Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא חלקים מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעתד לייבא חלקים מארה"ב (בהשטה ולא במשלוח אוירי)

אני מתכוון להשתמש בשיטת קונסולידציה - כלומר חברה המביאה מכולה הרשומה על שמה אבל מכילה מספר מטענים של מספר ישויות.

את השחרור מהנמל אני מתכוון לעשות בעצמי.

משהו יכול לפרט לי אילו עלויות נוספות עתידות להיות לי בארץ? (אני חושב רק על מכס ומע"מ אבל אני בטח טועה :-()

תודה

פורסם

יש גם מס קנייה, עמילות מכס, עלויות העמסה ואיחסון בנמל המקור (תודא מול המשלח), עלויות שחרור אחסון ופריקה בנמל היעד (תנסה לברר אצל המשלח). זה יוצא כמה מאות עד כמה אלפי שקלים (ללא מס הקנייה המעמ והמכס) לכן תנסה לברר מראש.

פורסם

בהקשר לנושא שירשור זה אני מייבא כמה חלפים לרכב שלי ורוצה לשאול האם משהו מבין הדברים שאני מייבא מצריך רשיון יבוא היות ואני יודע שלא כל דבר מצריך רשיון כזה:

משאבת מים

רצועת טיימינג

רצועות אלטרנטור, משאבת הגה, מדחס, מאוורר

פילטר אוויר, דלק ושמן

אטם למשאבת מים

אטם לאגן שמן

אטם ומסנן תיבת הילוכים

מייסב למותחן

צינורות יניקת אוויר

חלקים קטנים לשיפוץ מותחן הידראולי כגון אטמים וגומיות.

פורסם
בהקשר לנושא שירשור זה אני מייבא כמה חלפים לרכב שלי ורוצה לשאול האם משהו מבין הדברים שאני מייבא מצריך רשיון יבוא היות ואני יודע שלא כל דבר מצריך רשיון כזה:

משאבת מים

רצועת טיימינג

רצועות אלטרנטור, משאבת הגה, מדחס, מאוורר

פילטר אוויר, דלק ושמן

אטם למשאבת מים

אטם לאגן שמן

אטם ומסנן תיבת הילוכים

מייסב למותחן

צינורות יניקת אוויר

חלקים קטנים לשיפוץ מותחן הידראולי כגון אטמים וגומיות.

ברמת העקרון, כל הנ"ל פתורים מאישור. הכל שאלה של איך אתה מייבא שכן המכס מבדיל בין דואר לדרכים אחרות... הוא פותר מאישור כשמביאים רק דרך דואר ת"א ומקשה על העניינים כשזה דרך כל משלח אחר...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ברמת העקרון, כל הנ"ל פתורים מאישור. הכל שאלה של איך אתה מייבא שכן המכס מבדיל בין דואר לדרכים אחרות... הוא פותר מאישור כשמביאים רק דרך דואר ת"א ומקשה על העניינים כשזה דרך כל משלח אחר...

הכל דרך usps. משמע דרך דואר ישראל

פורסם

יש נוהל שונה לדואר ת"א ולשאר הסניפים המרכזיים שמטפלים במכס.

דרך דואר ת"א כל מה שאתה מביא פטור מאישורי משרד התחבורה (לא בטוח לגבי משאבת הגה), אבל אין כזה דבר שהחבילה תעבור ללא בדיקה. ולכן אם אתה גר באזור המרכז והחבילה מעל 75$, תקבל הודעת תשלום מכס/מעמ/מס קניה + עמילות מכס, והדברים יגיעו הביתה.

אם אתה מחיפה לדוגמא, תכין מראש אישורי משרד התחבורה, ואם החבילה תעצר במכס תצטרך לגשת לשם ולהראות האישורים ולשלם מכס. אם לא תעצר במכס (רובן לא נעצרות) - הרווחת והיא תגיע הביתה ללא תשלום כלשהו.

עוד טיפ לגבי חלוקת המשלוח לחבילות של 75$ ומטה, כך תהיה פטור מתשלומי מכס/מעמ/מס קנייה. צריך לבדוק האם משתלם מבחינת עלות המשלוחים.

פורסם
יש נוהל שונה לדואר ת"א ולשאר הסניפים המרכזיים שמטפלים במכס.

דרך דואר ת"א כל מה שאתה מביא פטור מאישורי משרד התחבורה (לא בטוח לגבי משאבת הגה), אבל אין כזה דבר שהחבילה תעבור ללא בדיקה. ולכן אם אתה גר באזור המרכז והחבילה מעל 75$, תקבל הודעת תשלום מכס/מעמ/מס קניה + עמילות מכס, והדברים יגיעו הביתה.

אם אתה מחיפה לדוגמא, תכין מראש אישורי משרד התחבורה, ואם החבילה תעצר במכס תצטרך לגשת לשם ולהראות האישורים ולשלם מכס. אם לא תעצר במכס (רובן לא נעצרות) - הרווחת והיא תגיע הביתה ללא תשלום כלשהו.

עוד טיפ לגבי חלוקת המשלוח לחבילות של 75$ ומטה, כך תהיה פטור מתשלומי מכס/מעמ/מס קנייה. צריך לבדוק האם משתלם מבחינת עלות המשלוחים.

מכס בכל מקרה לא משלמים עבור פריטים שעלותם + משלוח נמוך מ1200 ₪. מסים אחרים כן.

פורסם
מכס בכל מקרה לא משלמים עבור פריטים שעלותם + משלוח נמוך מ1200 ₪. מסים אחרים כן.

בפעם המי יודע כמה, אנשים תפנימו. הפטור של ה 1200 שקלים לא תופס על חלקי חילוף למכוניות, אופנועים, משאיות, טרקטרונים, חלליות, חלליות למסע בין כוכבים, מטוסי קרב וכיוצא בזה.

הפטור היחידי שכן תופס על חלקי חילוף זהו הפטור ממיסים לכל חבילה עד לסכום של 75 דולרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בפעם המי יודע כמה, אנשים תפנימו. הפטור של ה 1200 שקלים לא תופס על חלקי חילוף למכוניות, אופנועים, משאיות, טרקטרונים, חלליות, חלליות למסע בין כוכבים, מטוסי קרב וכיוצא בזה.

הפטור היחידי שכן תופס על חלקי חילוף זהו הפטור ממיסים לכל חבילה עד לסכום של 75 דולרים.

ו..... מפתיע או לא, אבל המכס הוא בד"כ אחוזים בודדים... רוב הגבייה הינה על מס קניה ומע"מ, כך שגם אם יש פטור מלא ונפלא ממכס, עדיין מדובר על עשרות (!!!) אחוזי מס.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...