Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להכין סושי בבית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אודה שזאת לא תהיה באמת הפעם הראשונה.

פעם אחרונה שהכנתי לבד היתה לפני שנה בערך, יצא לא רע.

עדין תמיד יש מקום לשיפור, אשמח לשמוע טיפים והמלצות.

1. עבור סוג האורז ודרך בישול עדיפה.

2. תיבול האורז?

3. דרך גלגול משופרת וכו'?

4. .. כל אצה תתקבל בשמחה.

מילוי מועדף עלי - אבוקדו, גזר, סלמון.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1-על כול כוס אורז לשים כוס וחצי מים,כשהוא מוכן לשים חומץ אורז,אפשר גם להכין לבד בבית=> חצי כוס חומץ לימון+כפית מלח+כפית סוכר,לשים במיקרו ל 30 שניות. אגב לא חייב אורז מיוחד לסושי,אנחנו קנינו אורז תילנדי ויצא טוב.

2-אנחנו שמים רק חומץ על האורז.

3-אנחנו עושים עם מחצלת מקש,ועליה עוטפים ניילון נצמד,כשהאורז לא ידבק לקש.

4-ניסינו כמה סוגי אצות,לא שמנו לב להבדלים

אני אישיתי מאוד אוהב דג טונה,לדעתי זה יותר טעים מסלומון,פעם אחרונה ניסינו טונה משימורים :cry: .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החוויה הראשונה שלי עם סושי הייתה כאשר חבר חשב שהוא יודע להכין, הוא שם לי אורז עם טונה מקופסת שימורים,

לקח לי המון זמן לנסות סושי במסעדה עקב החוויה שעברתי, כיום זה אחד המאכלים האהובים עליי, איך אתה מדביק את האורז למחצלת?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

על המחצלת שים את האצה,כיוון שהאורז דביק (בעזרת חומץ אורז) הוא נדבק לאצה בקלות,רק שים ליד קערה עם מים לשטוף מידי פעם את הידים אחרת לא יהיה נוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1- אגב לא חייב אורז מיוחד לסושי,אנחנו קנינו אורז תילנדי ויצא טוב.

.

אורז זה עיקר הסושי. זה כמו להכין פלאפל משעועית כי גם היא סוג של קיטנית:|.

האורז של הסושי נדבק בגלל סוג האורז וברגע שהגעת למרקם והטעם הנכונים באורז, השאר זה עניין של תרגול (ודימיון).

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

גם אורז תילאנדי נבדק,ואין הבדל בטעם,לפחות לא מורגש.

פורסם
אורז זה עיקר הסושי. זה כמו להכין פלאפל משעועית כי גם היא סוג של קיטנית:|.

אני מוכן להכין לך סושי מאורז יסמין ואתה לא תרגיש בהבדל.

הטעם של האורז מגיע דווקא מהחומץ שמוסיפים. צריך לדייק בכמויות כדי שיצא מספיק טעים.

לפות"ש, דבר חשוב נוסף. יש לשים לב לאיכות הדגים. שים לב שאתה קונה ממקום שהדגים שם טריים. לא לקנות דגים ביום ראשון. (פעם קראתי שהסלמון מגיע לארץ בימי שני ורביעי, אני לא יודע אם זה אמיתי או שעכשיו הם מגיעים כל יום.)

ניתן להשתמש בטונה מקופסה, רק כמובן כדאי לטבל אותה. מוסיפים קצת צ'לי חריף ואם ממש בא לך אז גם מיונז ויש לך מה שאני קורא לו:"ספייסי טונה"!

פורסם

אתה יכול להכין לי סושי מאיזה אורז שאתה רוצה ואני יגיד לך בידיוק מאיזה אורז הכנת

חלק מהטעם כן בא מהאורז, זה לא שאורז מגיע בצורות שונות וטעם זהה, לכל אורז יש את הטעם שלו.

בכל מקרה כמעת רוב רובו המוחלט של המקומות המגישים סושי משתמשים באורז גנרי (יסמין/פרסי) שהם מקבלים מהספקים

מעבר לעלות (לחיסכון) הם הרבה יותר גמישים בהכנה מאשר אורז עגול/קצר, טיפה פחות/יותר מים, טיפה פחות/יותר זמן בישול, טיפה/יותר ערבוב והאורז הולך לפח או לפחות לא יתאים לסושי (ישבר/ידבק וכו')

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
החוויה הראשונה שלי עם סושי הייתה כאשר חבר חשב שהוא יודע להכין, הוא שם לי אורז עם טונה מקופסת שימורים,

לקח לי המון זמן לנסות סושי במסעדה עקב החוויה שעברתי, כיום זה אחד המאכלים האהובים עליי, איך אתה מדביק את האורז למחצלת?

נשבע שאותו דבר קרה אצלי,

והיום זה אחד הדברים שאני הכי אוהב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני אישית אוהב עם אורז עגול. זה אורז שמשמש לריזוטו, שהיא במרקם דייסתי מעט כמו האורז של הסושי. טונה הרבה יותר טוב מסלומון.אבוקדו ופיטריות שיטאקי בשבילי. גם בטטה מבושלת הולך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מכין סושי כשיש אורחים. אם זה רק בשבילי, סשימי, תודה ושלום. עצלן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמה חומץ לשים על כוס אורז לא מבושל?

פעם אחרונה שמתי קצת יותר מדי.

אני אישית מעדיף את האורז העגול "לסושי".

טונה מקופסא נשמע לי גרוע וגם לא חשבתי להשתמש בזה.

אם נמצא חתיכת טונה מצוננת נשקול לקנות.

בטטה נשמע מעניין.

לא ממש בא לי לקנות ליטר חומץ אורז שמתכו מנצלים 2 טיפות בערך וגרוע מכך הוא איכשהו תמיד נשפך במגירת בקבוקים..

ואז הריח כבר לא ממש מזכיר סושי בשום צורה.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...