Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי את ה Chemical Guys Glossworkz Glaze וביצעתי נסיון ראשון על ההונדה שלי, שנת 2006.

על הרכב בוצע יישום לפני כמעט 3 חודשים של פלסטלינה, Jetseal109 ו- Chemical Guys 3X Pure Caranuba.

הפעם ביצעתי רק שטיפה ויישום של הגלייז בצורה ידנית (אני יודע שבמכונה הייתי מקבל תוצאה עוד יותר טובה אבל הייתה שעת לילה מאוחרת והשכנים היו זורקים עלי עגבניות :wink: ).

בקיצור, ביצעתי יישום של הגלייז, ללא שכבת ווקס ואוטם מעליו סתם בשביל לראות כמה הוא יבריק את הרכב (שגם ככה מבריק :wink: )

אגב, עד עכשיו המים יורדים בקלות מהרכב ולי ניראה שזה בזכות ה Jetseal 109.

היום צילמתי את הרכב:

m2okdgmf3tiz.jpg

אני לא יודע אם זה סתם פסיכולוגי או באמת, אבל ניראה לי שאחרי היישום הצבע טיפה התבהר, האם יכול להיות מצב כזה?

פורסם

אין תמונה של לפני כך שקשה לי אישית להשוות בין הלפני והאחרי.

יישמת חומרים טובים בפעם שעברה לדעתי היית יכול לחכות עוד כמה חודשים בסבלנות ולעשות פרויקט רציני ולבחון יותר טוב את המראה של הרכב אחרי הגלייז.

בנוסף, אולי גם אם היית מצלם באור שמש היה אפשר להתרשם טוב יותר מהברק.

מה שבטוח שיש לך אחלה חניה ששומרת על הצבע!

אתה יישמת GLOSSWORKZ ואני בשבת את ה EZ CREME שלהם, מעניין מהי העמידות של הגלייזים של CG כמו שהם?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אכן אחלה חניה, זה במקום העבודה שם האוטו נמצא רוב היום :).

לגביי הסבלנות- זו בעיה רצינית אצלי ואני מניח שאצל עוד אחרים, החברה כבר קוראת לי נרקומן מרוב שאני מכור למוצרי טיפוח לרכב, היא כבר השלימה עם העובדה שההונדה היא מאהבת ;).

פורסם

אני בודק עמידות של BL וEZ שעליהם FK וMPL (האמת אני כבר לא זוכר מה יש איפה), ובנוסף עמידות של FK לבד וPETE'S 53 (ווקס).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני בודק עמידות של BL וEZ שעליהם FK וMPL (האמת אני כבר לא זוכר מה יש איפה), ובנוסף עמידות של FK לבד וPETE'S 53 (ווקס).

אאל"ט כתבת בעבר על הנסיון הזה וצירפת תמונה של דף עם הסבר איפה נמצא כל חומר. תנסה לחפש בהודעות שלך או בקבצים מצורפים.

פורסם

nofear אתה זוכר נכון זה כאן, שחכתי לקחת איתי את הדף אז זה לא בדיוק אותו הדבר.

ישראל, ה109 הוא אוטם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...