Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת עניבה לחולצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה,ואל תעלב!

חתונה של ערסים ופרחות? או יותר של פולנים-הייטקיסטים ?

אשכנזים הייטקיסטים

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השתכנעתי. אני אחליף חולצה! המליצו פה לקפוץ לרנואר

אחזור לעדכן

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
אשכנזים הייטקיסטים

אז קבל רעיון:

אולי במקום הרעיון הקבוע של אלגנט/מכופתר,

לך על טי שירט מגניב,ג'ינס וסניקרס. אם יש לך טעם,אפשר גם לשלב ווסט שחור מגניב.

וכשאני כותב סניקרס,אני מתכוון למשהו אופנתי,לא ניו באלאנס של חדר כושר :lol:

פורסם
אגב - אני נגד חוק הקונטרסט בין החולצה לעניבה - הקונטרסט לא חייב להיות שם - אני מכירה בחור שבחתונה שלו החליפה הייתה שחורה, החולצה אפורה כהה מאוד, העניבה הייתה שחורה אבל הנעליים היו חומות בהירות.

שימו לב שכשמתאימים את העניבה צריך להתחשב בצבע הג'קט.

מזכיר לי חתונה באיטליה לפני כעשור.

החתן לבוש בחליפה שלושה חלקים אפורה בהירה, סטייל שנות ה-60 (צמוד), עם חולצה אפורה, עניבה אפורה ו... נעליים אדומות.

מגניב.

אני חושב שלאירוע, כדי שלא ייראה כמו הלוויה, צריך לפחות פריט ביגוד אחד שלא יהיה משעמם. שלא ייראה כאילו הוא הולך למשרד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז קבל רעיון:

אולי במקום הרעיון הקבוע של אלגנט/מכופתר,

לך על טי שירט מגניב,ג'ינס וסניקרס. אם יש לך טעם,אפשר גם לשלב ווסט שחור מגניב.

וכשאני כותב סניקרס,אני מתכוון למשהו אופנתי,לא ניו באלאנס של חדר כושר :lol:

הרוסיה שבי רוצה לומר שג'ינס בחתונה זה לא מכובד.

כמו גם מכנסיים לנשים (ברוב המקרים)

פורסם
הרוסיה שבי רוצה לומר שג'ינס בחתונה זה לא מכובד.

כמו גם מכנסיים לנשים (ברוב המקרים)

הרוסי שבי רוצה להגיד לך שזה באמת ככה.

ואני שמח שעדיין יש רוסיות שבאות בשמלות לחתונות :)

פורסם

את האמת מכל השילובים דווקא את הכחול אהבו הכי הרבה (וזה לא כחול ג'ינס)

וללכת בכללי עם ג'ינס לחתונות זה באמת לא משהו, אבל מי יגיד מה אם 60% מהם לבושים ככה, רץ באופנה :)

פורסם

רוב הארועים באמת הייתי לובש מכנס אלגנט וחולצה מכופתרת. בשנים האחרונות פשוט החלטתי להיות שונה

וללכת עם מה שנוח לי ועדיין לקבל מחמאות על ההופעה.

פורסם

זה שהאופנה בארץ היא לבוא לחתונה כאילו אתה הולך לבאר עם חברים לא אומר שזה בסדר.

חתונה זה אירוע שבו צריך להיראות מכובדים. ג'ינס זה לא מכובד.

אני מקווה שיום יבוא וגם בארץ יתחילו לעשות אירועים שמתוייגים מראש כ-Black tie event. שאנשים יפסיקו להתלבש כמו חורנים.

פורסם

העניין הוא שבארץ קוד הלבוש הוא מאוד קז'ואל, ואפילו במקומות עבודה שצריך לבוש אלגנטי,

עדיין הוא בסגנון קליל יותר, בד"כ חולצה ומכנסיים אלגנטיים, אפילו ללא עניבה.

לכן שאנשים הולכים לאירועים, הם מרגישים נוח לבוא בג'ינס, אבל בד"כ לא עם T-שירט, אלא

עם חולצה מכופתרת.

אני אישית, בעיקר בגלל שבעבר הייתי הולך לעבודה עם בגדים אלגנטיים, אז הייתי בכוונה בא

לאירועים בג'ינס, כי אם לא, זה היה נראה כאילו באתי לעבודה.

תחשוב אולי על ג'ינס יפה, חולצה מכופתרת בחוץ, ומקטורן מעל. בד"כ שאני לבוש ככה לאירועים

יש הרבה מחמאות. הבעיה, אם הפריטים לא איכותיים ומוקפדים מאוד, הגבול בין להראות יפה,

לערס/עתיק, הוא מאוד מאוד דק.

בנוסף, אם אתה מתעקש על חולצה ועניבה, אל תקנה ברנואר/קסטרו וכד'. החולצות שלהם בד"כ

מבד שאינו מתאים ללוק של עניבה, ולדעתי גם נראות זולות ופשוטות. דווקא בזארה יש חולצות לא

רעות בכלל, במחיר סביר. הרבה כביסות הן לא יחזיקו, אבל לאירוע הן ייראו טוב.

פורסם

כמו שאמרתי - הדם הרוסי שלי גועש כשאני שומעת על ג'ינס בחתונה - זה שאנשים הולכים בקז'ואל לא אומר שזה נראה טוב, ויש הבדל בין סתם אירוע אירוע שזה יום הולדת או ברית באמצע היום, לבין חתונה.

אין לי שום בעיה עם זה שאנשים באים בלי עניבה - עניבה היא לא הכרח למראה אלגנטי, אבל מכנסיים שהם לא ג'ינס ונראות מכובדות זה מאסט.

עוד עניין שאני רוצה להבין - למה לרוב הגברים בארץ אין טעם בנעליים?

אנשים הולכים לאירועים עם מכנסיים אלגנטיות ונעליים שחוקות וישנות - זה פשוט הורס את כל המראה.

תשקיעו בנעליים יפות - זה ישלים את המראה האלגנטי!

פורסם

לגבי נעליים מסכים, אבל זו בגדול זו בעיה עולמית של גברים. ישראלים רק שדרגו את הבעיה :-)

הכי הורג אותי לראות כאלה שבאים עם מכנסיים אלגנטיים ונעלי ספורט.

עוד נקודה חלשה מאוד מאוד זה חגורות. כבר השקעת במכנסיים וחולצה אלגנטיים ויפים, למה לשים

חגורה שלא שייכת לכלום?

ואפשר להראות מכובד גם עם ג'ינס בשילוב נכון של שאר הפריטים, רק בד"כ אנשים לא יודעים לעשות

את זה.

• תוכן חדש...