Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1600 מודל 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באפשרותי לקבל רכב רנו קליאו 1600 2012 דגם אוטמט.

איך הרכב בדלק? התנהגות כביש? ובכללי?

השימושים העיקריים הם נסיעה ללימודים, ופה ושם נסיעות למרכז.

פורסם

נהגתי לא מעט על כזו.

התשובה, כמו תמיד, תלויה בעלות והאופציות האחרות. לא פרטת אז אתן לך את דעתי על הרכב הזה באופן כללי. אם תפרט עוד אז אולי אוכל ללטש את חוות הדעת.

בשונה מהקליאו הנוכחית הקליאו הקודמת היא רנו של פעם. לטוב ולרע.

מאוד נוחה.

הגה ודוושות מאוד רכים. עניין של טעם. נסה ותחליט.

גיר ומנוע מיושנים מאוד. רכב עצל לסופר מיני עם מנוע 1600. וגם לא חסכני בדלק.

מאוד מרווחת יחסית לסופר מיני. לדעתי נחשבה לסופר מיני הגדולה ביותר.

מבחינת אמינות לאבי היה את הרכב 3 שנים ולא היו בעיות. אני חושב שהמנוע והגיר המיושנים הם יתרון מסויים בהיבט הזה.

אבזור בסדר.

השאלה היא המחיר ומצב הרכב, כמעט כמו תמיד.

מבחי

פורסם

בחודש מאי השנה, ניתן הייה לרכוש את האוטו יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ ב- 82K (מודל 2013 כמובן) . בחברת "קל אוטו" ירדו בסוף ל 80K כולל אגרת רישוי ותוספות.

בנסיעת מבחן התרשמתי מאוד לטובה: המכונית מאוד נוחה, יציבה על הכביש וכמו שנאמר מעלי, גדולה יחסית לסופר מיני אחרות.

לא קניתי בסוף כי העדפתי ידנית (שהייתה גם הרבה יותר זולה, ונמכרה חדשה בליסינג 0 ק"מ ב- 60K ), והידניות נעלמו מהשוק.

הקליאו החדשה מאוד יפה אך לצערי נמוכה מדי בשבילי (סובל מכאבי גב וקשה לי לצאת מהאוטו).

פורסם

הרכב ניתן במתנה ועובר במשפחה ללא עלות.

ומשמש לנסיעות של כ200 ק"מ בשבוע

מה צריכת הדלק שלו פחות או יותר?

פורסם

הקליאו החדשה מאוד יפה אך לצערי נמוכה מדי בשבילי (סובל מכאבי גב וקשה לי לצאת מהאוטו).

אבא שלי החליף קליאו בקליאו ולדבריו הגובה זהה. ומדובר בגבר בין 70 עם גב לא מזהיר....

החדשה נמוכה יותר מבחינה עיצובית וחיצונית. לדבריו של אבי אין הבדל במושב.

פורסם
הרכב ניתן במתנה ועובר במשפחה ללא עלות.

ומשמש לנסיעות של כ200 ק"מ בשבוע

מה צריכת הדלק שלו פחות או יותר?

סוס שמקבלים במתנה לא בודקים לו את השיניים :-D

בגדול בין 10 ל-12 ק"מ לליטר (בעיר קצת יותר בחוץ קצת פחות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...