Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למאזדה 2: Toyo vs Good Year

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער שאתה מתכוון ל EfficientGrip Performance. הוא עדיף מכל צמיג טויו OEM שהגיע עם מאזדה 2.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מקוה שאני לא מוריד את רמת השרשור, שאני מגיב שורה אחרי ענקים ממני.

נדמה לי שצריך לסייג את האמירה הנכונה הזו, בכך שזה תלוי למה אתה קורא "עדיף", משום שיצא לי ללמוד שיש אנשים שאורך חיי הצמיג נמצא בראש סדר העדיפות שלהם למשל. ולהם, ייתכן שצמיג טויו מסויים יהיה עדיף על צמיג טוב יותר, בעל אורך חיים קצר יותר.

אומנם, זה בהחלט אמירה נכונה כאן, שעדיף צמיג בעל מאפיינים טובים יותר, על חשבון אורך חיים קצר יותר שנובע רק משחיקת הסולייה ולא מהתפוצצות הצמיג למשל.

פורסם

עדיף = טוב יותר בכל אספקט אפשרי. אחיזה, שקט, חסכון בדלק. שחיקה והתייבשות זהו בלאי טבעי של כל צמיג ומאחר ואנחנו מדברים על צמיג ליום-יום (ובשתי הדוגמאות להלן מדובר בצמיגים לנהג הממוצע) לא הייתי נותן לזה משקל מכריע או משקל כלשהוא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המקורי שמגיע עם מזדה 2 זה יוקוהמה S דרייב - טובים יחסית לגודלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו כל יצרן רכב גם למאזדה יש מספר יצרני OEM. רוב המאזדות 2 שיצא לי לראות הגיעו נעולות עם Toyo R27 שאיך ננסח זאת בעדינות, הוא צמיג לא משו.

איתמר

פורסם

המאזדה 2 שלי הגיע עם טויו, שהחלפתי לא מזמן לפאלקן. אם אני לא טועה אז הדגם הוא ZE912, והאחיזה מצוינת.

קקטוסולר ידנית

פורסם
כמו כל יצרן רכב גם למאזדה יש מספר יצרני OEM. רוב המאזדות 2 שיצא לי לראות הגיעו נעולות עם Toyo R27 שאיך ננסח זאת בעדינות, הוא צמיג לא משו.

איתמר

אלה בדיוק הצמיגים שיש לי. אין לי טענות, שירתו אותי נאמנה 55 אלף ק"מ. אגב אני סוג של מחליף אותם על דעת עצמי כי הם בני 4 וחצי שנים ויש בהם סדקים כבר (במיוחד בקדמיים). 4וחצי שניה ו55K זה הרבה לצמיגים?

הגודל הזה בעייתי ומשום מה צמיגים של מותגים מוכרים נורא יקרים לגדלים האלה, ה-Good year שציינתי הם היחידים שהצלחתי למצוא באזור ה430 לצמיג כולל הרכבה ומע"מ. חבר שלי עם מאזדה 323 סגר רבעייה חדשה של מישלין ב1500.

למה זה? בבקשה אל תשלחו אתי לtires4u. זה מציג המון צמיגים טובים במחירים טובים אבל כשאתה מתקשר לפנצ'ריה אומרים לי שאו שזה צמיג מתחילת 2011 או שזה היה במבצע לפני חודש ונגמר או תירוצים אחרים.

פורסם

מדובר על 185.55.15?

במידה וכן הגודייר מצויינים, גם בתור צמיג וגם המחיר. גם אין מה לחשוש מצמיג ישן מדי, מדובר בדגם חדש של GOOD YEAR שהושק לפני מספר חודשים.

איתמר

פורסם
מדובר על 185.55.15?

במידה וכן הגודייר מצויינים, גם בתור צמיג וגם המחיר. גם אין מה לחשוש מצמיג ישן מדי, מדובר בדגם חדש של GOOD YEAR שהושק לפני מספר חודשים.

איתמר

כן זה הגודל... תודה.

התכוונתי שב-Tires4U מציעים GOOD YEAR ב-380. כשהתקשרתי לשאול מסתבר שזה הדגם הישן ומה שהיה לו זה שאריות מ2011.

פורסם

תסתכל על קוד המהירות, זו הסיבה להבדל במחירים (אם אנחנו מדברים על ה Efficient Grip Performance). ה 82V יקר מה 82H.

איתמר

פורסם
תסתכל על קוד המהירות, זו הסיבה להבדל במחירים (אם אנחנו מדברים על ה Efficient Grip Performance). ה 82V יקר מה 82H.

איתמר

איזה עוד מותגים מומלצים לגודל הזה של הצמיג סביב המחיר הזה?

פורסם

זו הבעייה, אין יותר מדי. הצמיג הזה מצויין, אין לי שום חרטות שרכשתי אותו.

זול יותר תמצא את הפאלקן 912, גם בסדר גמור.

איתמר

• תוכן חדש...