Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות רכבי יוקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל מראש על הבורות\תמימות.

כמו שאני מבין רכב גנוב מגיע בסוף למשחטה, קרי מפרקים אותו לחלקי חילוף שאותם מוכרים למוסכים מפופקים.

איזו סיבה יש לגנוב רכבי פאר? נניח שגונבים ג'יפ של BMW חדש, שעולה 600K. אז עזבו את זה שיש אותם מעט מאד בארץ (יחסית).

אני מניח שבן אדם שיש לו סכום כזה לשים על אוטו לא יסע לטירה או ג'לג'וליה כדי לתקן בזול אלא יגש למוסך מורשה של BMW ויקנה לו חלפים מקוריים וחדשים.

מהצד השני לא נראה לי שיש מה לעשות עם הגי'פ כרכב ולא כחלפים, בטח לא לגנב רכב..

אז למה רכבים יקרים בכל זאת נגנבים ולמיטב הבנתי לא מעט..?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי חלפים גנובים זולים יותר, במוסך שהוא לא מוסך של היבואן.

לא כל בעלי רכבי היוקרה מטפלים במוסכי היבואן, ולא תמיד ה״יד השניה״ ממשיכה שם אחרי תום האחריות.

בהנחה שהרכב יפורק, ולא יעבור כמו שהוא, שלם, לרשות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כי חלפים גנובים זולים יותר, במוסך שהוא לא מוסך של היבואן.

לא כל בעלי רכבי היוקרה מטפלים במוסכי היבואן, ולא תמיד ה״יד השניה״ ממשיכה שם אחרי תום האחריות.

בהנחה שהרכב יפורק, ולא יעבור כמו שהוא, שלם, לרשות.

רכב יוקרה באיזה כפר פלסטיני לא צועק :"צהל בוא תבדוק שאני לא גנוב"? זה לא סופר משיכת תשומת לב מיותרת?

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלה שלך.

גם בשטחים או ברשות יש עשירים שקונים רכב יוקרה חדש, וצהל לא מבצע עבודות ״שיטור״ בשטחים (שבהם הוא נמצא) ובטח בשטחים שבהם הוא לא נמצא.

לא רוצה להכליל, אבל יש רכבים גנובים שמשמשים את הרשות עצמה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רכב יוקרה באיזה כפר פלסטיני לא צועק :"צהל בוא תבדוק שאני לא גנוב"? זה לא סופר משיכת תשומת לב מיותרת?

לא לכפרים דווקא.

טירה טייבה קלאנסווה ג'לג'וליה כל אזור המשולש מחזיק ברכבים מפוארים מאוד, יש ערבים עם המון כסף שמסתובבים עם דגמי סלון מפוארים של מרצדס וBMW פרטיים שלהם, ככה שזה לא זועק שום דבר..

פורסם

כמו שאני מבין רכב גנוב מגיע בסוף למשחטה, קרי מפרקים אותו לחלקי חילוף שאותם מוכרים למוסכים מפופקים.

איזו סיבה יש לגנוב רכבי פאר? נניח שגונבים ג'יפ של BMW חדש, שעולה 600K. אז עזבו את זה שיש אותם מעט מאד בארץ (יחסית).

אני מניח שבן אדם שיש לו סכום כזה לשים על אוטו לא יסע לטירה או ג'לג'וליה כדי לתקן בזול אלא יגש למוסך מורשה של BMW ויקנה לו חלפים מקוריים וחדשים.

יש שוק שלם של רכבי יוקרה שגילם הוא 3 שנים והלאה. תחשוב, לדוגמא איזה שהוא איש אמיד קנה מרצדס 500 מהחברה ואחרי 3 שנים עושה טרייד-אין אצל היבואן על חדשה. סתם לשם הדוגמא ולא במחירים אמיתיים, הרכב עלה חצי מיליון שקל כחדש ולאחר 3 שנים לוי יצחק מעריך אותו בשלוש מאות אלף ש"ח. מיהו הלקוח הפוטנציאלי שישלם 300 אלף ש"ח על משומשת? מי שיש לו 300 אלף, יקנה רכב חדש בסכום הזה או שגם ישלם חצי מיליון וירכוש בעצמו.

מלכתחילה הרווח של היבואן ברכבי היוקרה הוא גבוה מאוד ויכול בקלות להגיע ליותר ממאה אלף ש"ח ליחידה. היבואן מחשב את הרווח על הרכב החדש וכך משקלל מחיר. ואז היבואן מזכה את הלקוח ב-275-250 אלף, מוכר את זה למגרש (למשל בירכא או דלית אל כרמל) ב 225000 אלף, המגרש מוכר ב 250-240 אלף ובד"כ גם הוא מבצע טרייד אין על רכב קיים. כך שמי שקנה הוסיף כ 100-150 אלף.

כך יוצא שקבלן א' או עו"ד צעיר ב' נוסעים על מרצדס 500 בת שלוש שנים בכלום כסף. הם משדרים יוקרה ופרימיום ואף אחד מהמתרשמים לא יבוא לבדוק להם רשיונות. ועכשיו נראה לך שהוא יעשה לה טיפולים בחברה? וכי למה? מוסכים כאלו או אחרים יציעו לו טיפולים וחלפים במחיר של פאסאט. למה? כי יש חלפים גנובים בערמות. הכרתי מישהו לפני הרבה שנים עם מרצדס 430 שאת כל הטיפולים שלה היה עושה בשטחים.

אופציה ב' היא של עבריינים שנוסעים ברכבי יוקרה "ומזמינים" כל חלק שחסר להם. תוך שבוע הם מקבלים אותו, רק שמישהו עם רכב זהה בדיוק תובע את הביטוח שלו כי הרכב נגנב.

קומפראנדה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ראיתי פעם סרטון ביוטיוב על מציאת Q7 שנגנב ממרכז הארץ ונמצא שלם ובזמן שימוש בשטחים. אז הם גונבים אותם גם לשימושים כאלו לא רק לחלקים, רכבים יותר פשוטים עדיפים לגניבה מאחר ויש יותר דרישה לחלקים שלהם.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

לא יודע מתי היית פעם אחרונה בטירה/כפר קאסם, אבל לכל ערבייה יש שם טוארג/Q7 וכו' עכשיו הבנת?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

לא הבנתי מה קשורות טירה\כפר קאסם לדיון. מדברים על הרש"פ, תגידו רמאללה\שכם\טול-כרם..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לא הבנתי מה קשורות טירה\כפר קאסם לדיון. מדברים על הרש"פ, תגידו רמאללה\שכם\טול-כרם..

דווקא כן במשולש, לדעתי הוא התכוון לצרכני חלפים של רכבי יוקרה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא יודע מתי היית פעם אחרונה בטירה/כפר קאסם, אבל לכל ערבייה יש שם טוארג/Q7 וכו' עכשיו הבנת?

מודה שעבר זמן רב מאז שבקרתי במחוזות נפלאים אלה, אבל המקומות האלה, הם שטח ישראל. "נורא קל" להכנס לשם ולבקש רישיון רכב מהגברת הנכבדת ואם במקרה היא לא מוצאת אותו, לעכבה לחקרה.

למה לעזאזאל לא אוכפים את זה? שטח ישראל, אפילו לא הרשות.

• תוכן חדש...