני בחתונות גבוהים מהרגיל

פורסם

החולצה לא מתאימה לדעתי לעניבת עניבה, בעיקר בגלל הטקסטורה שבצווארון (המסגרת הכחולה שם)

לעניבה לדעתי מתאימה חולצה חלקה בצבע אחד. או חולצת פסים עקבית בלי שטיקים.

מבחינת השילוב, אם אתה רוצה לשים פסים אז שיהיו רק בפריט אחד מתוך השלושה מכנסיים/חולצה/עניבה

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...