Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

לצערי אתמול נכנסתי לסטטיסטיקה של האנשים שנכנסו להם ברכב בעת שחנה וברחו :evil: .

אומנם הנזק לא גדול אבל עדיין מאוד מבאס כי הרכב חדש יחסית.

האם הנזק הוא משמעותי? איך אפשר לתקן?

5004.jpg

5048.jpg

5059.jpg

5128.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

השריטה היא בין סוף הגריל הקדמי לתחילת מספר הרישוי?

אם כן אישית, עם כל הבאסה, הייתי משאיר את זה כך.

נראה מינורי לחלוטין בהתחשב במיקום של השריטה.

"יאללה בירי".

פורסם

זה שריטה עמוקה בטמבון ומסביב יש סימנים של סדקים בפלסטיק, שבר במרכז הטמבון,סימנים של סדקים מסביב ללוחית רישוי.

השאלה היא אם כתוצאה מהסדקים בפלסטיק הצבע יכול להתחיל להתקלף?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני מבין למה אתה מתכוון בסדקים, רואים באחת התמונות שגם מאחורי הלוחית רישוי יש סדקים כאלה, לא יודע לגבי התפוצצות צבע, תנסה לעקוב אחרי זה לפני שאתה צובע את כול הטמבון, כי אם לא ייקרה כלום חבל על הכסף, וגם לך תסביר אחרי זה למה צבעת טמבון.

אגב - גם לי שפשפו את הרכב בחניה, כשהוא היה בן שבועיים! רציתי להשמיד מישהו, אבל הצלחתי לטשטש את זה לחלוטין.

• תוכן חדש...