Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן EPC + מנוע, סיאט לאון 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

אז אתמול זה תפס גם אותי, רחצתי את הרכב (אחרי שלא רחצתי אותו כמעט חודשיים), מילאתי מים כחולים בוישרים, אני רושם את זה בשביל לא להחסיר פרטים...

בערב הנעתי את הרכב ופתאום אני קולט שנורת EPC בלוח השעונים דלוקה. הרכב נסע ומגיב כמו שצריך אבל פתאום אני שם לב

שהוא נחנק (תחושה שאין כוח ואין סחיבה מעל 2000-2500 סל"ד) בהילוך ראשון, הילוך שני כבר יכולתי להגיע ל 3000 טורים.

נסעתי לארוחת חג, מרחק של כ 5 ק"מ. הנורה המשיכה לדלוק. כיביתי את הרכב בהגעתי למקום, בדרך חזרה הנעתי שוב, הנורה לא נדלקה והרכב תפקד כמו שצריך, פתאום אחרי כמה דקות נסיעה הנורה נדלקה שוב והפעם בליווי נורת מנוע.

מישהו יודע בבקשה מה הגורם? עשיתי חיפוש כאן בפורום אבל כל מקרה לגופו ולכן אני רושם שוב.

במהלך עמידה בניוטרל הטורים מראים על קו אחד פחות מ 1000 שזה תקין, לפעמים הראה בדיוק 1000, שזה לא תקין.

ולפעמים במהלך נסיעה בהילוך ראשון הרגשתי שהוא נותן גז בעצמו, אני לא נוגע בגז ופתאום אני שם לב שהטורים על 1500 סל"ד.

עוד משהו שחשוב לציין, בכל התקופה שהרכב אצלי מעולם לא הנעתי ונסעתי, תמיד חיכיתי את כל הזמן עד שהטורים מגיעים לקו פחות ה 1000 ורק אז הייתי הייתי נוסע. שבוע שעבר הרגשתי משהו לא בסדר כשנעתי אותו וחיכתי את הדקה הזאת, איך שהנעתי ראיתי שהטורים עולים ויורדים עולמישהים ויורדים מ 1000 סלד עד 1200 סלד,ככה כ 3 פעמים ואז זה הפסיק ולא נדלקה שום מנורה.

קראתי קצת באתר VAGIT ומישהו שם רשם שזה כתוצאה מכוהל/כוהלים תקולים.

האם מישהו מכיר את המקרה? ברור לי שחייב לקחת למוסך ולחבר למחשב.

פורסם

לעניות דעתי אם כרגע שום מנורה לא דולקת והרכב נוסע תקין אז אתה יכול לדחות את הכניסה למוסך עד לפעם הבאה שזה יקרה או בטיפול הבא בקש שיבדקו את העניין.

האם בדקת שמנורות אור בלם תקינות ?

האם המנורות נדלקו לאחר תידלוק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מילאתי דלק בדרך אתמול, אבל נורת ה EPC הייתה דלוקה כבר לפני.

לא בדקתי את נורות אור הבלם. אבדוק זאת עכשיו ואחזור לדווח.

פורסם

מעדכן.

נורות אור הבלם תקינות ומגיבות לבלם.

בסיבוב הסוויץ לפני ההנעה, נורות ה ENGINE וה EPC עדיין דלוקות.

מזה יכול להיות?

פורסם

לפני ההתנעה של הרכב כאשר הסווי'ץ במצב ON המנורות האלה אמורות לדלוק למשך מספר שניות ולאחר ההתנעה להתכבה.

אם המצב אצלך כפי שציינתי אז הכול תקין.

פורסם

הנעתי מאט אחרי ההודעה האחרונה וכרגע רק נורת המנוע דולקת. (EPC לא דלוק, כרגע). קיצר הרכב השתגע.

האם יש מצב שהמצבר הלך? (הוא בן 4 שנים)

האם כויל ששבק חיים?

פורסם

האם אתה מרגיש קושי בהתנעה או התנעה ארוכה מהרגיל ?

לאחר איבחון ממוחשב דרך מסך המחשב :-) רצוי בכול זאת שתקפוץ למוסך לשם איבחון ממוחשב.

פורסם

לא מרגיש שום קושי, הוא מניע מצויין כאלו שאין בעיה. הרכב לא נכבה ולא מראה סימנים שהוא הולך להכבה.

לא מגמגם בנסיעה כלל.

נראה לי שאמשוך עד יום ראשון ואגש לרון לבדיקה מאחר ורק עליו אני סומך.

פורסם

אין לי איך לבדוק מה מציינת התקלה

המצבר שלי הוא המצבר המקורי של הרכב, מ 2009.

אבל הרכב מניע בנגיעה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא במצבר.

פורסם

אני מעריך מאוד את התגובות שלך מרק

בעקרון הזמנתי הרגע גרר ליום שני בבוקר דרך הביטוח (ביטוח שלמה)

מחר התייעץ עם רון ואקבע איתו לשני בבוקר

מקסימום אבטל את הגרירה

• תוכן חדש...