Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דשבורד סדוק - איך מתקנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אמיגוס

יש לי סדקים בדשבורד כתוצאה מאי שימוש בצילון שמשה בימי הקיץ.

אני לא מתכוון בזמן הקרוב לקנות דשבורד חדש, אלא לפחות למלא את הסדקים בחומר כלשהו שיכפר על העוול.

בינתיים חשבתי על אפוקסי, אבל אני חושב שאפוקסי מתכווץ בזמן הייבוש, מה דעתכם?

ואם לא אפוקסי איזה חומר כדאי לקנות ולמרוח?

הותיק שעליו מדובר הינו Mercedes W123 280E 1983

תודה אחים שלי!

פורסם

הי,

נראה לי שבמקרה הזה אתה בבעיה.

סדקים בדשבורד של ה 123 היא מחלה ידועה ומוכרת. הדשבורד של המרצדס עשוי קצף פוליאוריטני מצופה בויניל (סקאיי) מתוח ומודבק. כשהדשבורד נסדק הויניל מתרומם בשפת הסדק, מתעגל כלפי מעלה ונפרד מהקצף.

כשחיפשתי לקנות w123 לא היה אפילו רכב אחד שראיתי שלא היו לו סדקים בדשבורד כולל זה שקניתי. אפילו לא חשבתי על להתעסק עם זה - פשוט החלפתי וזהו, עניין של שעתיים עבודה.

לעניין התיקון - לא נראה לי שיש דרך לאדם מן הישוב לתקן את הדש הזה ושזה גם יראה טוב... אם הצבע שלך הוא שחור אז ניחא אבל יתר הצבעים... לא לעניין לתקן.

אם אתה מעוניין בדשבורד שלח ה"פ אולי אוכל להשיג לך.

אורן

פורסם

אורן אתה בעל w123?

אם כן אתה נשמע בעל ידע רחב ואני כרגע מחייה אחת שבבעלותי אני אשמח להעזר בך אם כן תגיד לי ונתחיל לשאול אותך שאלות שתייעץ לי! תודה רבה נתנאל!!!

נ.ב. איזה דגם יש לך ואיזה שנה תודה

פורסם
אורן אתה בעל w123?

אם כן אתה נשמע בעל ידע רחב ואני כרגע מחייה אחת שבבעלותי אני אשמח להעזר בך אם כן תגיד לי ונתחיל לשאול אותך שאלות שתייעץ לי! תודה רבה נתנאל!!!

נ.ב. איזה דגם יש לך ואיזה שנה תודה

כן אני בעלים של (W123 CE (coupe מודל 84. נוסע ברכב יום יום כרכב ראשי ונהנה מכל רגע.

אשמח לעזור בכל מה שאוכל.

שלח לי ה"פ.

אורן

DSC_1174.jpg

פורסם

הוא אמר בתחילת השרשור שהוא לא רוצה לקנות והוא רוצה לתקן

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
כן אני בעלים של (W123 CE (coupe מודל 84. נוסע ברכב יום יום כרכב ראשי ונהנה מכל רגע.

וואו, האוטו שלך ממש יפה ונדיר. מנוע 6 טורי?

פותח השרשור, עם מחירים כאלה של דשבורדים באיביי אין טעם לתקן. אלא להחליף באחד חדש ולהנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הוא אמר בתחילת השרשור שהוא לא רוצה לקנות והוא רוצה לתקן

את מה שהוא אמר הבנו כולנו .

אבל בכל זאת מנסים להמליץ לו על הדרך הראויה והנכונה להשיג תוצאה טובה. אני אישית מייעץ מתוך נסיון של 4 שנים עם הרכב הזה.

תיקון של הדשבורד שלו גם יהיה יקר, וזה עוד לפני שהולכים לבעל מקצוע כפי שהומלץ לו (ואת זה אני מסתכן ואומר מבלי שאני יודע כמה הוא גובה על העבודה שלו) ובסופו של דבר יהיה לו דשבורד מתוקן שבחיים לא יראה טוב כמו מקורי ומן הסתם ימשיך להתפוצץ מהשמש.

לדשבורד של המרצדס, מה לעשות, אי אפשר לעשות תיקון שיראה טוב.

תביא מגרמניה וסגור סיפור.

וואו, האוטו שלך ממש יפה ונדיר. מנוע 6 טורי?

תודה! הרכב 230 מנוע M102

פורסם
את מה שהוא אמר הבנו כולנו .

אבל בכל זאת מנסים להמליץ לו על הדרך הראויה והנכונה להשיג תוצאה טובה. אני אישית מייעץ מתוך נסיון של 4 שנים עם הרכב הזה.

תיקון של הדשבורד שלו גם יהיה יקר, וזה עוד לפני שהולכים לבעל מקצוע כפי שהומלץ לו (ואת זה אני מסתכן ואומר מבלי שאני יודע כמה הוא גובה על העבודה שלו) ובסופו של דבר יהיה לו דשבורד מתוקן שבחיים לא יראה טוב כמו מקורי ומן הסתם ימשיך להתפוצץ מהשמש.

לדשבורד של המרצדס, מה לעשות, אי אפשר לעשות תיקון שיראה טוב.

תביא מגרמניה וסגור סיפור.

תודה! הרכב 230 מנוע M102

ברור גם אני בדעה שלך

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...