Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח.

ראיתי אתמול ניסאן טידה 2010 דגם ביזנס.

המוכרת הסבירה לי שהיא רכשה את הרכב מאחת מחברות הליסינג כשהיה חדש לגמרי, שילמה חלק מהסכום והיתרה בתשלומים, אותם השלימה רק לאחרונה, ושעד כה הרכב היה משועבד.

ברישיון הרכב בעל הרכב הוא חברת הליסינג, ומצוין שהמקוריות היא החכר/השכרה. אין בעלות קודמת (00), כלומר המוכרת עדיין לא העבירה את הרכב לבעלותה.

ברשותה ייפוי כח מטעם חברת הליסינג למכירת הרכב, כך שאם ארכוש אותו אהיה יד 2.

ועכשיו לשאלות:

1. מה אתם אומרים על הדגם הזה בכללי? מעבר לכך שהעיצוב אינו יפה, להבנתי מדובר ברכב משפחתי אמין וחסכוני יחסית.

2. האם הליסינג במקרה זה מוגדר כליסינג מימוני? מה ההנחה מול המחירון שצריכה להיות במקרה כזה? אני מבולבל כי במחירון לוי יצחק על ליסינג מימוני אמורים להוריד 8% בלבד?

3. האם אני צריך לבקש מבעלת הרכב מכתב מחברת הליסינג שמוכיח שאכן מדובר בליסינג מימוני? לבדוק בדרך אחרת? והאם כדאי שיהיה ברשותי מסמך כזה לעתיד כשארצה למכור את הרכב ולהציג שהיד הראשונה הייתה ליסינג מימוני? או שמכתב כזה מיותר.

תודה מראש.

פורסם

1)אכן הטידה מכוערת וגם חלשה יחסית לרכבים בקבוצה שלה,צריכת הדלק שלה טובה (1/12 משולב),הרכב אמין בטירוף. כמו כן הרכב נוח,גבוהה ומתאים למשפחה.

2)אכן הפחתה לליסינג מימוני נמוכה יותר וככה מקובל בכל החברות ליסינג.

3)כדאי מאוד שיהיה מכתב כזה כי ברישיון רכב יהיה כתוב החכרה/השכרה בכל מקרה וכאשר בעתיד יבוא בן אדם לקנות ממך את הרכב הוא ירצה להוריד לך את המחיר לפי שקלול הליסינג התפעולי,לשם כך רצוי מכתב כזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רצוי לרכוש רכב כשבעליו הרשום עומד מולך.

לגבי הרכב עצמו, הסיבה העיקרית שאני אישית בזמנו נמנעתי מרכישתו היא שהוא פשוט לא סוחב. נסעתי איתו בעליה ופשוט אין, מאוד קשה.

בעקרון למי שלא דורש יותר מדי מרכב ורוצה אמינות, וגם את המחיר הנמוך יחסית בגלל בעיית השוק שיש לרכב הזה, הוא יכול להתאים.

אני באמת חושב שמדובר ברכב טוב וכדאי, פשוט היה לי קשה איתו לאור העובדה שכל המכוניות שנסעתי בהן עד לפגישתי עם הטידה סחבו הרבה יותר טוב בעליות.

יפה או מכוער ? תלוי לטעמך, פה זה מתחיל ופה זה נגמר. אם למישהו הוא לא נראה ולך כן, אז לא אמור לעניין אותך.

• תוכן חדש...