Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במונו של JL AUDIO 250/1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מותקן לי DVD של pioneer mvh-8300bt,מגבר של jl audio 250/1 למגבר מחובר סאב של קיקר CVR12 שהעלתי אותו ל4 אום, בשביל שידרוש 200 RMS, קודם כל האם זה תקין?

שאני מגביר לווליום שאני שומע בדרך כלל המגבר נכבה, וזה לא פרוטקשיין כי אחרי שניה הוא נדלק וממשיך לעבוד, פשוט מנורת הפאוור נכבת לאחר הבהובים קטנים (כאילו מנפילת מתח כזה) ואחרי שמיעה מרובה זה מפסיק

הכבל פלוס שעובר ברכב הוא 4G ומה שמתחבר למגבר הוא 8G,

מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסק, להוסיף קבל?, לשנות את הכבל פלוס שלו?

המגבר הנוסף שלי הוא lightning audio s700.5

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

הגיין יחסית נמוך, אני לא נהנה מבאסים כי הורדתי את זה וזה עדיין נופל

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

מתי התופעה התחילה? עשית שינוי כלשהו בציוד?

תוודא קודם כל שכל חוט וכל בורג מחוזק במגברים, מפצלים, הארקות ומצבר.

פורסם

כן הוחלף, היה לי מונובלוק של רוקפורד, מכרתי וקניתי אותו

פורסם

נשמע פשוט כמו נפילות מתח, המגבר הנ"ל מכבה עצמו מתחת ל11.5 וולט אם אני לא טועה.

גם אני עברתי מקרים דומים על שלי עד לשדרוג מערכת החשמל.

מה עוד מחובר ברכב?

מהו הרכב ואיזה אלטרנטור?

פורסם

הדברים המחוברים ברכם הם: זוג רמקולים אחוריים 6X9 של mac audio, קומפוננט של הרץ 165, שני המגברים המוזכרים והDVD שמוזכר זה הכל

סוג הרכב הוא טויוטה קורולה 2008 ואלטרנטור לא נגעתי בו, בזה אני לא כל כך מבין

פורסם

תבדוק מינוסים.

תבדוק את הפיוז.

תבדוק התנגדויות.

תבדוק שאין לך כבר שמקצר מהסאב.

למרות שאם אתה אומר שנורת ה PWR של המונו היא זו שמהבהבת, אני מהמר [מרחוק באינטרנט] על פיוז\פלוס צבוט\מינוס פגוע.

מה נפילות מתח?

מגבר כמו ה250\1 אפשר להפעיל עם סוללה של פלאפון:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נכון, אבל יחד עם המגבר השני מערכת חשמל סטנדרתית וכבל מתח 4 שמתפצל ל8 (שאולי הראשי הוא אפילו לא 4 אמיתי) אז לך תדע.

סתם הזכיר לי תסמינים עם מגבר מאותה המשפחה.

פורסם

אני עבדתי עם מגברים פי כמה יותר חזקים עם כבלים די מפוקפקים ללא התופעות שאתה מספר עליהן.

כשהמתח נמוך, רוב הסיכויים שהמגבר יכנס לפרוטקשן ולא יכבה.

מה שאתה מתאר זה פשוט חשמל שמתנתק מהמגבר עצמו.

כלומר, בעיה בפלוס\פיוז או בעיה במינוס.

תוודא שהחיבורים כמו שצריך, לפעמים את הצד שנכנס למגבר, לא שמים לב ומחזקים על הבידוד כבל או על כמה "שערות" בודדות שלא מחזיקות מתח.

אל תתייאש, כולם נלחמים בשטויות האלה :)

תשלוף רב מודד ותעבור על החיבורים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה רבה לכם!

אני אבדוק את נתוני המתח ואחזור בהקדם עם תשובות מתח.

תודה תודה תודה! עזרתם לי מאוד

פורסם

אוקיי, בדקתי מתח עם פלוק, והתוצאה שיצאה בכיבוי המגבר הוא 9v אפילו פחות

רק קבל יציל אותי נכון?

פורסם

מתח נמוך מזיק למגברים.

בד"כ יש מעגל הגנה שמכבה את המגבר מתחת למתח מסוים, ו 9V זה לא נורה אדומה זה פ-ר-ו-ז'-ק-ט-ו-ר ! ! ! שיש לך בעיית מתח קשה.

אני ממליץ לך לבדוק:

1. מתח הדקים במצבר כשהרכב כבוי.

2. מתח במצבר כשהרכב מונע ללא מערכת, אורות ומזגן.

3. מתח במצבר כשכל כשהכל עובד.

4. מתח במגבר כשהכל עובד.

זה יעזור לך להבין היכן הבעיה. טעינת האלטרנטור? מתח המצבר? מפל המתח בין המצבר למגבר?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...