Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי אוטו מסנטר קאר אזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה חודשים קניתי מהם מיצובישי לנסר 2010 עם טסט לשנה . אחרי חודשיים קיבלתי מכתב מהמשרד הרישוי שבו רשום: לפי רישומנו לא בוצע מבחן כשירות לתנועה.

איך יכול להיות ששילמו ולא עשו טסט? תסבירו בבקשה מה זה יכול להיות

פורסם

מוסבר גם בדף ששלחו לך מה עליך לעשות.

קורה שעושים טסט בפועל במכון והם בטעות לא מעדכנים זאת ובמחשב (שכחה/טעות הקלדה וכו') אז מקבלים מכתב כזה ממשרד התחבורה.

אמורה להיות לך על הרשיון מדבקה מלבנית ("פס") +חותמת של מכון הרישוי ותאריך הביצוע.

במידה וזה המצב, צריך לפנות (או ש"אוטו-סנטר") יפנו עבורך למכון טסטים והם יעדכנו זאת במקום מול משרד התחבורה.

אופציה ב':

אכן יכול להיות כי הטסט רק שולם אך לא בוצע בפועל (אין מדבקה על הרשיון ואין חותמת).

במקרה זה עליך להעביר את רכבך טסט בפועל בהקדם האפשרי, כי למעשה אתה נוסע ברכב בלי טסט.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כן , אתה יכול לגשת לטסט ,

בגלל שאתה כרגע כביכול בל רשיון רכב תקף אז אתה צריך לגשת למשרד הרשוי ולקבל רשיון נסיעה זמני ל 48 שעות,

אם אתה לא רוצה תסע אך אם יתפוס אותך שוטר בבדיקת רשיונות תקבל דוח , (עד חצי שנה ללא טסט מקבלים דוח).

פורסם

אף אחד לא ענה לו על השאלה הגדולה ביותר:

במידה והרכב לא יעבור טסט, האם עליו לגשת לסנטר קאר בבקשה לתיקון ליקויים? או שמא זה נופל עליו כי לא ראה שהרכב ללא טסט בתוקף.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תביא להם את האוטו ותגיד תסדרו לי את זה. לכו עכשיו לעשות טסט אני מחכה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

האם מודבקת לך על השמשה הקדמית מדבקת רישוי ? (המדבקות הצבעוניות אם תוקף רישוי הרכב ).

ואם כן מה התוקף האחרון ?

לתשומת לבך:רכשת את הרכב לפני 3 חודשים ואחרי חודשיים קיבלת את המכתב האמור.

אם אכן המכתב מדויק (ולא נובע מטעות הקלדה כלשהי) אז זה אומר שאתה נוסע חודש בלי טסט ואתה יודע על כך !! ועוד מי יודע כמה זמן בלי שתהיה מודע למצב.

לי קרה אותו מקרה כמו שלך ונתבקשתי להגיע למכון שבו בוצע מבחן ורישוי ושם ביצעו לי שנית את ההקלדה.

פורסם

כשקנית את הרכב הוא היה עם טסט בודאות, אחרת לא היו מבצעים העברת בעלות. אני מתנצל שאני אומר את זה ככה, אבל אתה הוא האשם היחידי- קנית רכב בעשרות אלפי שקלים ופרט כ״כ מהותי לא בדקת? עגבניות שעולות 3 ₪ לקילו אנשים בודקים חמישים פעם, אבל רכב...

פורסם

לדעתי כדאי להחזיר מייד את הרכב לאוטו-סנטר עד להסדרת העניין על ידם.

כעיקרון - הביטוח שיש כרגע לרכב לא בתוקף היות ולרכב אין רישוי בטיחותי! במידה וחס וחלילה הרכב חס וחלילה יינזק או יפגע במישהו / משהו אין כיסוי - הביטוח יתנער מייד. בגלל החג מן הסתם לא יהיה אפשרי להשיג רישוי זמני - אז לכל הפחות כדאי להעמיד את הרכב במקום מוגן בינתיים.

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

אני עדיין לא מבין למה אנשים קונים מכוניות יקרות כל כך ממקומות כאלה, למה?? למה?? למה????

קודם כל תבדוק אם יש לך אחריות מצידם, אם עברו רק חודשיים

דבר שני, תאיים בתביעה, שיסדרו את העניין, עלות שולית מבחינתם...

• תוכן חדש...