Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה היא ללמוד אחד מהשני ולא להוציא אחר בטעותו.

המסקינג טייפ נראה לי רעיון לא רע, אם הדבק יעודי לרכב ולא משאיר סימנים.

ווקס או אוטם על האיזור המרוסס ...והאיזור עם המסקינטייפ, onr יעזור בקלות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

פתרון אחר הוא לנקות את החרקים לפני שהם מתייבשים על הצבע עם קוויק דיטיילר כמו ONR.

אני כל שטיפה מיישם ספריי ווקס אולי זה הפתרון בשבילך אחרי הBUG AND TAR.

ווידאו בנושא

http://www.youtube.com/watch?v=_K7sxZy4C4M&list=TLkBuvhG8RSvax3UJHxumzXty566fryul0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
המטרה היא ללמוד אחד מהשני ולא להוציא אחר בטעותו.

המסקינג טייפ נראה לי רעיון לא רע, אם הדבק יעודי לרכב ולא משאיר סימנים.

ווקס או אוטם על האיזור המרוסס ...והאיזור עם המסקינטייפ, onr יעזור בקלות.

מה עם מאסקינג טייפ ממש ישן שבקושי נדבק אפילו לעצמו? :-D

פורסם

כמו ש Tamir FR אמר לאחר כל שטיפה ליישם ספריי ווקס, אני עושה את זה עם V7 והתוצאות משביעות רצון.

כמובן שמוצרי LSP איכותיים יעזרו ואין להסתפק רק בספרי ווקס.

ArikC תצלם תמונה בהזדמנות על מנת להבין עד כמה אתה סובל.

Yanlin מדוע המסקנטייפ כלכך חשוב? רק בשביל התחימה? גם אם תעבוד ללא מסקנטייפ ותיישם הגנה על אזורים שכבר יש שם לא יקרה דבר.

אציין שנית שAuto Finesse Citrus Power מצליח להוריד כל סוג של חרק שנדבק! שווה לנסות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

AF Citrus power חומר מעולה למטרה הזאת,והוא לא פוגע בכלל בשכבת LSP.

גם החומר של POORBOYS עובד בשניות,הוא קצת פחות ידידותי ל LSP.

פורסם

אם יש הצתברות חרקים אז בד"כ הרכב כולו לא הכי נקי (יש לפחות שכבה של אבק).

ממה שהבנתי להתחיל להתעסק עם חומרים שלא מיועדים להסרה של לכלוך כללי בנוסף לחרקים (לא רק ממס אלא גם משהו שנותן סיכוך) יכול להסתיים לא טוב בבמידה והוא עובר עם המטלית את האזור שיש עליו ספריי.

מהניסיון שלי עם הבלו-ווש, החרקים יורדים אחרי השהייה של חצי דקה, ואם יש משהו שהספיק להתייבש קצת יותר אז עושים עוד סיבוב עם החומר ואז גם השאריות נעלמות, אין חשש אם יש איזה טיפה שזלגה או כמה טיפות רסס קטנות שנשארות באזור שקצת יותר מאובק ואני לא רוצה לגעת בו עד השטיפה (לא צריך לשטוף את החומר מהמשטח בכזו קפדנות אחרי השימוש, להשתדל לנגב כמה שיותר) ואין חשש לפגיעה בוקס.

אני מעדיף להוריד את החרקים כל פעם שצריך ולא לשטוף את הרכב כולו כל יומיים.

לפני השטיפה אני מכין תרסיס קצת יותר מרוכז של השמפו (מיוחד להסרת לכלוך קשה) ומרסס את האזורים הבעייתיים לפני תחילת השטיפה (פגוש, מראות, שמשה קדמית, גלגלים, דלתות).

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...