Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטטה לקראת משחק כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחר כך מתפלאים למה אנשים מדירים את רגליהם ממגרשי הכדורגל.

http://www.one.co.il/Article/223075.html

לא מספיק שרמת הכדורגל בקאנטים, אתה הולך למגרש ולא יודע אם תחזור בחתיכה אחת.

איזו סיבה יש לאבא לקחת את הילד שלו לראות משחק?

בנימה אישית, הפעם האחרונה שבה הייתי במגרשים היתה בשנת 2009 באצטדיון רמת גן, ליגת האלופות - מכבי חיפה - באיירן מינכן.

לאחר המשחק בדרך החוצה, הערתי לרכב של ערסים שכמעט ודרס אותי. בתגובה יצאו עליי ארבעה בריונים, השכיבו אותי על מכסה מנוע של מכונית חונה והתחילו לכפכף אותי.

אם לא היו בקרבת מקום שוטרי יס"מ, אני לא יודע איך זה היה נגמר.

מאז הבנתי, רואה משחקים רק בבית.

פורסם
ואחר כך מתפלאים למה אנשים מדירים את רגליהם ממגרשי הכדורגל.

http://www.one.co.il/Article/223075.html

לא מספיק שרמת הכדורגל בקאנטים, אתה הולך למגרש ולא יודע אם תחזור בחתיכה אחת.

איזו סיבה יש לאבא לקחת את הילד שלו לראות משחק?

בנימה אישית, הפעם האחרונה שבה הייתי במגרשים היתה בשנת 2009 באצטדיון רמת גן, ליגת האלופות - מכבי חיפה - באיירן מינכן.

לאחר המשחק בדרך החוצה, הערתי לרכב של ערסים שכמעט ודרס אותי. בתגובה יצאו עליי ארבעה בריונים, השכיבו אותי על מכסה מנוע של מכונית חונה והתחילו לכפכף אותי.

אם לא היו בקרבת מקום שוטרי יס"מ, אני לא יודע איך זה היה נגמר.

מאז הבנתי, רואה משחקים רק בבית.

א. שוטר דורש שוטר מקיים

ב. האוהדים פה נדפק להם השכל, בשנת 2007 אוהדי עירוני נהריה רדפו אחרי ואחריי עוד 2 חברים שלי ובסוף הסתתרנו בלב נהריה. מזל שאיזה צדיק נתן לנו טרמפ זריז לרכבת. גם קורה לפעמים שאתה מהצד השני (כשקבוצתי ירדה ליגה חבורה של כמה אוהדים מהקבוצה היריבה באו לאחר המשחק להתגרות בנו), אבל זאת תופעה מכוערת לחלוטין שצריך למגר.

אנשים באים למגרש עם יותר מידי רגשות ואומציות.

מקרה מלפני שלושה שבועות:

אוהדי האולטראס של מכבי ת''א נפגשו בספורטק ת"א על מנת לעשות יום הווי. באמצע הגיעו אוהדי הפועל ת"א עם נשק קר והתחילו לרדוף ולהכות את אוהדי מכבי (חלקם התאשפזו עם פגיעות חמורות). אוהד אחד רץ לכיוון אחד החניונים באזור והתחבא מתחת לרכב. כשהוא מסתתר הוא שומע אותם אומרים "איפה היהודון הזה צריך להרוג אותו".

אבל היי, מהפועל ת"א אין מה לצפות.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מדבר שהוא כל כך טהור כמו ספורט - הגיעו לאלימות (כמו הרבה דברים).

לא הייתי מימיי במשחק כדורגל כי באמת יש ממה לחשוש (התנהגות אוהדים, אם הם אוהדים בכלל...).

הילדים שלי ביקשו ממני מספר פעמים ללכת, אבל סרבתי. לא מוכן לקחת סיכון שיקרה משהו (שיעמדו ברשות עצמם הם יוכלו להחליט. בינתיים אני קובע...).

מה שקצת יותר "נוח" זה ללכת לפעמים לכדורסל (לדעתי החומר האנושי אוהדים + שחקנים יותר טוב).

מדינה אלימה בכבישים, להורים, אז בספורט לא ?

alfa 156 2.5.

פורסם
א. שוטר דורש שוטר מקיים

לא הבנתי את כוונתך.

לא הייתי בתפקיד. הלכתי למשחק באופן פרטי. בסך הכל הערתי לרכב שנסע ברוורס וכמעט עלה לי על הרגל במילים: "שים לב לאן אתה נוסע". זה הספיק להם כדי לקפוץ עלי...

פורסם
לא הבנתי את כוונתך.

לא הייתי בתפקיד. הלכתי למשחק באופן פרטי. בסך הכל הערתי לרכב שנסע ברוורס וכמעט עלה לי על הרגל במילים: "שים לב לאן אתה נוסע". זה הספיק להם כדי לקפוץ עלי...

סליחה ומחילה לא הבנתי אותך נכון. ממש התנהגות ברברית ומחרידה, אבל דברים כאלו נהיו עניין שבשגרה (לצערי הרב).

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

נכון, יש אלימות, אבל אפשר להמנע מזה על ידי ישיבה באחד היציעים שמרוחקים יותר מקבוצות האוהדים הקיצונים.

אח שלי אוהד מושבע של מכבי תל אביב בערך מגיל 10 ועד היום תמיד עם מנוי ובשנה וחצי האחרונות לוקח איתו למשחקים את 2 הבנות שלו שמאוד נהנות (בנות 4 ו-7).

יש לו חבר׳ה קבועים ולא ביציע של הפנאטים (שם לרוב יהיה בלאגן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האלימות במגרשים היא בבואה של האלימות בחברה, רק בריכוז גדול יותר.

האלימות הזו היא גם הסיבה הראשונה לכישלון של הכדורגל הישראלי.

ברגע שמגרשי הספורט יהפכו לבטוחים עבור משפחות, הקהל יגדל, ואיתו יבואו הגידול ברייטינג והכסף הגדול.

עזבו אותי מעליה למונדיאל, המטרה היחידה של יו״ר ההתאחדות צריכה להיות הפיכת ההגעה למגרשים לאירוע משפחתי.

האירוע הזה כנראה לא יצא מתחום הסיקור של עיתונות הספורט, אחרי הכל לא מדובר באוהדי בית״ר.

מעניין שאף אחד לא דורש את הגינוי של שחר...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אתמול הייתי במשחק (יבנה ירושלים - ליגה לאומית(כן ירושלים - כן הפועל , לא קטמון).

הייתה אלימות בתוך הקהל שלנו, היה המון עשן סיגריות. על אוהדי יבנה אני לא ארחיב במילים אבל נגיד במילים עדינות שהם צריכים להכנס במעבר לבקר.(עם פתח וקמץ).

עם זאת היו הורים שהביאו ילדים ולכד את עיני אבא אחד שלוקח את הילד, מסביר לו, מלמד אותו, הכל בנועם הכל ברוגע.

בקיצור תתרחק מאידיוטים והכל יהיה בסדר.

שמעתי שמועות שאצל הבוגדים בקטמון יש תחושה של קהל אשכנזי.

עם זאת אני אגיד לך כמי שביקר באיצטדיונים ברחבי הארץ (היינו בליגה א' לפני כמה שנים), נהריה, מכתש(זל),טירת הכרמל, לוד ועוד...

לא מבין למה הוציאו את השוטרים מהמגרשים. בלוד אסרו עלינו לעודד את הקבוצה, בטירת הכרמל שרפו את המושבים לידנו.

בנהריה קיבלנו ביקור מאחמד טיבי - שרנו לו שירי נאצה לבית"ר.

אז שוב יש ויש.

תחושת החוסר אונים וחוסר הבטחון מקבוצות אוהדים מסויימות לפעמים מרתיעה אותך והורסת את כל חווית הספורט.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

מי שחי בחו"ל והיה במגרשים שם יודע שבארץ זה משחק ילדים לאומת מה שהולך באירופה.

קטטות המוניות של אלפי אנשים עם נוכחות כוחות מסיביים של משטרה זה משהו בשגרה.

יחד עם זאת אין מה להתרגש. תמיד ניתן למצוא דרך לא להיות במרכז האקשן, אם אתה לא רוצה אקשן.

עבדתי כמה שנים באבטחת משחקים בארץ. תמיד יש את הקומץ וצופים נורמטיביים.

• אחראי פורום
פורסם

תמיד מצחיק אותי להיזכר איך בגיל 12-13 ועד הצבא (אמצע שנות התשעים),

היינו לוקחים מונית ליד אליעזר, קונים כרטיס בקופות ונכנסים ליציע ג׳ כאילו הוא שייך לאבא שלי.

לא פחדנו מכלום כי לא היה ממה, לא נחשפנו לאלימות משום סוג שהיא, לא דחפו אותנו לגדרות

ולא קיבלנו אבנים מהיציע השכן גם כשהיה מדובר ביריבות חמות עם אוהדים בעייתיים.

ברור שלא הכל היה סטרילי בשנים ההם אבל אם היתה טיפה סכנה כמו היום, ההורים לא היו משחררים כ״כ בקלות.

היום את הבן שלי אני לא מוכן לקחת, אין לי מושג עם מה אצטרך להתמודד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שאלתי את הבנים שלי שהיו אתמול במשחק - הם לא נתקלו בשום אלימות. ככל הנראה הארוע היה מוקדם מאד לפני המשחק.

בכל מקרה -כנראה שאהדת קבוצת כדורגל היא עניין שמוציא לאנשים רגשות עמוקים והם מאבדים את העכבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר למעלה מעשר שנים לא הייתי במשחק כדורגל בישראל. שני גורמים לכך: האלימות והבהמיות של הקהל והרמה הירודה של המשחקים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...