Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות רכבי יוקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מודה שעבר זמן רב מאז שבקרתי במחוזות נפלאים אלה, אבל המקומות האלה, הם שטח ישראל. "נורא קל" להכנס לשם ולבקש רישיון רכב מהגברת הנכבדת ואם במקרה היא לא מוצאת אותו, לעכבה לחקרה.

למה לעזאזאל לא אוכפים את זה? שטח ישראל, אפילו לא הרשות.

מקומות שהחמולות שולטות שם ללא עוררין, משטרה לא ראיתי שם בזמן האחרון, כמו כן לגבי חלפים יש הרבה פירוקיות (:shock: )

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שירתתי כמעט חצי שנה בחברון, התחושה שמסתובבים בעיר היא של שנות ה80 בערך כי רוב הרכבים שמה זה רכבים שנעלמו מארץ ישראל ועברו לשם בדרך כזאת או אחרת, מה גם שיש שמה לא מעט משחטות רכב מכל הסוגים.

יש לא מעט קומבינות בעסק הזה, אני יתן לך לדוגמא חבר קרוב, קנה בזמנו a6 3.2q בידיעה שהסאן רוף של האוטו לא תקין וצריך לסדר את זה, הלך לצ'מפיון כמו ילד טוב ביקשו ממנו 17.000 ש''ח !!! סוכן מכירות מצ'מפיון שלח תבחור לאיש מקצוע שסידר לו את הסאן בן אדם אחר היה בקלות יכול להזמין את החלק הזה בעלות של אלפי שקלים פחות !

וכמו שציינו פה כבר קודם צה''ל אינו משטרה ובגלל זה לא מבצע אכיפה גם אם רואה מולו רכב ללא לוחיות רישוי פלסיניק או ואטאבר פשוט לא מעניין אלה אם כן הרכב חשוד שיש בתוכו מחבלים או כרכב תופת וכולי...

פורסם
מקומות שהחמולות שולטות שם ללא עוררין, משטרה לא ראיתי שם בזמן האחרון, כמו כן לגבי חלפים יש הרבה פירוקיות (:shock: )

ואם הוא יוצא עם הרכב שלו לת"א? מה מונע מהמשטרה לעצור אותו שם? לבדיקת רשיונות שגרתית..?

גם קצת קשה לי לקבל את העובדה שלמשטרה אין יכולת אפקטיבית לבוא ביום בהיר ולהחרים המון רכבים גנובים. זה לא משהו שמצריך מודיעין או מבצע מתמשך (להבדיל מחיסול רשת סמים לדוגמא).

מבחנתי רכב גנוב זה רכב שמי שנוסע עליו לא קיבל היתר מהאדם שרישיון הרכב רשום על שמו, לנסוע ברכב.

אם ראש משפחת פשע ערבית לוקח את קופת החזיר הקטנה שלו והולך עם כספי הפרוטקשן להמסגר בת"א וקונה BMW, היא לא גנובה.

פורסם
לא יודע מתי היית פעם אחרונה בטירה/כפר קאסם, אבל לכל ערבייה יש שם טוארג/Q7 וכו' עכשיו הבנת?

שטויות.

אני נוסע לפעמים לטירה בשבתות (לשוק), ויש לי חבר מאחד הישובים האחרים במשולש.

רוב הרכבים במקומות האלה הם רגילים לגמרי. אמנם אחוז גבוה יותר של מכוניות ערסים משופרות, אבל ממש לא לכל אחד יש רכב יוקרה.

יש ברוני סמים שגרים בווילות ענקיות שנראות כמו בניין מגורים בתל-אביב, רק שזה בית פרטי, ונוסעים במכוניות יוקרה. אני לא חושב שהם מוכנים בכלל לנסוע ברכב גנוב (כנראה רק חדש). חלקים גנובים זה כבר משהו אחר.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
ואם הוא יוצא עם הרכב שלו לת"א? מה מונע מהמשטרה לעצור אותו שם? לבדיקת רשיונות שגרתית..?

גם קצת קשה לי לקבל את העובדה שלמשטרה אין יכולת אפקטיבית לבוא ביום בהיר ולהחרים המון רכבים גנובים. זה לא משהו שמצריך מודיעין או מבצע מתמשך (להבדיל מחיסול רשת סמים לדוגמא).

מבחנתי רכב גנוב זה רכב שמי שנוסע עליו לא קיבל היתר מהאדם שרישיון הרכב רשום על שמו, לנסוע ברכב.

אם ראש משפחת פשע ערבית לוקח את קופת החזיר הקטנה שלו והולך עם כספי הפרוטקשן להמסגר בת"א וקונה BMW, היא לא גנובה.

בעל פירוקייה/מגרש חלפים במשולש, מאיפה אתה חושב שהם לוקחים/קונים/גונבים את החלקים שלהם? איביי? לא נראה לי, עם כל הכבוד תיהיו מציאותיים.

פורסם

רכב גנוב זה סיכון מטומטם , ה"מתוחכמים" משכפלים רכבים , זאת אומרת שני רכבים שרק אחד מהם באמת רשום .

ככה בבדיקת רשיונות שיגרתית אין שום בעיה.

ה"מחמירים" דואגים שבעלי הרכבים יגורו במרחק רציני אחד מהשני כדי להמנע ממצבים בהם יראו ביחד.

חי יצא לראות שני רכבים זהים לחלוטין + לוחיות רישוי זהות מחנים באותה חנייה פרטית באחד מהמושבים , זה כבר באמת טמטום.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אתה מוזמן לבוא לדרום, תשב בחניות של הבתי קפה בב"ש, בשעה 10 ככה, אתה תראה את בעלי הרכבי יוקרה, רובם מהסוג שלא ילך למורשה, אלה לשטחים!

כבר נגמרו לי האצבעות לספור נהגי מונית שדיברתי איתם והם מטפלים בשטחים.

בקיצור, המדינה שלנו מדרדרת מכל הבחינות. החל מפרנסה לפלסטינים, ועד לנושאים יותר קריטיים.

פורסם
בעל פירוקייה/מגרש חלפים במשולש, מאיפה אתה חושב שהם לוקחים/קונים/גונבים את החלקים שלהם? איביי? לא נראה לי, עם כל הכבוד תיהיו מציאותיים.

חלפים זה משהו אחר. אמרו פה שהם נוסעים בגאון ברכבים שברור שהם ברורים כי המשטרה פוחדת מהם..זה נראה לי קצת בולשיט.

פורסם
חלפים זה משהו אחר. אמרו פה שהם נוסעים בגאון ברכבים שברור שהם ברורים כי המשטרה פוחדת מהם..זה נראה לי קצת בולשיט.

זה שהמשטרה מפחדת להיכנס למשולש ולבצע מעצרים זה לא בולשיט זאת עובדה וכל מי שיגיד אחרת הוא פתטי

אבל עזוב זה לא המקום להתדיין על זה וכדומה

פורסם

למה לעזאזאל לא אוכפים את זה? שטח ישראל, אפילו לא הרשות.

בוא אספר לך סיפור אמיתי, לפני איזה 12-13 שנה הוריי החנו את רכבם למשך 10 דקות באיזה יישוב ערבי בשטח ישראל, הם הלכו לקנות כמה מוצרים בחנות סמוכה.

כשחזרו לאחר 10 דקות אבא שלי זיהה מרחוק שתא המטען נראה כאילו אינו סגור עד הסוף, חשדו עלה כשראה מבוגר בבית סמוך לרכב מתצפת על אבי ומסמן משהו לאדם שעמד ברחוב.

מיותר לציין שכאשר הגיע לרכב הוא היה פרוץ וללא מערכת סטריאו שהתקנתי (מעל 10K שקלים בזמנו), עוד 3 רכבים מקבילים היו פרוצים גם הם.

כשאבא שלי שאל את אותו מבוגר "מתצפת" אם הוא ראה מי עשה את זה הרוחות התחממו כמעט מיידית, אמא שלי שעבדה באותה תקופה בתחנת משטרה בקרבת מקום הזמינה מיד ניידת.

השוטר שהגיע לקח את אימי ואבי לצד ובישר להם שהוא מתנצל אבל לטובתם ולטובתו- עדיף להם לשכוח מהמערכת כי היא לא תחזור ואם יגישו תלונה יהיה רק יותר רע מאשר טוב.

זה מראה לך את החשש ואת חוסר הרצון של משטרת ישראל להתעסק עם בני דודנו.

זה גם זמן טוב לציין שאותו "יישוב" ערבי ממוקם גם הוא ממש במרכז ישראל ועונה לשם "יפו".

אז אם ביפו השוטרים מעדיפים לעצום עיניים אתה מתפלא שהם נמנעים מלהכנס לכפר קאסם לביצוע פעילות אכיפה?

היחידים שעוד יש להם ביצים להתעסק עם האוכלוסיה המדוברת הינם יחידת הבילוש וגם זה בעיקר כי הם סמויים, שוטרים על מדים פשוט מעדיפים להמנע.

לעניין רכבי היוקרה שנגנבים, רובם אכן אינם מפורקים אלא מוזמנים על ידי כל מיני "בכירים" בשטחי הרשות, בכירים מהסוג של "אתמול השתחררתי מהכלא הישראלי והיום אני ראש מנגנון הבטחון".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחרי שנגנב לי הרכב, הגיע אליי חוקר ביטוח, וישבנו ודיברנו, והוא סיפר קצת על העבודה שלהם ועל מה שקורה.

הוא העריך שהרכב שלי נוסע בשלמותו ברשות הפלסטינית. הרכבים האלה נשארים שם ואינם יוצאים לשטחי ישראל.

גם במקרים שהם יודעים בוודאות על מיקום הרכבים, קשה להם להכנס ולקחת אותם, כי זה מחייב תיאום עם צהל

ועם המשטרה.

חלק מהרכבים משמשים את המוסדות הרשמיים של הרשות, והם עושים זאת ללא בושה. בנוסף, גם הרכבים של

מוסדות הרשות מתוקנים עם חלפים גנובים. הוא סיפר לי שהיה דגם מסויים, לא זוכר כבר של איזה יצרן, התחיל

להיגנב בכמויות בישראל. הם לא הבינו מה פתאום גונבים את הדגם הזה, כי הוא לא כזה נפוץ ולא כזה מבוקש.

אחרי בירור הם גילו שהרשות קיבלה כמה עשרות רכבים כאלה כתרומה ממדינה כלשהי, אבל הרכבים נתרמו ללא

מנוע וגיר. אז את שאר התרומה ״השלימו״ מישראל.

פורסם
מתנצל מראש על הבורות\תמימות.

כמו שאני מבין רכב גנוב מגיע בסוף למשחטה, קרי מפרקים אותו לחלקי חילוף שאותם מוכרים למוסכים מפופקים.

איזו סיבה יש לגנוב רכבי פאר? נניח שגונבים ג'יפ של BMW חדש, שעולה 600K. אז עזבו את זה שיש אותם מעט מאד בארץ (יחסית).

אני מניח שבן אדם שיש לו סכום כזה לשים על אוטו לא יסע לטירה או ג'לג'וליה כדי לתקן בזול אלא יגש למוסך מורשה של BMW ויקנה לו חלפים מקוריים וחדשים.

מהצד השני לא נראה לי שיש מה לעשות עם הגי'פ כרכב ולא כחלפים, בטח לא לגנב רכב..

אז למה רכבים יקרים בכל זאת נגנבים ולמיטב הבנתי לא מעט..?

המסקנות שלך די נכונות והגיוניות. לפעמים גונבים מכוניות יוקרה בגלל הזמנה מיוחדת של מישהו בשטחים שרוצה את הרכב לעצמו או למכור הלאה. הרווח עליהם גדול מאוד במקרה כזה. לחלקי חילוף למכוניות כאלה לא נראה לי שיש דרישה מיוחדת ובגלל זה מי שמובילות בטבלת הגניבות ביותר אלה מכוניות עממיות ובעיקר דגמים של מוניות שלבעלים שלהם אין אלוהים ובשביל לחסוך 100 שקל ימכרו את הכבוד והמוסר שלהם. אבל תמיד כשמדברים על זה אני נזכר בפרק הראשון של עבודה ערבית על משחטת הרכב שמראה באופן מגוחך איך מי שקונה חלקי חילוף גנובים למעשה גונב משכן שלו.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהמשטרה?

אני גר כל החיים בסביבה מוקפת בנידודים, ערבים, פלסטינים. (ואני מכיר אנשים עם תיק במשטרה על זה שהם ניסו להגן עם נשק על החווה ועל הבית שלהם)

(והרבה פה לא יבינו את ההרגשה שאני רואה בנאדם זקן, הולך בשמש בשיא החום של אוג', מציע לו טרמפ, אחרי כמה דקות מגלה שהוא פלסטיני, לקחתי אותו לאן שהוא צריך על הדרך שלי, אבל התאבס לי כל היום על זה, אם זה היה יהודי הייתי גם לוקח אותו עד לבית, מה גם שמאז אני לא לוקח טרמפים, למרות שלפעמים יש מקרים מעניינים, כמו לוחמים של סיירת מטכל).

מה אתם חושבים, ששוטר יסכן את צמו ואת המשפחה שלו בשביל איזה חתיכת פח?

הלך אז הלך, יש ביטוח ברוב המקרים. (וכן פרצו לי לבית, וגם גנבו לי רכב, אל תדאגו אכלתי מהם לא מעט כאפות).

אם השוטר אומר שאין מה לעשות, אז אין מה לעשות, מרגע שרכב מגיע לכפר, זה כאילו בלעה אותו האדמה.

רוצים להתמגן, תתקינו איתוראן ועוד מערכות הגנה, גם אותם הם יפרצו, אבל הסיכוי שהרכב ישאר אצלכם גדול יותר.

פורסם

לפני חודשיים הייתי בכפר קאסם עם BMW 730 חדשה. מוכר בחומוס יצא להסתכל על האוטו ואמר שלא ראה כאלה עוד, כי אצלהם כל הרכבים בני 3 ומעלה מצורה ישנה יותר. אין להם עניין במכוניות חדשות לגמרי. רק בנות 3 ומעלה.

לאומת זאת פעם גנבו לי דייצו אפלאוז שנמצאה שלמה כניידת משטרה פלסטינאית. בגלל זה משכו אותי עם הכסף כי בחברת ביטוח עוד רצו להוציא את האוטו תמורת כופר.

פורסם
אני לא מבין מה אתם רוצים מהמשטרה?

אני גר כל החיים בסביבה מוקפת בנידודים, ערבים, פלסטינים. (ואני מכיר אנשים עם תיק במשטרה על זה שהם ניסו להגן עם נשק על החווה ועל הבית שלהם)

(והרבה פה לא יבינו את ההרגשה שאני רואה בנאדם זקן, הולך בשמש בשיא החום של אוג', מציע לו טרמפ, אחרי כמה דקות מגלה שהוא פלסטיני, לקחתי אותו לאן שהוא צריך על הדרך שלי, אבל התאבס לי כל היום על זה, אם זה היה יהודי הייתי גם לוקח אותו עד לבית, מה גם שמאז אני לא לוקח טרמפים, למרות שלפעמים יש מקרים מעניינים, כמו לוחמים של סיירת מטכל).

מה אתם חושבים, ששוטר יסכן את צמו ואת המשפחה שלו בשביל איזה חתיכת פח?

הלך אז הלך, יש ביטוח ברוב המקרים. (וכן פרצו לי לבית, וגם גנבו לי רכב, אל תדאגו אכלתי מהם לא מעט כאפות).

אם השוטר אומר שאין מה לעשות, אז אין מה לעשות, מרגע שרכב מגיע לכפר, זה כאילו בלעה אותו האדמה.

רוצים להתמגן, תתקינו איתוראן ועוד מערכות הגנה, גם אותם הם יפרצו, אבל הסיכוי שהרכב ישאר אצלכם גדול יותר.

אפשר לשאול בן כמה אתה?

כי זה קצת תמוה שאתה לא מבין את הבעיתיות בזה שהמדינה שלך (הרשות האוכפת שלה) לא שולטת בשטח שלה.

(עזבו רגע את הרש"פ).

אני לא מצפה ששוטר בודד יכנס ויסכן את החיים שלו, אני מצפה שהמשטרה תצור משוואה שלגנוב רכב מבן אדם לא משתלם ולא יעבוד בלי קשר לאיפה הגנב גר או לאיזה חמולה הוא משתייך.

להבדיל ממשימות אחרות שיש לה, את זה נורא קל לעשות.

• תוכן חדש...