Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי בצבע כסף מטאלי עם שריטות ושפשופים וברצוני לעשות פוליש ,לאחר חיפוש וחפירה בפורום הדעות נשארו חלוקות :agrue:, חלק אומרים שכל פוליש מתאים לצבע מטאלי, חלק אומרים שלא, ועוד חלק אומרים שאי אפשר לעשות פוליש לצבע מטאלי מכוון שזה מוריד את אפקט הניצנוץ נכנסתי לסחרור.

יש או אין פוליש לצבע מטאלי?אפשר להשתמש בכל פוליש?אפשר או אסור לעשות פוליש לצבע מטאלי?

תודה matroox!;-)

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

אין חשיבות לסוג הצבע (כן יש חשיבות לעובי ומצב הצבע, השאלה היא האם אתה רוצה להיכנס לזה כרגע ?).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אין חשיבות לסוג הצבע (כן יש חשיבות לעובי ומצב הצבע, השאלה היא האם אתה רוצה להיכנס לזה כרגע ?).

למה אין חשיבות?

צבע מטאלי מכיל מעליו שכבת לקה ששומרת על הצבע ממפגעי מזג האוויר .

עכשיו אם אנחנו נעשה פוליש , למעשה אנחנו עושים פוליש לא על הצבע אלא על שכבת הלקה.

אם ככה , מה שקורה שאנחנו למעשה מסירים את הלקה , לא ?

פורסם

אז אפשר לעשות פוליש על צבע מטאלי?

פורסם

כן אפשר.

reefman אני לא הבנתי מה אתה מתכוון, תראה רכבים לא מטאלים ישנים שנשטפו עם סבון כלים למשל אפשר לראות שיש משהו שמתקלף, המשהו הזה זה הלכה (אם זה היה צבע אז היה צבע אחר [צבע בסיס]).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני שאלתי פחח לגבי פוליש לצבע מטאלי , והוא אמר לי שלא משנה כמה שאני יעשה פוליש , אני למעשה מוריד את שכבת הלקה (שמגינה על הצבע ) ולא עשיתי בזה כלום חוץ מנזק .

אם אני מוריד את שכבת הלקה , אני אצטרך לרסס מחדש לכה כי היא אפשר להשאיר את הצבע חשוף .

אבל אני לא יודע , אחד אומר אסור - שני אומר מותר כשמדובר על צבע מטאלי .

פורסם

פוליש מוריד שכבה של מקרון מהלכה שזה כלום,ואיזה פוליש לעשות גס או עדין?

פורסם

אוקיי עכשיו הבנתי קצת יותר.

הפחח צודק, שעושים פוליש באמת מורידים לכה אבל כנראה שהיה קצר בתקשורת, תן לי להסביר לך את זה מההתחלה.

מה שאנחנו לא רוצים לראות זה סוורלים, הסוורלים הם שריטות קטנות מאוד בשכבת הלכה, כדי להוריד אותן צריך להוריד חלק מהלכה.

נניח שעובי שכבת הלכה היא 500 מיקרון בעקבות נסיעה בכביש, הישענות על הרכב ושטיפה לא נכונה של הרכב יש סוורלים על הרכב, עומקם של הסוורלים הוא 100 מיקרון, כדי להוריד את הסוורלים האלה אנחנו צריכים להוריד את הלכה שמסביבם אז ניקח פוליש עדין ומכונה ונתחיל לעבוד, הפוליש שוחק את הלכה ומוריד ממנה 101 מיקרון, עכשיו אין סוורלים ועדיין יש לכה (399 מיקרון).

אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור, אם עדיין זה לא ברור לך אני ממליץ לך לראות את הסרטון הזה שבו הוא מסביר את העניין הזה עם שרטוטים (הסרטון הזה הוא חלק מסדרה של 5 סרטונים על טכניקת פוליש, מומלץ מאוד).

http://www.youtube.com/watch?v=KP-eAddv2sk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איזה פוליש לעשות גס או עדין?

פורסם

רופני, המספרים שהבאת כאן הם מדויקים בגדול?

כלומר הפוליש מוריד כל כך הרבה מקרון מלכת הרכב?

לענייננו, נניח שהמספרים נכונים, לבנאדם יש אפשרות לעשות פוליש רק חמש פעמים ואז הוא ייחשף לשכבת הצבע כבר?

• תוכן חדש...