Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C קלאס חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מרצדס C קלאס 1997, אני צריך להחליף את כל מכלול הפנס הקדמי (צד נהג).

וטמבון פנימי קדמי(המתכת) וגם טמבון חיצוני.

האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג חלק זה לא דרך היבואן.

אפשרי גם משומש העיקר שיהיה בזול

פורסם

שלום אז אני מחפש ומחפש ומגיע למחירים בשמיים

איפה יכול להשיג טמבון פנימי וחיצוני ופנס ראשי צד נהג

למרצדס C220D מודל 97 חרשתי את כל הצפון ולא מוצא

במחיר נורמאלי על פנס רוצים 700 על טמבון 700 ופנימי לא מצאתי

ישמח מאוד אם תעזרו לי בזה

תודה מראש

פורסם

המחירים שקיבלת סבירים. חלפים כאלה חדשים עולים פי כמה וכמה.

עדיף תקנה רכב שלם לפירוק וכל פעם שתזדקק למשהו פרק ממנו. השקעה ראשונית גבוהה יותר, אבל לטווח ארוך זה משתלם.

אתה נוסע על מרצדס, כאשר רכב נעשה ישן יותר וזול לקנייה החלפים שלו לא נעשים זולים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי , יש סיכוי גבוה שתוכל לקנות את החלפים שאתה צריך , אך הבעיה היא שאסור בתכלתי האיסור להיכנס לשטחי יהודה ושומרון . שוחחתי עם מספר מוסכים שאמרו לי שבשכם - תוכל להשיג את מבוקשך , אני חוזר ומדגיש שאל תחשוב לרגע להיכנס לשם או לשטח שאסור לכניסת ישראלים . אתה צריך אדם שיקנה עבורך את החלקים שאתה צריך בשכם - וימכור לך אותם .

אני חוזר על תסכן את חייך , הבנתי שבשכם יש הרבה מקומות שמתמחים במרצדס - ויש להם חלפים משומשים רבים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

חלילה , אני לא מייעץ לו לקנות חלפים גנובים . אתה צודק שהרוב המכריע של הגניבות מגיע משם , אך זה לא אומר שהחלקים שהוא יקנה הם גנובים .

פורסם

הוא רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

רק אזור צפון, ורק שיהיה הכל בזול. רוצה לתקן? סע וחפש. לא רוצה? מכור ת'גרוטאה לברזל ותמשיך בחיים.

פורסם

אני לא מכיר שום טלפונים של מוסכים בשכם . אני לא מייעץ לך להתקשר או לברר לבד .

אתה צריך מישהו שעובד בשוטף עם מוסכים שם ויוכל לקנות עבורך חלקים משומשים .

• תוכן חדש...