Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריות אוויר + תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי תאונה נכנסתי בכיכר על 50 האוטו נזרק לי ואיבדתי עליו שליטה נכנסתי בתוך עמוד עכשיו נפתחו לי 2 כריות אוויר מכיוון שעוד מישהו ישב איתי

עכשיו הנזק הוא שנשבר הפנס הרדיאטור הלך המכסה מנוע התעקם והשלדה למטה נפלה לי ואמרו לי שאם נפתחו הכריות אוויר אז השמאי יגיד להשביט את הרכב וחבל לי להשביט אותו כי זה סיאט איביזה שנת 2010 עכשיו אני לא יודע מה לעשות

לפי דעתכם או הניסיון שלכם בתחום מה אתם אומרים שיגידו לי כי באמת מאוד חבל לי להשביט אני ממש אוהב את הרכב

מה דעתכם יגידו לי (אם אפשר תייעצו לי אני נהג חדש)

תודה מראש..

פורסם

העלות לתיקון כריות אוויר היא מאוד גבוהה ויש סיכוי גדול מאוד שישביתו את הרכב בגלל שעוד מכלולים ניזוקו. אין לך הרבה מה לעשות כאן.

מה המחירון של הרכב ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
העלות לתיקון כריות אוויר היא מאוד גבוהה ויש סיכוי גדול מאוד שישביתו את הרכב בגלל שעוד מכלולים ניזוקו. אין לך הרבה מה לעשות כאן.

מה המחירון של הרכב ?

אמממ זה סיאט שנת 2010

פורסם

אם יש ביטוח מקיף, ומחירון הרכב גבוה (חדש יחסית) אז באופן כללי כדאי לך לקבל פיצוי לפי ערך הרכב ולא שיתקנו את הרכב באיזה מוסך מטעם הביטוח שאתה לא יודע לגבי טיב העבודה!

באם אתה לא מבוטח בביטוח מקיף, זאת תאונה עצמית ואתה נמצא באופרה אחרת לגמרי. אין לך צורך של ממש בשמאי, רק חוות דעת של מוסך מקצועי ומוכר שאתה סומך על דעתו. באופן זהיר אומר שאתה רשאי פחות או יותר לעשות כל העולה על רוחך ולא כבול לתקנות ביטוחיות (כמובן במוסך פחחות מורשה משרד התחבורה!).

עצם היפתחות כרית האוויר לא מחייב שמאי/טוטל לוסט וכיוצא באלה!

פורסם

השאלה היותר מעניינת, למה לכל הרוחות נכנסת לכיכר על 50? רצית להיות גבר גבר?

לפחות לך תלמד נהיגה מתקדמת, ככה תדע מה אתה עושה.

לגבי הרכב, כאב לב, תמתין ותראה מה הביטוח אומרים, עד כמה שאני יודע כריות אוויר זה רכיב מסובך שלא הרבה יודעים להתעסק איתו בצורה מקצועית, בצירוף פגיעה בשלדה הייתי מעדיף לקבל כסף ולקנות רכב אחר עם כריות אוויר תקינות שהגיעו מהיצרן.

• תוכן חדש...